P

Binbaşı
20 Nisan 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 697 (Bu ay: 0)
357447 Gün Cezalı
356567 gün 16 s. 38 dk. kaldı
Gönderileri
Her oyunda ayar çekmekten bıktım. pc de bazı oyunlarda yapımcı seçenek koymayınca gidip button mapping yapıp bir şekilde yeni user yaratıp invert yapıyorum. Peki benim gibi "Inverted Y Axis" olarak kullanan kaç kişi var? Pilotları görelim

Her nesil rakiplerini geride bırakan SONY bu seferde PLAYSTATION 4 oyun konsolu ile yine 100 Milyon barajını aşarak rakiplerine bir kez daha fark attı

ÖNEMLİ NOT: PLAYSTATION'ın BABASI Büyük Üstad KEN KUTARAGI SAN'ı Saygıyla Selamlıyoruz

Arkadaşlar ben youtube indirdim hemde eshoptan. ama update edip girince server hatası veriyor. Acaba bu sorunu yaşayan var mı?

Not: Eshop ve youtube da bölge hatasını nintendo hesaplardan bölgeyi usa yaptım. Hatta saat ayarını da new york seçtim ama nafile youtube bağlanmıyor!?

Sorunsuz kullanan var mı?
Yada çakal youtube ip den mi anlıyor bölgeyi ? Vpn mi gerekli?

Eski SONY CEO'su ve Plasyatation Başkanı Kaz HIRAI SAN emekli oldu.Kendisi 35 yıl hizmetten sonra kıdemli danışman olarak SONY ye hizmet etmeye devam edecek Kendim adıma herşey için teşekkür ederim başkan. oyun piyasasında tekele ve kalitesizliğe geçit vermedin hep oyuncu dostu oldun

https://www.videogameschronicle.com/news/former-sony-ceo-and-playstation-boss-kaz-hirai-retires/
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
mercedes
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
turkcell
ISS
turktelekom
Oyun Platformu
PlayStation
TV
Sony
Notebook
samsung
Kulaklık - Amfi
sony
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.433
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.315 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.984 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.