Şimdi Ara

Dreams [PS4 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler alıp oynayanlar şöyle detaylıca bi anlatabilir mi? bazı sorularım var

-Malum, Türkçe desteği yok oyunda peki orta seviye bi ingilizceyle mekanikler çözülebiliyor mu oyun yapmak için?

-Oyun yapmak zor mu? sonuçta hem karakter hem bölüm tasarımı vs yapıyorsun zor olmuyor mu?

-Siz oyun yapabildiniz mi, ufak tefek de olsa?

-Diğer oyuncuların yaptığı oyunlardan sağlam olanlar var mı? (yapım aşamasında olan pokemon oyunları falan gördüm hep TPS bir Pokemon oyunu hayal etmiştim adam akıllı ama ufak tefek yapanlar var gibi Dreamste.)

-Dreams'i alıp oyun tasarlamakla uğraşmak istemeynler için diğer kullanıcıların yaptığı yapımlar nasıl? (ufak tefek mükemmel şeyler gördüm Fallout 4 gibi ama benim kastettiğim full bi oyun gibi olanlar)

Evet oynayanlardan yorumlarını bekliyorum

Oyun yapmakla şuan pek uğraşmadım ama tutorial geçtim bayağı, oldukça pratik olduğunu söyleyebilirim sadece kamera kontrolü zor biraz joystick ile.

Evet arada güzel oyunlar çıkıyor ama aşırı sağlam bir şey göremedim şuanlık. Ancak sadece oyun değil. Müzik, animasyon, realistic tasarım yapabiliyorsunuz ki oralardan cidden çok kaliteli işler gördüm.

Kullanıcıların yaptığı dediğim gibi güzel ama aşırı iyi bir şey göremedim ben. Ancak oyunu yapan stüdyo bayağı hikaye modu eklemiş kendilerinin yaptığı ve ilham olması için "Dreams"den yapmışlar oyunu çok kaliteli bence onların yaptığı. Bana soracak olursanız indirim bekleyin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kontroller beni bitiriyor ya keşke biraz daha yumuşak olsaymış. Bazen bir ürünü yerine oturtucam diye kanser oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Orta seviye İngilizce ile rahatça oynanabilir bence ama bir şeyler oluşturma aşamasında çokta az olsa sorun oluşabilir ama çabucak öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.

Oyun yapmakla şuan pek uğraşmadım ama tutorial geçtim bayağı, oldukça pratik olduğunu söyleyebilirim sadece kamera kontrolü zor biraz joystick ile.

Evet arada güzel oyunlar çıkıyor ama aşırı sağlam bir şey göremedim şuanlık. Ancak sadece oyun değil. Müzik, animasyon, realistic tasarım yapabiliyorsunuz ki oralardan cidden çok kaliteli işler gördüm.

Kullanıcıların yaptığı dediğim gibi güzel ama aşırı iyi bir şey göremedim ben. Ancak oyunu yapan stüdyo bayağı hikaye modu eklemiş kendilerinin yaptığı ve ilham olması için "Dreams"den yapmışlar oyunu çok kaliteli bence onların yaptığı. Bana soracak olursanız indirim bekleyin derim.
    eyvallah hocam ben biraz daha bekliyim o zman

• INSANE Open World Creation! | Dreams PS4

Yüzme ve helikopter ile etkileşimde yapmışlar. :)

The Approach, concept illustration done in Dreams
    https://www.reddit.com/r/PS4Dreams/comments/f67ny1/the_approach_concept_illustration_done_in_dreams/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 19 Şubat 2020; 14:39:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AİGUN

Adamlar o oyunları nasıl dualshock ile yapabiliyor? Klavye mouse desteği yok mu?
    Move yada Dualshock ile yapılabiliyor. Klavye Mause desteği yok diye biliyorum hocam.

• Dreams'in İçerisinde Yaratılan En İyi 13 Remake Oyun

Dreams [PS4 ANA KONU]

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams'in içerisinde farklı yapımlar yaratılmaya devam ediyor. Elbette tamamen hayal gücünüzün getirisi ile oyunlar yapabildiğiniz gibi, daha öncesinde yapılmış veya çıkmamış oyunları da kendi yorumunuzla tekrar yaratabiliyorsunuz.

IGN de bu durum için keyifli bir video paylaşmış. Dreams'in içerisinde yaratılan en iyi 13 remake oyun için kısa bir video paylaşılmış. Oyunlar ise şöyle:

- Final Fantasy VII: Remake
    - P.T.
    - GoldenEye
    - Fallout 4
    - Portal
    - Monkey Island
    - Crash Bandicoot
    - Little Big Planet
    - Metal Gear Solid
    - Banjo Kazooie
    - Marvel's Spider-Man
    - Donkey Kong 64
    - Sonic Adventure

Bu oyunların tamamını Dreams'e sahipseniz, Dreams içerisinde bulup deneyebilirsiniz. Dreams şu anda PlayStation 4 üzerinde erişilebilir durumda. Bahsi geçen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Amazing Games Made in Dreams (Dreams Gameplay)

- Aramızda oyun içinde birşeyler geliştiren varmı?

- Birşeyler tasarlamak zormu?

- Keyif verici bir oyun mu?

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • oyunu alıpta satmak isteyen varsa bana ulaşabilir.

Ghost of Tsushima made in Dreams on PS4

• Source kullanıcısına yanıt
    Birşeyler geliştirmek ciddi zaman istiyor. Yani baştan savma bişey yapmaktansa haftalar harcayıp kaliteli bir iş çıkarmak elbette zahmetlidir. Sadece kontroller biraz zorlu olmuş.

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Birşeyler geliştirmek ciddi zaman istiyor. Yani baştan savma bişey yapmaktansa haftalar harcayıp kaliteli bir iş çıkarmak elbette zahmetlidir. Sadece kontroller biraz zorlu olmuş.
    Forumda kimse birşeyler yapmadı sanırım herkes yaptığı şeyleri paylaşsa güzel olurdu

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Adamlar yapıyor ya daha diyecek kelime yok. :)

Ghost of Tsushima made in Dreams on PS4

Gerçekten süpermiş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.