Şimdi Ara

DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Rusher-

bol bol nv g2 navi ve nip oyuncu stickerları aldım bakalım indirim sonrası nasıl olacak fiyatlar.

g2,vexed,mousesports aldım ben hocam navi falan alsam mı 1 tane de oyuncu için para eder mi ki navi?
  • Nip alsın finalde nv alsın herkes sevinsin :):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nip alsın finalde nv alsın herkes sevinsin :):)

+1 :)
  • Selamlar arkadaşlar turnuvayı başladıktan beri izliyorum ama kutu düşmedi. Bende sinirlendim 10 lira attım ve bir inferno bir dust 2 hatıra paketi aldım. Dust 2 hatıra paketinden solgun sarı az aşınmış çıktı. Şuan 38 lira en düşüğü değerlenir mi beklemeliyim mi sizce ? Bekledikten sonra 50 liraya satsam bile yeterli o kadar çıkar mı ?
  • Kardeş ben hariç herkeze düştü heralde eminim 2 tane düşürenlerde vardır bu işe bi ayar çekilmesi lazım bizim gibi garibanlar sevinmeli biraz

• Nip güzel balta vurdu dahada toparlayamazlar.

• Sağol nip dünden sonra oyunun cok cok iyi :)

• nip in artık rotasyona gitmesi lazım takımda .
  • Nipi gömdüler dün global gibi bugün silver gibi oynadı nip

ama navinin hakkını vermek lazım inş turnuvayı Navi kazanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flusha hala vac ban almıyorsa. Ohoo Yaptığı hareketleri izleyen vardır.

Na'Vi'de bir şeyler dönüyor ama hadi bakalım.
  • Cidden tuhaf bi turnuva oldu kliseler yikildimi desem bol bol maçlarmi satildi desem cok farkli bi turnuva cidden. Neyse katowicede görüşürüz :)

• Yazık 59 puanda kaldım final e env verdim o da yanılt sin beni tam olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip işler dönüyor ortada. Çeyrek finale kadar g2 yi düşünmüştüm zaten tamam da%90 çoğunluk yarı final görmez düşüncesindeydi. Lâkin gördü yarı finali. Hatta nV ikinci mapi zar zor aldı zaten. Na``vi desen bir tuhaf takım. Bu turnuva nasıl finale çıktı anlam veremedim. Beklenmeyecek performanslar sergiliyorlar. Lg maçında Na`viye verip sonradan büyük çoğunluğun etkisinden ötürü Lg ye çevirdim. Oradan gitti puanlar. Virtus.Pro desen G2 gömdü resmen V.Pro'yu. Zaten bu turnuvadaki eşleştirmeler de bir acayip oldu. Gruplara belli başlı takımları bir yerlştirmeler vs vs. Şubat sonu ya da Mart ayı ortası gibi ESL One Katowice 2016'da tekrar bir turnuva konusunda görüşmek üzere. Bakalım neler bekliyor. Artık değişiklik bekliyoruz. Özellik ile şu coin olayına bence el atmaları lâzım. Çokca seçenek mevcut internet sitelerinde Doğru düzgün bir şey yapabilirler bence.

Neyse son finalde Envyus'a verdik bakalım neler olacak. Na`vi de alabilir. Çok karmaşık. Zaten altın coin silver coin yattı 2 puan ile silver kaçıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Acayip işler dönüyor ortada. Çeyrek finale kadar g2 yi düşünmüştüm zaten tamam da%90 çoğunluk yarı final görmez düşüncesindeydi. Lâkin gördü yarı finali. Hatta nV ikinci mapi zar zor aldı zaten. Na``vi desen bir tuhaf takım. Bu turnuva nasıl finale çıktı anlam veremedim. Beklenmeyecek performanslar sergiliyorlar. Lg maçında Na`viye verip sonradan büyük çoğunluğun etkisinden ötürü Lg ye çevirdim. Oradan gitti puanlar. Virtus.Pro desen G2 gömdü resmen V.Pro'yu. Zaten bu turnuvadaki eşleştirmeler de bir acayip oldu. Gruplara belli başlı takımları bir yerlştirmeler vs vs. Şubat sonu ya da Mart ayı ortası gibi ESL One Katowice 2016'da tekrar bir turnuva konusunda görüşmek üzere. Bakalım neler bekliyor. Artık değişiklik bekliyoruz. Özellik ile şu coin olayına bence el atmaları lâzım. Çokca seçenek mevcut internet sitelerinde Doğru düzgün bir şey yapabilirler bence.

Neyse son finalde Envyus'a verdik bakalım neler olacak. Na`vi de alabilir. Çok karmaşık. Zaten altın coin silver coin yattı 2 puan ile silver kaçıyor.

Geçmiş olsun hocam. Benimde anlamadigim hadi fnatic nvye elendi tamamda bu tsme noldu nip sildi geçti. Altın için o kadar yirtindik 3 4 puanla gidicek nv alirsa. Insallah navi alirda fazla üzülmeyiz :)

• Gene gümüşe kaldıkya keşke hiç yapmasaydım seçim bronz daha güzel gümüşten
  • quote:

Cidden tuhaf bi turnuva oldu kliseler yikildimi desem bol bol maçlarmi satildi desem cok farkli bi turnuva cidden. Neyse katowicede görüşürüz :)

Hocam selamlar turnuva başlamadan önce senden tavsiyeler almıştım. Bu konuda teşekkür ederim. Son bir sorum olacak izninle. Şimdi gümüş madalya oldu 19 puan gerekiyor altın olması için final maçını bilsem bile gümüş olarak mı kalacak madalya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

quote:

Cidden tuhaf bi turnuva oldu kliseler yikildimi desem bol bol maçlarmi satildi desem cok farkli bi turnuva cidden. Neyse katowicede görüşürüz :)

Hocam selamlar turnuva başlamadan önce senden tavsiyeler almıştım. Bu konuda teşekkür ederim. Son bir sorum olacak izninle. Şimdi gümüş madalya oldu 19 puan gerekiyor altın olması için final maçını bilsem bile gümüş olarak mı kalacak madalya ?

Malesef gümüş olarak kalacak hocam. Yardimci olabilmissem ne mutlu bana hocam sağolun :)

• yahu bu ne saçma iştir. normal zamanda koleksiyon kartı düşmez ama nedense turnuvada 2-3 günde bır kart düşmeye başladı. insan sevınıyo baştan bı heyecanlanıyo kutu düştü dıye
  • envyus yenerse 74 puanla gümüş :S
  • altın yapabilen var mı?

ben sınırdan altını kaçırıyorum, bu kadar süprizde altın yapan varsa helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.