Şimdi Ara

DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bari nv mutlak favori haline geldi, içimden nip geçiyorya dur bakalım. Belki de sevdiğimden dolayıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stickerler yüzde kaç indirim alıyordu unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Stickerler yüzde kaç indirim alıyordu unuttum.

70 ya da 90 kuruş olur. Hesapta o kadar biriktirdik millet uyandi herkes alip saticak bakalim ne kadar kar birakacak. Senin stratejin ne hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Bugün için Envyus, VP, TSM, LG alır şimdilik 43 puandayız gold için gelsin puanlar :)

Merhaba hocam şu Lg vs Na`vi maçında çok kararsızım aslıdna ama ben Na`vi daha şanslı buluyorum çünkü karşılaşma bo3 oynanacak. Lg nedense uzun soluklu oldu mu sıkılıyorlarmş maçtwan gibi geliyor bana. Bakalım son ana kadar değişim yapmazsam Na`vi de kalcam. Siz ne düşünerek meselâ Lg dediniz?

Hocam hersey mümkün ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Turnuva başından beri hergün yazdım hepsi de tuttu. Bir iki kişi de olsa yardimci olabiliyorsam yeter.

Son dk. LG'ye çevirdim ben de seçimi fakat kuşkuluyum. Navi daha iyi gibi gözüküyor. Bakalım LG ilk map d2'yi kaybetti. Şu an overpass Lg 10-7 önde fakat Navi eco ile el aldı. Lg bu mapi alırsa iyi olur. Yoksa zaten elendiler. Bizim zaten altın coin olayı yattı hepten. Fnatic maçı tuttmadı. Virtus.Pro maçı tuttmadı. Tsm maçı tutmadı. Sağlık olsun. Silver coin de zor gözüküyor. 40 puandayım şuan LG alırsa şansımız var. Bette ise fnaticten sonra hiçbir takıma bet yapmadım. İyi ki yapmamaışım v.pro vs tsm de kaybettiler çünkü. Finalde Envyus vs. Nip olabilir. Sürpriz de çıkabilir. Bu turnuva çok şaşırtıcı geçiyor çünkü.

Edit: Bu arada neredeyse tüm maçları seyrettim gotv ve ya twitch olsun. 2 turnuvadır ilk defa drop geliyor o da v.pro vs g2 maçındaw train geldi. 5 Tl.den sattım onu da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 31 Ekim 2015; 23:22:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rozeti gümüş yapabilirim yarın tek maçla ama seçim yapmak istemiyorum sanki. Bronzda mı bırakayım gümüş mü geçeyim bilemedim. Hangisi daha güzel sizce?

• Beyler şimdi hani her gün fazladan 1 puan veriyordu ya, final maçı aynı gün ama farklı tur. Orada da 1 puan fazladan veriyor mu?
  • nv-nip-nv oynadım, hiç oynamasam mı diye de düşündüm. 49 puandayım 3ü gelirse altın oluyo, hiç biri gelmese bile gümüşe kalıyoz seçim yaptık diye :) geçen turnuvada gümüş almıştım bunda değişik olsun diye bronzda mı kalsam diye düşündüm sonra hala altın şansım olduğunu görünce oynayım dedim
  • altın ıcın 17 puan lazım. nv nıp dıye ısaretledım bakalım tutarsa altın garantı.
  • Ne güzel altın yolunda ilerlerken ardarda fnatic virtus pro tsm mağlubiyetinden sonra yine gümüşe kaldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Beyler şimdi hani her gün fazladan 1 puan veriyordu ya, final maçı aynı gün ama farklı tur. Orada da 1 puan fazladan veriyor mu?

Bence bunu merak ediyordum, ayrı gün maçına oynayıp gir çık yapınca 1 puan ekliyordu ama bunda eklemedi.
  • Herkes duman oldu. Ne güzel garanti olacaktı altın.

3'te 3 yapmamız lazım. Yoksa mortingen
  • Beyler altın kaçta oluyordu bende şu anda 50 puan var env ve nip oynayacağım finale de env ye basaca gim. Bu turnuva çok garip ti şok üstüne şok hala anlayamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stickerlar son güncelleme ile 75 Krş.a düşmüş arkadaşlar var ise almak isteyen stok yapmak isteyen vs. alsın şimdiden. Ama ben bu turnuvanın stickerlarının pek değer alacağını hiç düşünmüyorum.

• quote:

Stickerlar son güncelleme ile 75 Krş.a düşmüş arkadaşlar var ise almak isteyen stok yapmak isteyen vs. alsın şimdiden. Ama ben bu turnuvanın stickerlarının pek değer alacağını hiç düşünmüyorum.

almaz kardeşim baksana cologne turnuvası stickeri yanlış hatırlamıyosam 80 kuruştu şimdi 65-75 kuruş falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

quote:

Stickerlar son güncelleme ile 75 Krş.a düşmüş arkadaşlar var ise almak isteyen stok yapmak isteyen vs. alsın şimdiden. Ama ben bu turnuvanın stickerlarının pek değer alacağını hiç düşünmüyorum.

almaz kardeşim baksana cologne turnuvası stickeri yanlış hatırlamıyosam 80 kuruştu şimdi 65-75 kuruş falan

Tabi herkes alıyor stok amacı ile daha sonra satalım mantığı ile bu sefer çok fazla satılık ilânları oluyor steam üzerinde.

Edit : Az önce 2 adet Envyus autograph capsule aldım 2 adet 1.5 TL. içerisindeki en pahalı sticker kennys 1.65Tl. de gidiyor markette. 2 capsulede de kennys çıktı şans meselsi az da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 1 Kasım 2015; 1:48:52 >

• TAMAMDIR HALLETTİM STOK YAPALIM AMA KAR ETME AMACIYLA YAPMIYOM SİLAHLARIMIN HER TARAFINA YAPIŞTIRICAM KİMSE BEKLEMESİN BU STİCKERLARDAN İYİ KAR EDERİM DİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BOSS -- 1 Kasım 2015; 1:59:18 >
  • Fantasy de 1028 puan ile %10 luk dilimdeyim.Takım pick-em de silver alsam yeter.yarın içinde envy ve nip e oynadım.
  • Go NaVi şampiyonluk senin hakkın

• Kapsül alıp acsak daha karli olmazmi? Mesela kennys guardian vs hepsi degerleniyor iyi oyuncularin yani?

• Bu train inf vs vs Map Broşünü Nerden Alabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.