Şimdi Ara

Dreams [PS4 ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu satıyorum, ilgilenen varsa özelden yazabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • Dreams'de yapılanlar her geçen gün üstüne daha da koyuyorlar..

Deeper into the forest.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _____________________________
  • Dreams | Dreaming With… Teaser Fragmanı | PS4

-----

• Dreams | Trial and Unlock Trailer | PS4

• Millet selam, oyun indirimde ve bu indirim ayın altısında gece 2 de bitecek. Sizce 134 lira böyle bir yapıma değer mi? Gördüğüm kadarıyla geliştiricilerin tam bir oyun yapabilmesi için hala vakit var. Ben 134 lira verip uzun uzun oynayabileceğimi düşünemiyorum fakat oyunu gerçekten istiyor ve merak ediyorum, her ay yapımları inceliyorum. Oynayan arkadaşlara soruyorum, alalı ne kadar oldu? Aldığınızdan beri ne kadar oynadınız? Yoksa alıp biraz göz gezdirip köşeye mi attınız?
    Açıkçası ben köşeye attım. Tam beklediğimiz yapımlar çıkmıyor, sadece yapımcının kendi oluşturduğu hikayeler güzel ama onlar içinde değmez diye düşünüyorum. Bana kalırsa bu oyun tam PsPlus'ın yanına verilmek oyun, çünkü ne kadar fazla kişiye ulaşırsa o kadar iyi.

• Fikir çok güzel. Ancak normal bir oyunmuş gibi piyasaya sürülüp öylece satış beklemeyle bir adım ileri gidemeden unutulup gider.

Öncelikle günümüzde vakit inanılmaz değerli bir şey ve oyun yapmak da bildiğiniz gibi bolca vakit isteyen bir şey. Instagram gibi 2 saniyede foto çekip paylaşmak gibi değil taktir edersiniz ki. Sadece like karşılığında tonlarca vakit ayırmak istemez kimse. Ha bol vakti olan çoluk çocuk eğlenmek için bir şeyler yapabilir ancak onlardan olgun bir şeyler bekleyemeyiz.

Dreams için en güzel olay ödüllü yarışmalar olur muhtemelen. Ps5 in' çıkışına hala bir süre var ve Ps5 ödüllü yarışma bile yapabilir Sony. Ama bunu akıl edeceklerini, akıl etseler de hayata geçireceklerini hiç sanmıyorum. Odakları şuan tamamen yeni nesildedir. Dreams' in varlığını bile unutmuş olabilirler. Eğer normal bir oyun gibi satıp böyle köşelerine çekilmeye devam ederlerse unutulup gidecek. Ayrıca telif konusunda da sıkıntı çekecekleri barizken gerçekten özgün yapımları kapsayacak ödüllü yarışmalar vs çok iyi olabilirdi.

Şuan gerçekten eli yüzü düzgün ve bakmaya değer tek oyun sanırım Avatar oyunu olacak. Yapan elemanın bayağı takipçisi var ve ilgi çekebildi. Ayrıca çizgi dizideki Toph' u seslendiren kızın da ilgisini çekmiş. Zuko' yu seslendiren kişiye de bu oyundan bahsediyor. Gerçekten ne kadar profesyonel görünmese de güzel bir proje ve desteklenmesini isterdim. Ayrıca telif konusu falan nasıl olacak onu da göreceğiz.

• Bu oyuna destek kolay kolay kesilmez. Sony'nin Minecraft'ı olacak bu oyun. Yeni nesilde de adını duyacağız ara ara. Eminim uzun vadeli planları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 5 Mayıs 2020; 3:13:43 >

• Bad Robo'nun yeni çalışması.

Wind field. Made in Dreams PS4

• Dreams | Dreaming With… Starting Out | PS4

Orijinalden alıntı: Playstation5

Adam uçmuş

LittleBigPlanet geliştiricisi Media Molecule'ün PlayStation 4 oyunu Dreams yakında sanal gerçeklik üzerinde de oynanabilir olacak.

İngiliz stüdyo oyunun sanal gerçeklik özelliklerini test edecek kişiler arıyor. 2 Haziran'da başlayıp 19 Haziran'da sona erecek testler sonucunda katılımcılara £200 ödeme yapılacak.

Oyunun kreatif direktörü Mark Healey Nisan ayının sonunda yaptığı açıklamada PlayStation VR desteği geliştirme sürecinde final aşamasında olduklarını belirtmişti.

Dreams ilk olarak Nisan 2019'da erken erişime açıldı ve tam sürümü Şubat 2020'de çıktı. Demosu PlayStation Store'da mevcut.

Dreams yaratmak istediğiniz oyun, müzik, resim, animasyon, heykel, film ya da benzeri şeyler için sınırları olmayan devasa bir dijital oyun alanı. Oyna, Oluştur ve Paylaş ilkesini temel alan oyunda dünyanın dört bir yanındaki topluluk üyeleri tarafından oluşturulan yapımları keşfediyor ve kendi yapımlarınızı nasıl oluşturabileceğinizi öğreniyorsunuz.

www.bolumsonucanavari.com
    Media Molecule, Dreams VR Sürümünü Test Edecek Kişiler Arıyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Media_Molecule_Dreams_VR_Surumunu_Test_Edecek_Kisiler_Ariyor-101799.htm

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.