Şimdi Ara

Driving Force GT İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
18.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu direksiyonun 2 modelimi var 2 modelde ps3 uyumlumu 2. el bitane aldım direksiyonu farklı biraz fakat direksiyon tutucu ayaklardan biri kırık servisi nerdedir yada bu parçayı bulmak mümkünmü yoksa böyle mi kullanıcaz mecbur
    Fakat bir problemim var. Direksiyon ve vites topuzu çalışıyor fakat üzerindeki tuşlar çalışmıyor.
    Bir ayar fln mı yapılması gerekli?
    Fikriniz var mı?
  • Direksiyonun oyun seçmesi kötü olmuş F1 2010 çıkınca bende almayı düşünüyorum ama şimdi daha temkinli olucam

Oyun kumandalarından ve oyun içinden direksiyonu 900 dereceye ayarlıyorum ama oyunda aynı momo gibi 240 derecede çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 28 Şubat 2010; 13:35:55 >
  • _____________________________
  • Bu direksiyonu sırf GT5 için almayı planlıyorum. Tabi kafama yatarsa.Bide GT5'in çıkması gerek

Geldim, 2-3 el NFS Shift oynadım.

İzlenimlerim:
    - Direksiyonun 900 derece dönmesi NFS Shift gibi bir oyunda çok büyük fark yaratmıyor. En azından bana yaratmadı.
    - Direksiyonun üretim malzemesi benzer fiyattaki bir çok üründen çok çok iyi.
    - Ürünü almadan hemen önce ElektroWorld'de GT25 i, DFGT yi ve DF Ex (sanırım) denedim. Daha önce de sanırım Teknosa veya yine ElektroWorld'de diğer kıytırık modelleri deneme şansım olmuştu. Aralarında (tabi ki GT25 ten sonra) en iyisi bu gelmişti.
    - Yaylı ürünlerden kaçarak uzaklaşınız, zira aldığınız alet oyunu biraz daha "gerçeğe" yakınlaştırmak için üretilmiş.
    - Pedal sertlikleri gayet güzel, açısı ayakları çok yormayacak şekilde ayarlanmış.
    - Joystick'ten sonra alışana kadar bolca kaza yapıp arabayı sanayiye bırakmanız gerekiyor :)
    - Alet PC uyumlu, tek yapmanız gereken driver indirip kurmak.
    - Aletin üzerindeki tuşlar sayesinde Dualshock'u elinize almanız gerekmiyor.
    - Aletin freni aşağı ok, gazı yukarı ok şeklinde yapılmış, böylece oklara elinizi götürmeden menülerde (yarış anında özellikle) gezinilebiliyor.
    - Alet gayet sessiz çalışıyor.
    - 900 derece dönüyor iyi hoş ama bu dönüşün nerede olduğunu unutuverirsek araba mahallenin gençlerinin okul bahçesinde şahin'le yaptığı gibi sıfır çizmeye başlıyor. :)
    - Abicim o ne biçim adaptör öyle. Böyle bir teknoloji ürünü ortaya koyup kafam kadar adaptör vermeye utanmıyor musunuz? :D
    - 3 cm kalınlıklı ofis masama "ucu ucuna" oturdu, daha kalın masası olanlar düşünerek alsın.
    - herhangi bir projesi, ödevi, sunumu, sınavı, kız arkadaşı olanlar önce onlardan kurtulsun, sonra bu aleti alsınlar.
    - Direksiyondan başladık, yakında aleti tamamlayıp bütün DH'i gezdireceğim :)

• hayırlı olsun güzel izlenimler

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • aleti bende aldımda daha elimde yarış oyunu yok dirt2 nasıldır demosunu oynadımda karar veremedim
    psn:nicksiztr SteamID:cnwr gamertag:nicksizow Origin ID:nicksiz
  • Huzurlarınızda bir TeknoSA klasiği daha !!!

Cebinizi düşünen firmadan, içinizi ısıtacak kampanya !!!

Hemde başka yerlde aynı kredi kartına 149 YTL'ye satılan ürün burada aynı kredi kartına bakın kaça

İşte heryerden ucuz fiyatı ile LOGITECH DRIVING FORCE GT

Driving Force GT İnceleme

• MidnightClub LA aldım bugün ve direksiyonla gayet zevkli oluyor..Bayağı bir turladım şehirde boş boş

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • Ben 6 Mayısda aldım world kk ıle dedım nakıt vereyım yok dedıler daha pahalıya gelır ılla 4 taksıtle aldık daha ucuza 160 tl olarak..Wkk daha ucuza secenek yoktu..180 tllerde falandı ogun fıyatı..

Cumadan beri demoları cektım..Ilk gun tam bır kabusdu hıc beceremedım..sımdı azda olsa daha rahat oynuyorum Grid ve Dirt 2 de cok keyıflı F1 demoda pedallar aktıf edemedım.. bu oyunlarada Nfs vs cok guzel..anca ayarları mantıgı kavradım ama normal kolla daha rahat oynuyorum ..Dıreksıyon cıdden zor cok gercekcı bazen arabayı yolda dahı tutamıyorum..En sevdıgım oyun yarıs GTve Motostrom fakat Motostrom bu dıreksıyonla hiç olmuyor ..fakat GT ile bu direksıyon kendını asar.

Almak ısteyenler zamanla alısırım dıyenler bayagı vakıt harcarım dıyenler hıc dusunmeden alsın.Oturunca basına ınsan kalmak ıstemıyor ben ayarları mantıgını cozene kadar 2 gun gectı.. G27 de denedım ama bunu alınca ıyıkı almamısım dedım sımdılık..Bazen dıreksıyon yola gore oyle saga sola cekıyorkı gercek arabadakı gıbı sımsıkı kavramak zorunda kalıyorsunuz. Buna ıyıce alısırsam G27 alıcam..Daha dıreksıyona alısamadan bırde debrıyaj vs kasmayalım :)

• Arkadaşlar bu direksiyonun en iyi çalıştığı oyun gt5 prologue'dir.O kadar çok oyun denedim hiçbiri gt5p hassasiyetinde değil.

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar bu direksiyonun en iyi çalıştığı oyun gt5 prologue'dir.O kadar çok oyun denedim hiçbiri gt5p hassasiyetinde değil.

Gt demo calışmıyor artık Gt yokmu dersen satmıştım..Grıd ve Dırtde bıle aşmış olay Gt daha ıyı dıyorsankı dusunemıyorum bıle bulup alayım bır Gt bende..
    Dıreksıyon dışında zaten süpersonic oyun Gt..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterorion

gt5 prologue pc de var mı?

hayır sadece ps3 için var.

Orijinalden alıntı: mrmussy

Bu gün Vatan Bilgisayar'dan nakit 163 TL ye aldım direksiyonu, kardeşime hediye olarak. (eğer World Card'ınız varsa 150 TL civarına kadar düşüyor fiyatı)

Geldim, 2-3 el NFS Shift oynadım.

İzlenimlerim:
    - Direksiyonun 900 derece dönmesi NFS Shift gibi bir oyunda çok büyük fark yaratmıyor. En azından bana yaratmadı.
    - Direksiyonun üretim malzemesi benzer fiyattaki bir çok üründen çok çok iyi.
    - Ürünü almadan hemen önce ElektroWorld'de GT25 i, DFGT yi ve DF Ex (sanırım) denedim. Daha önce de sanırım Teknosa veya yine ElektroWorld'de diğer kıytırık modelleri deneme şansım olmuştu. Aralarında (tabi ki GT25 ten sonra) en iyisi bu gelmişti.
    - Yaylı ürünlerden kaçarak uzaklaşınız, zira aldığınız alet oyunu biraz daha "gerçeğe" yakınlaştırmak için üretilmiş.
    - Pedal sertlikleri gayet güzel, açısı ayakları çok yormayacak şekilde ayarlanmış.
    - Joystick'ten sonra alışana kadar bolca kaza yapıp arabayı sanayiye bırakmanız gerekiyor :)
    - Alet PC uyumlu, tek yapmanız gereken driver indirip kurmak.
    - Aletin üzerindeki tuşlar sayesinde Dualshock'u elinize almanız gerekmiyor.
    - Aletin freni aşağı ok, gazı yukarı ok şeklinde yapılmış, böylece oklara elinizi götürmeden menülerde (yarış anında özellikle) gezinilebiliyor.
    - Alet gayet sessiz çalışıyor.
    - 900 derece dönüyor iyi hoş ama bu dönüşün nerede olduğunu unutuverirsek araba mahallenin gençlerinin okul bahçesinde şahin'le yaptığı gibi sıfır çizmeye başlıyor. :)
    - Abicim o ne biçim adaptör öyle. Böyle bir teknoloji ürünü ortaya koyup kafam kadar adaptör vermeye utanmıyor musunuz? :D
    - 3 cm kalınlıklı ofis masama "ucu ucuna" oturdu, daha kalın masası olanlar düşünerek alsın.
    - herhangi bir projesi, ödevi, sunumu, sınavı, kız arkadaşı olanlar önce onlardan kurtulsun, sonra bu aleti alsınlar.
    - Direksiyondan başladık, yakında aleti tamamlayıp bütün DH'i gezdireceğim :)

"- herhangi bir projesi, ödevi, sunumu, sınavı, kız arkadaşı olanlar önce onlardan kurtulsun, sonra bu aleti alsınlar. "
    aynen katılıyorum...

bugün alabildim aleti GG den. yeni katılmış olduk bu konuya... nfs shift denedim ayarlarında 22 tane ayar var 18. ayarı denedim herşey normal bir araba gibi güzel... vitesi otomatik yapmak için ne yapmam lazım sadece direksiyon ve pedal gaz olsun yeterli. birde direksiyon ortasındaki turuncu düğme ne işe yarar...

• arkadaş selamlar...
    Grid ve dirt 2 oyunların da kontrol ayarlarında sadece klavye gözüküyor direksiyonu nasıl ayarlamalıyım orada gözükmesi için ayrdımcı olurmusunuz....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.