Şimdi Ara

Dredd (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sylvester Stallone'nin 1995 yılında sinemaya uyarlamaya çalıştığı İngiliz çizgi romanı Judge Dredd, şansını bir kez daha deneyecek. Ülkemiz televizyonlarında da sıkça gösterilen 1995 yapımı film son derece başarısız bir deneme olsa da kültvari havası ile aklımızda yer etmiş bir yapım aslında. Rob Schneider faktörünü de unutmamak lazım tabi.

28 Days Later, 28 Weeks Later, The Beach ve Halo (merakla bekliyoruz) gibi filmlerde imzası bulunan senarist-yapımcı-yazar Alex Garland'ın bir süredir üzerinde çalıştığı senaryo için finansman aradığı haberleri ortalıkta dolaşıyordu. Nihayet aradığı finansmanı bulan Garland, DNA Films, Reliance Big Entertainment ve IM Global ile anlaşmaya varmış.

Stallone'nin filmine kıyasla çizgi romana daha yakın olacağı söylenen filmde bakalım bu sefer Judge Dredd karakterini kim canlandıracak. Stallone olmayacağına göre belki "The Rock" Dwayne Johnson iyi bir aday olabilir.

Bilmeyenler için kısaca çizgi romanın konusu şu şekilde; Günümüzden 122 yıl sonra, hakimler özel bir statüye kavuşmuştur. Polis, hakim ve jüri'nin güçlerine sahip olan hakimler aynı zamanda verdikleri cezaların da uygulayıcısı konumundadır. Eh işlerin karışacağını öngörmek pek zor olmasa gerek :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1995 yılında çekilen filmine başarısız demek için 40 ve üstü yaşta olmak lazım.

Bana göre müthişti 12 yaşımda izlediğim ve VHS kasete alıp tekrar tekrar izlediğim bir filmdir. Ha belki o zamanın otoritelerince vasat kabul edilebilir amma ben kendimi biliri markadaş Ben o yaşta gözümü kırpmadan izliyordum.

Yeniden çekilecek olması da ayrıca heyecanlandırdı beni şimdi.
  • Ya bi ara Sylvester Stallone'nin ermeni soykırımıyla alakalı bir film çekeceğini duymuştum baya üzüldüm . Duyan varmı ki?
  • Judge Dredd filmi bence çok güzel bir filmdi. Sinemada iki kez gitmiştim ve iki seferindede müthiş keyif almıştım. Sylvester Stallone, Armand Assante ve Rob Schneider müthiş bir oyunculuk sergilemişti özellikle Armand Assante kötü rolde çok iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 13 Mayıs 2010; 0:17:21 >
  • Bencede eskisi kötü değildi her seferinde gayet zevkle izlerim zamanına göre gayet iyi çekilmişti hep arşivime katmak istedim ama elime hiç geçmedi nette blurayınıda bulamadım indireyim
  • sevgili Cane® ,

emeğe biraz saygı, bir kaynak belirt bari.

yorum bana ait. yaş 27. o zaman iyi gelmişti ama tekrar tekrar izledik bu yıla kadar. gerçi 4-5 yıl olmuştur son izlediğimden beri :)
  • Valla Sylvester Stallone'nin en sevdiğim en eğlenceli filmlerinden biri.

Simon Phoenix
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rango (2011)
    15 yıl önce açıldı
    odyssey 1997
    12 yıl önce açıldı
    Halloween (2007)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

1995 yılında çekilen filmine başarısız demek için 40 ve üstü yaşta olmak lazım.

Bana göre müthişti 12 yaşımda izlediğim ve VHS kasete alıp tekrar tekrar izlediğim bir filmdir. Ha belki o zamanın otoritelerince vasat kabul edilebilir amma ben kendimi biliri markadaş Ben o yaşta gözümü kırpmadan izliyordum.

Yeniden çekilecek olması da ayrıca heyecanlandırdı beni şimdi.

sana tamamen katılıyorum nick ten anlaşılacağı gibi ozamanlar için müthiş efektlere sahip bir film di

• Yeniden çekilsin de bakalım Simon Phoenix karakterini kim oynayacak?
    Judge Dredd'den ziyade merak ettiğim bu.
  • Geçen gün denk geldim yine izledim. Güzel film bence. Sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Yeniden çekilsin de bakalım Simon Phoenix karakterini kim oynayacak?
    Judge Dredd'den ziyade merak ettiğim bu.

Simon Phoenix derken başkanım?
    Demolition Man ile karıştırıyor olmayasın :)
  • İki filmi hep karıştırıyorum.
    Tüm yorumlarım boşa mı gitti yahu
  • Yeni Judge Dredd rolü için Karl Urban'ın ismi geçiyor.

Dredd (2012)
  • Judge Dredd filmi için kötü bir uyarlama demek zalimlik olur.

Judge Dredd karakteri eğer iyi işlenebilirse çılgın atabilecek bir karakterdir. bi kaç çizgi-romanını okumuştum. film olarak, Dark Knight mertebesine çıkabilecek bir potansiyeli vardır.

quote:

i never broke the law... i am the laaaauuww
  • Karl Urban yakışır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -genjuro-

sen ne anlıyorsan o anlama geliyor. göreceli bir kavramdır anlatması 5 gün sürer.

Herhangi bir anlam çıkarabilsem sormazdım zaten.

Judge Dredd karakteri eğer iyi işlenebilirse çok başarılı olabilecek bir karakterdir. bi kaç çizgi-romanını okumuştum. film olarak, Dark Knight mertebesine çıkabilecek bir potansiyeli vardır.
  • ilginç bir haber.eskiden çok izlemişimdir.yeni versiyonunu izlemek eglenceli olacak bence
  • Eski film gayet güzeldi, kötü diye nitelendirenler ne bekliyorlardı acaba merak ettim. Özellikle o kaskın altında kaslı yüzünün verdiği görüntü harikaydı Stallone'nin. Yeni çekilecek olan bozabilir kaliteyi, yeni bir Batman'de olabilir ama.
  • quote:

quote:

quote:

sen ne anlıyorsan o anlama geliyor. göreceli bir kavramdır anlatması 5 gün sürer.

Herhangi bir anlam çıkarabilsem sormazdım zaten.

Judge Dredd karakteri eğer iyi işlenebilirse çok başarılı olabilecek bir karakterdir. bi kaç çizgi-romanını okumuştum. film olarak, Dark Knight mertebesine çıkabilecek bir potansiyeli vardır.

Desene misal Tarkan çok çılgın atıyor?

•  Dredd (2012)

Karl Urban kesinleşti.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.