Şimdi Ara

Dredd (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1995'deki filmi star tv dublajı izle izlenemiz gerekiyor o yıllara göre film efek yönünden gayet başarılı idi.konusu da fena değildi.hak hukuk öğreten bir yargıcın kendi düştüğü haksızlıktan kurtulma çabası.
  • Karl Urban bu role yakışır iyi bir seçim olmuş. Günümüz teknolojisi ile Judge Dredd'i izlemek baya keyifli olacaktır.
  • Karl Urban'lı Judge Dredd'den ilk resim

Dredd (2012)
  • Karl Urban varsa izlenir.
  • Dredd'ten yeni bir foto

Dredd (2012)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Vay beee, çocukken sinemada ilk izlediğim filmdi. Hatta ninja kaplumbağaların afişleri falan vardı. İlk sahnesinde millet maç izler gibi tezahürat yapıyordu.

Nereden nereye
  • İlkinin harika bir müziği vardı. Keşke onu kullansalar.
  • Gösterim tarihi: 21 Eylül 2012
  • startv dublajıyla izlemiştim o zaman göre efekler muhteşemdi
  • İlkini sinemada izlemiştik sonra çokça izledik tabi tv'de , ben ilki kadar başarılı olacağına ihtimal vermiyorum , en azından benim gözümde.
  •  Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 25 Temmuz 2011; 23:13:51 >

• ilk izlediğim dredd ile bu adam arasında ki fark, "cılızlık" sanırım. Ama ilkinide sinemeda izlemiştim bunuda izlerim
  •  Dredd (2012)
  •  Dredd (2012)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

Umarım gerilimli ve ciddi bir film olur.

• Fragman bu Perşembe yayınlanacak heyecan bastı umarım karanlık ve gizemli bir senaryo olur.
  • Karl Urban'ı silik bir tip olarak biliyorum. Fakat bu tür filmlere yabancı değil. Riddick bunlardan biri. Bu filmde daha ön plana çıkacağı muhakkak.

İlk filmdeki silahın yapısı ve çalışma mantığı hoşuma gitmişti. DNA ile çalışan ve ateşlenen bir silahtı. Zekice düşünülmüş bir şey. İleriye dönük uygulaması gerçekte yapılabilir.
  • şu Sylvester'a bi ısınamadım yaw
  • Umarım filmde ABC'yi tekrar görebiliriz. Bence Hollwood tarihinin en iyi robot tasarımlarından biridir kendisi:)

Dredd (2012)

Dredd (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxbat -- 1 Temmuz 2012; 18:52:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.