Şimdi Ara

Driving Force GT İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
18.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksiyonu dün aldım vatanda ekstra indirim vardı 125tl idi fiyatı. Şimdiye kadar denediğim oyunlarla ilgili izlenimlerim şöyle;

(Oyunlar pc de denenmiştir)

-Live for Speed : Full kapasite çalışıyor, ister 240 derece ister 900 derece ayarlanabiliyor ve force feedbacki mükemmel.
    -Dirt 2 : Bu da lfs ile aynı full kapasite kullanılabiliyor. 900 derece ayarlayınca oyun zevki çok artıyor fakat oyun zorlaşıyor. Gene force feedback mükemmel.
    -Need For Speed Und. 2 : Nostalji ama bunu da denedim. Gene tüm özellikleriyle çalışıyor force feedback gayet etkin çalışıyor fakat gerçeklik yeni oyunlar kadar yüksek değil.
    -Euro Truck Sim : Gayet güzel ayarlanıyor ve 900 derece oynaması çok zevkli. Ama force feedback sadece direksiyonu topluyor. Sarsıntıları pek hissettirmiyor. Diğer oyunlardaki gibi hızlandıkça direksiyonu çevirmek zorlaşıyor fakat bu oyunda o etki çok az.
    -Split Second : Direksiyon kullanılabiliyor fakat oyun daha çok klavye için tasarlanmış heralde ben pek zevk almadım. Gerçi normal haliylede hoşuma gitmemişti.
    -Need For Speed Shift : Dirt 2 den pek farkı yok en az onun kadar başarılı.

Kısacası ben beklentimin üstünde memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

Force Feedback nedir tam olarak hala merak edenler varsa bir de ben açıklıyım. Oyunu açtınız araba duruyor direksiyon boş gibi rahatça dönüyor , yavaş yavaş hızlanıyorsunuz direksiyon gitgide sertleşiyor , örneğin bir kasisden uçtunuz ve ön tekerlekler yerden kesildi direksiyon bir anda boşalıyor ve kolay dönmeye başlıyor. Araç yere çarptığında ise bi anda bi tarafa kırılıyor veya alttan bir darbe geliyor. Hızla giderken sağa kırıp sağ tarafta bir duvara çarpıyorsunuz direksiyon bi anda sola doğru kırılıyor. Böyle birşey işte.

Bu anlattıklarım her oyunda aynı değil.

• kullanıcı kulübümüz açıldı LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ sorunlarınızı oyunlarda yaşadığınız problemleri kuküpte yazarsanız daha iyi olur

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

kullanıcı kulübümüz açıldı LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ sorunlarınızı oyunlarda yaşadığınız problemleri kuküpte yazarsanız daha iyi olur

Nerde,Nerde......
    YouTube: MAYDO
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

benimde sorunum var direksiyonla alakalı.içine örümcek yuva yapmış.bayağıda büyük öldürsemmi öldürmesemmi bilemedim

• Merhaba Arkadaşlar
    Bende Logitech Drıvıng Forca GT kullanıcısıyım ürün gercekten güzel baya bir keyif veriyor ama ürünnü bir eksik kısmı var aslında yokta şuan türkiyede bunu yapan kişi yok yani Whell Stand Pro GT standı bende düşündüm taşındım karar verdim bu standı yapmaya karar verdim hatta bir kaç çalışmam oldu
    çalışmalarımı bu linkten takip edebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_43203035/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Eylül 2010; 14:59:30 >

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

öldürme feedback onu öldürür zaten kulübümüz için tıkla

yeni gördüm katılıyorum şimdi..
  • Arkadaşlar saat 13.30 suları direksiyonu vatan dan 140 TL ye aldım. Uzun süredir G25 isteği var ama malum sıfırının pahalı olması ve 2.el e güvenemem den dolayı alamıyordum. Bugün tesadüf momo yu araştırırken bu direksiyonu gördüm. PS2,PS3 ve PC ye uyumlu olması beni kalbimden vurdu.
    Bir müddet ürün incelemelerini okuyup, videoları seyrettikten sonra satın almaya karar verdim.
    İncelemeyi yapan arkadaşa çok teşekkür ederim. Çok yardımı oldu yazının. Kafamdaki bütün soru işaretleri gitti ;)

2018 BMW F30 318i M Sport
  • Hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsınız, yardımcı olabildiysek ne mutlu bize...
    Kısaca US
    X-Box: USonay
    TR PSN: USonayTR

2018 BMW F30 318i M Sport
  • benım incelememi söyleyim berbat kesinlikle almayın geç alın ama g25 alın

Orijinalden alıntı: ozgur106

benım incelememi söyleyim berbat kesinlikle almayın geç alın ama g25 alın

Berbat olan nedir?

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • quote:

Orijinalden alıntı: songoku35

Bende almayı düşünüyorum logitech formula artık yetmiyor bir sorum olacak.F1 oyunlarında direksiyonun çok sert ve fazla açılı olmamasını istiyorum direksiyonda böyle bir ayar var mı acaba???

Logitech Gaming Software üzerinden direksiyonun sertliğini ve dönüş açısını ayarlayabiliyorsunuz.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Berbat olan nedir?

Böyle çamur atıp kaçıyorlar ya,sinir oluyorum,arkadaşım berbat buluyorsan nedeninide söyleyeceksinki dürüst konuştuğuna inanalım

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Berbat olan nedir?

Böyle çamur atıp kaçıyorlar ya,sinir oluyorum,arkadaşım berbat buluyorsan nedeninide söyleyeceksinki dürüst konuştuğuna inanalım

kendisi ne kullanıyor acaba

• Şu konuya el atıcak arkadaş varmı direksiyon ile ilgili
    http://forum.donanimhaber.com/m_43507994/tm.htm
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.