Şimdi Ara

Dredd (2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski versiyonunu izleyenler ve sevenler icin bayagi farkli gelecektir ama yine de izlemeye deger. Suradan okuyabilirsiniz
  • İlk film bencede o zamanlar için gayet iyiydi.Hem ayrıca ilk filmi seyredenler ve metal gear solid 1 i oynayanlar kojimanın ilk filmden arakladığı baya bir enstantane olduğunu göreceklerdir(finaldeki kapışmalar solid vs liqud dredd ve kardeşi,ayrıca klon mevzuları vs.)
  • Arkadaşlar film çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 21 Aralık 2012; 21:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Arkadaşlar film çıktı altyazı bekliyoruz.

hangi altyazıyı bekliyon bro.. altyazı çıkalı 2 gün oldu. ben şu an indirdim ve izleme hazırlıkları içersindeyim

http://divxplanet.com/sub/s/268850/Dredd-3D.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Arkadaşlar film çıktı altyazı bekliyoruz.

hangi altyazıyı bekliyon bro.. altyazı çıkalı 2 gün oldu. ben şu an indirdim ve izleme hazırlıkları içersindeyim

http://divxplanet.com/sub/s/268850/Dredd-3D.html

Kusura bakmayınız ''Cloud Atlas' ile karıştırdım bende indirdim bu gece izleyeceğim.

Telefon almak için bin yer gezince kafa dağıldı.

• Büyük hevesle izledim ama 3D izleme şansım olmadıgı için beğenmedim raid redemptation isimli binada geçen aksiyon filmi daha fazla seyir zevki vermişti.
  • İndiriyorum bakalım nasıl bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 22 Aralık 2012; 14:28:36 >
  • ben de pek beğenmedim. olmamış, sarmadı. imdb'deki o şişirilmiş puanı iner.
  • Stallonne'nin Judge Dred'i daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Stallonne'nin Judge Dred'i daha iyi bence.

Adam kostüm için çok cılız kalmış. Resmen göze batıyor ufakcık adam kocaman zırhın içinde babasının ceketini giymiş çocuk gibi duruyor resmen. Daha kalıplı biri çok farklı gösterebilirdi karakteri.
  • İlk filmi fazla hatırlamıyorum ama bu film, The Raid Redemption' ın senaryoyu çalmışlar gibi resmen. Aynı filmi(Raid Redemption) tekrar izliyomuş gibi oldum.
  • Bluray Çıktı
  • izledim.

1/10

beş para etmez, alt kültür seviyesine hitap ediyor.
  • bencede raid redemption , adamlar $1,100,000 işi bitirmiş :)) köşe yazarlarına kadar herkes beğenmiş ve övgüyle bahsediyor , Judge Dredd $50,000,000 harcamış ama hüsran....

Judge Dredd
    Budget: $50,000,000 (estimated)
    Gross: $13,401,683 (USA) (28 October 2012)

Raid Redemption
    Budget: $1,100,000 (estimated)
    Gross: $4,105,123 (USA) (8 July 2012)
  • idare eder bir film..ilk youtube fragmanı izledğimde Raid Redemption filmi çağrıştı ve Raid Redemption aynı olduğunu yazmıştı çoğu yabancı bunu kabul etmemişti ayrıca bence Raid Redemption aksiyonu daha bol bir film ve heyacanlı..senaryo çalmaa olayına gelince bu imkansız Raid Redemption dredd filminden sonra çekilmeye başlandı..dredd sadece daha geç gösterime girdi..film hakkındaki görüşüm bu filmi izleyince sly abimzn ne kadar büyük bir yıldız olduğunu birkez daha farkettim dredd 95 yapımında yargıç dredd bir ruh katmış..günümüzdeki yönetmen ve karl urban her ne kadar sevsemde slyvester stollone etkisinden kurtulamamış..film boyunca sly taklidini izledim..:))) karl urban kendi tarzıyla oynasaydı filmi daha çok beğenirdim..karl urban biraz robot biraz efendi biraz ciidi bir cengaverdir.. red filminde yada riddickte tarzı bellidir dedğim gibi yönetmen sly taklidi yapmasını istedi galiba..:))..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 26 Aralık 2012; 15:12:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

İlk filmi fazla hatırlamıyorum ama bu film, The Raid Redemption' ın senaryoyu çalmışlar gibi resmen. Aynı filmi(Raid Redemption) tekrar izliyomuş gibi oldum.

• Aksiyon film sevenler icin mukemmel film..tavsiye ederim izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo olarak çok iyi değil ama izlenilebilir pişman olmazsınız.
  • dün izledim fena değildi güzeldi. ama bir kaç şey var söylemek istediğim .
    1.si neden karl urban ? kendisini oıyunculugunu filan severim ama bu filmin ilkinde oynamış sylvester stallone hala film çekebiliyorken ve fit bir vücudu varken neden karl urban ? koy stalloneyi 2 katı daha fazla gişe yapardı .
    2.si yönetmen karl urban'ı stallone'ye benzetmeye çalışmış yani yüz ifadesi özellikle dudak bükmesi konuşma yapısı filan .
    3.sü senaryo çok basitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

izledim.

1/10

beş para etmez, alt kültür seviyesine hitap ediyor.

alt kültür derken ? üst kültürde mi varmış ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.