Şimdi Ara

DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkhans

Bu train inf vs vs Map Broşünü Nerden Alabiliriz

satan türk oyuncuları bulman lazım. yabancılardan alim deme keylerin ya da paran gider
  • Birkaç sticker aldım ama korkutuyor beni. Zarar etmeyeyim yeter.
  • bol bol nv g2 navi ve nip oyuncu stickerları aldım bakalım indirim sonrası nasıl olacak fiyatlar.
  • Yarı final doğru seçimleri için 9 puan veriyor.Peki final kısmındaki 4 takımdan 1 inide seçmemiz gerekiyor mu yoksa yarı finalden sonra final için seçim yaptıracak mı ve yaptıracaksa kaç puan olacak..Yok son puanı yarı finallerden verecekse gitti altın rozet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

satan türk oyuncuları bulman lazım. yabancılardan alim deme keylerin ya da paran gider

Yok Hacı Onlardan Almam Zaten Ama Türk Oyuncularında da Olacağını Zannetmiyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

Yok Hacı Onlardan Almam Zaten Ama Türk Oyuncularında da Olacağını Zannetmiyorum :)

vardı bi aralar cıkar ortaya yine takip et forumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

Yarı final doğru seçimleri için 9 puan veriyor.Peki final kısmındaki 4 takımdan 1 inide seçmemiz gerekiyor mu yoksa yarı finalden sonra final için seçim yaptıracak mı ve yaptıracaksa kaç puan olacak..Yok son puanı yarı finallerden verecekse gitti altın rozet..

Yarı final ve final seçimlerini yapmak zorundasın. Final macında puan verecekmi yazmıyor orada bunu bende merak ediyorum. Finalde puan vemiyorsa altın rozet ihtimali kalmadı benim için. Envys ve navi seçimi yaptım final içinde envys verdik bakalım ne olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vardı bi aralar cıkar ortaya yine takip et forumu.

Fiyatı Ne olur acaba bilgin varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

Yarı final doğru seçimleri için 9 puan veriyor.Peki final kısmındaki 4 takımdan 1 inide seçmemiz gerekiyor mu yoksa yarı finalden sonra final için seçim yaptıracak mı ve yaptıracaksa kaç puan olacak..Yok son puanı yarı finallerden verecekse gitti altın rozet..

Yarı final ve final seçimlerini yapmak zorundasın. Final macında puan verecekmi yazmıyor orada bunu bende merak ediyorum. Finalde puan vemiyorsa altın rozet ihtimali kalmadı benim için. Envys ve navi seçimi yaptım final içinde envys verdik bakalım ne olucak

9x3 yapabilirsin hocam finalde puan veriyor.

• volkhans kullanıcısına yanıt
    Hocam baya pahalı gereksiz bence, 35 keyden falan başlıyo. 35 * 5,5 sen hesapla işte gerisini

• Final puanı verecekse 9 dan fazla olur gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Final puanı verecekse 9 dan fazla olur gibi

yok hocam tabloda gösterdiği gibi son 3 mac 9 puan veriyor.
  • İşler hiç planladığım gibi gitmedi inşallah bronzla kalmam 3 maçı da bilmem gerekiyo gümüş için. nv nip bastım.

• Bu g2 nerden çıktı ya :) kağıt üzerinde hesaplara baksak kimse buralara kadar bile geleceğini düşünmezdi
  • g2-envy maçı kıran kıran geçiyor.skor 1-1 oldu.Hak eden kazansın
  • Ohoho rain 1v5 ACE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Bu g2 nerden çıktı ya :) kağıt üzerinde hesaplara baksak kimse buralara kadar bile geleceğini düşünmezdi

Turnuvalar bazen suprizlere gebe kaliyo hocam olsun bu kadar adamlar çalışmış ayarı veriyor valla :)

• Umarım bu maçıda nıp alırda altın rozetı garantılerım. ışımız fınale kalırsa kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

Umarım bu maçıda nıp alırda altın rozetı garantılerım. ışımız fınale kalırsa kötü

gümüs ve altın için kaç puan gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

Umarım bu maçıda nıp alırda altın rozetı garantılerım. ışımız fınale kalırsa kötü

gümüs ve altın için kaç puan gerekiyor?

gümüş 50 altın 75
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.