Şimdi Ara

Dredd (2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama fragman beni hiç memnun etmedi. Çok basit duruyor.
  • Karl Urban sevdiğim oyunculardan bu filmide sabırsızlıkla beklemedeyim
  • Güzel film gibi
  • Trailer çok hoşuma gitmedi.
  • beklemedeyim inşallah istediğim gibi çıkar flim
  • şimdiyle karşılaştırınca ozamanki tasarımlar dekorlar falan daha çekici , gerçekci geliyor bana
  • Vizyonda

Gün içinde gitmeyi düşünüyorum
  • Eski filmi bilmem hiç görmedim onu söyliyeyim.

Filme bugün gittim bayadır gidicektim bugün vakit oldu.Atmosferi ve oyunculukları gayet güzeldi özellikle en çok hoşuma giden şey fazla klişe sahne olmamasıydı bu sayede içine çeken bir yapısı olmuş.Biraz kısa diyebilirim filme.Karl Urban her ne kadar yüzü hiç görünmesede çok iyi oynamış sesi role gitmiş ve tavırları çok sağlam olmuş.Görsellerde tatmin ediciydi fakat 2D olsa burada çok daha fazla etkilenmiş bir şekilde yazabilirdim.

Şu 3D'den nefret ediyorum nerden geldiyse başımıza.
  • Bende gidemedim gideyim hafta içi yorumlar fena değil
  • ben beğendim konusu orjinal, güzel işlenmiş (eski versiyonunu izlemedim) aksiyon sahneleri falan güzeldi ama 3d adına fazla bir beklentiye girmeyin 2d de olsa olurmuş yani
  • nete ne zman düşer indirip izleyelim
  • fena değildi the raidin teknolojik versiyonu gibi olmuş 7/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün izlemeyi düşünüyorum.Eski film kadar iyi olacağını düşünmüyorum açıkçası.ABC de yok sanırım.Neyse izledikten sonra yazarım tekrar.
  • Bana biraz sabun köpüğü etkisinde bir filmmiş gibi geliyor.
  • 1995 yapımı filmdeki robottan ne kadar tırsmıştım be.. kırmızı gözleri falan vardı
  • Fim iyiydi bence, aksiyon hiç kesilmedi ama Dredd'in bir kare olsun kaskını çıkarmaması, birde sürekli Sylvester gibi dudaklarını bükmesi saçma olmuş.Sinemada izlenmesi gereken ama evde izleyince sıkabilen filmlerden.

Rehine zencinin öldüğü sahnede Anderson'ın zihnine girip kendisini öldürtmesini bekledim ama silah Blade'in kılıcı çıktı.
  • Biraz sıska kalmamış mı o kostüm için? Şöyle 190lık kas yığını biri çok daha yakışırdı o kostüme ve role diye düşünüyorum ama inş. linç edilmem.
  • eskisinin son derece kötü olduğuna kim karar vermiş ben onu çözemedim açıkçası
  • İlk filmdeki bir replik hala hoşuma gider. Sylvester Stallone dolabının kapısını açar. İçinde bir fotoğraf vardır. Görev arkadaşı kadın sorar:

Diane Lane: O resimdeki kim.

Stallone: Kardeşim.

Diane Lane: Nerde şimdi.

Stallone: Öldü.

Diane Lane: Neden

Stallone: Yargıladım.

Ve kadın şaşkınlıkla bakar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.