Şimdi Ara

Dredd (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senaryo namına pek birşey yoktu bence. Ama görsel olarak çok iyidi. Film birde baştan sonra 3d sahnelerle dolu anladığım kadarıyla 3d si çıkınca 3d izlerim birde. 10/7 veriyorum ben. Sarışın hatun çok fena bişey
  • Dredd dedin mi aklıma hala Stallone geliyor. İlk film bence de bundan çok daha iyi. Stallone nasıl baskın oynadıysa Dredd dedin mi ilk o geliyor akla. Bu 2. film kötü değil izlettirdi sürükledi ama ilkinin yanında sönük kaldı.
  • Yorumlar çok iç açıcı değil.En azından evde izlenmeye değer diye düşünüyorum.İndirip deneyelim.
  • Film gorsel acidan oldukca iyiydi ayrica siddet sahneleride baya iyiydi. Keyifli zaman gecirten bir film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta seviye bir film. Vakit var ise izlenebilir. Puanım 6/10
  • bir üstteki arkadaşın yorumuna katılıyorum orta düzeyde bir film. 5/10 gibi bir puan uygun olacaktır.
  • fragmanına baktım da pek beğenmedim izlenir mi sizce
  • Film gayet güzeldi. Senaryo biraz zayıf kalmasına rağmen kotardı bence. 7/10

Ama filmin başında bi mantık hatası vardı. Kız bizim Dredd'in düşüncelerini okuyacaktı (tabi vazgeçirdi) Ama kask takmamasının nedeninin düşünce okuyamadığını söyledi. Dredd'in kafasında da kask vardı. Ama okuyabilecekti

Efektler gerçekten kaliteli olmuş. Sıkmadan izletti
  • Az önce 2D 1080p izledim hiç sıkmadı izlerken görselleri müthişti yorumlara bakmadan izleyin mutlaka güzel bir 90 dk sizi bekliyor benim notum 8.5/10.
  • valla ben izledim, gayet güzeldi. karl urban da yakışmış gayet.

-izleyebilirsiniz yani, 10 üzerinden 7.5 aldı benden sıkılmadım izlerken, hatta bi ara 'BEN YARGICIM KURALI BEN KOYARIM' tribine girdim evde
    -mutlaka türkçe dublajcı arkadaşlar, bence orjinalini izleyin

edit: o ma-ma nın bu kadar güzel olmasını beklemezdim

Dredd (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 4 Eylül 2013; 23:25:54 >

• o uyuşturucudan kullanmak lazım
  • İki açıdan kötüydü,

bunlardan ilki kostümler sanki 2010 yılında değilde 1970 yılında hazırlanmış gibiydi bununla beraber senaryoda bağdaştıramadığınız noktalar yer alıyordu
    neden adamın cephanesini almadı gibi
    bunlara rağmen akıcı olduğunu ve 1.5 saat boyunca sıkmadan izlettirdiğini söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 4 Ağustos 2016; 1:18:43 >
  • Film oldukça keyifli ve görsel anlamda güzeldi. Seri bi film olduğundan dolayı ve 90 Larin film mantığında ilerlediğinden dolayı ayrıca bi hoşuma gitti. Cok sevdim filmi. Ayrica piyasada bu tur filmlerin az olmasıda filmi benim gözümde bi kat daha büyüttü. Yeni nesil filmlerle büyümüş çoluk çocuk için saçma bi film gelebilir ama bizim gibi retro insanlar için on numara film.

• Güzel filmdi. Beklentim düşüktü filme karşı ama bayağı iyi çıktı.

Birde bu dredd neymiş be. Adam tek başına iktidar.

İyi aksiyon,iyi kurgu. Puanım 10/7.4.

Bilmiyorum fakat daha iyi olabilir en azından bir mesaj verebilirdi.

• Madem konu hortlatılmış biz de yazalım. Filmi 3 sene önce izlemiştim. Beynimin yorgun olduğu bir zamanda ve çok fazla beklenti içerisine girmeden... Bunlara rağmen izlediğimde mükemmel gelmişti. Aksiyon sahneleri, kurgu filan epey hoşuma gitmişti ama bir kez ve uzun zaman önce izlediğim için ayrıntıları hatırlamıyorum. Senaryo için de idare eder diyordum. O zamanlar Stallone'un başrolde oynadığı filmi izlememiştim ve Yargıç Dredd ismi bana hep mahkeme salonunda geçen; hukuk, yasa, adalet gibi kavramlar üzerinden sistem eleştirisi yapan bir film çağrışımı yapıyordu. Sırf bu yüzden bu yeni filmi de esgeçmiştim. 3-4 sene önce izledim ve filmi hemen hemen her yönüyle beğendiğimi hatırlıyorum. Daha sonradan Stallone filmini izledim. Şu kadarını söyleyebilirim ki bence yeni film açık ara önde. Bu filmden sonra asıl yani eski filmi izlediğimde hayalkırıklığına uğramıştım ve filmin sonunu zor getirmiştim. Bence ilk filmi sevip de bu filmi beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi Sylvester abimizin idol olduğu yılların bu arkadaşların gençlik yıllarına denk gelmesi olsa gerek. İlk filmin ilk göz ağrıları olması da büyük etken tabi. Yoksa ilk filmin hiçbir numarası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Ekim 2016; 1:02:28 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.