Şimdi Ara

DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altın yapamadım Ah nip ah :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 puanla kaçırdım altını 3. günün ilk maçı fnatic e sticker olmasına rağmen uyanamayıp basamamıştım gelecek 5 puanla almıştım altını
  • hesapladığıma göre +700 puanda bugun alıyorum. heralde ilk %5'e girerim. team pick'emde silverde kaldı.
     DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU]
  • Ulan 74 puanda kaldık, şaka gibi ya şaka gibi bir şey ya.

Ulan bu nipi kayışla dövecen ya, bana 7 puan kaybettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 1 Kasım 2015; 22:35:09 >
  • alırım bi hayırlı olsun
  • Sadece son mapi izledim o bile yetti gercekten guzel oyun cikardilar. Her iki tarafta el aldiginda sevindim mac guardian vs kenny oldu resmen

• Benimde silver malesef tsm vp yaktı üstüne bide lg verdik

• İlk defa oynadım bu olayı 61 puan topladım.
  • 76 puanla altın rozetı kaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

yahu bu ne saçma iştir. normal zamanda koleksiyon kartı düşmez ama nedense turnuvada 2-3 günde bır kart düşmeye başladı. insan sevınıyo baştan bı heyecanlanıyo kutu düştü dıye

Oyunda para harcadığınız için düşüyo hocam

• Ne zaman gelir bu rozetler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

hesapladığıma göre +700 puanda bugun alıyorum. heralde ilk %5'e girerim. team pick'emde silverde kaldı.

fnatic batirdi bizi ya kahretsin

• quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

Ne zaman gelir bu rozetler ?

1 haftaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Acayip işler dönüyor ortada. Çeyrek finale kadar g2 yi düşünmüştüm zaten tamam da%90 çoğunluk yarı final görmez düşüncesindeydi. Lâkin gördü yarı finali. Hatta nV ikinci mapi zar zor aldı zaten. Na``vi desen bir tuhaf takım. Bu turnuva nasıl finale çıktı anlam veremedim. Beklenmeyecek performanslar sergiliyorlar. Lg maçında Na`viye verip sonradan büyük çoğunluğun etkisinden ötürü Lg ye çevirdim. Oradan gitti puanlar. Virtus.Pro desen G2 gömdü resmen V.Pro'yu. Zaten bu turnuvadaki eşleştirmeler de bir acayip oldu. Gruplara belli başlı takımları bir yerlştirmeler vs vs. Şubat sonu ya da Mart ayı ortası gibi ESL One Katowice 2016'da tekrar bir turnuva konusunda görüşmek üzere. Bakalım neler bekliyor. Artık değişiklik bekliyoruz. Özellik ile şu coin olayına bence el atmaları lâzım. Çokca seçenek mevcut internet sitelerinde Doğru düzgün bir şey yapabilirler bence.

Neyse son finalde Envyus'a verdik bakalım neler olacak. Na`vi de alabilir. Çok karmaşık. Zaten altın coin silver coin yattı 2 puan ile silver kaçıyor.

Geçmiş olsun hocam. Benimde anlamadigim hadi fnatic nvye elendi tamamda bu tsme noldu nip sildi geçti. Altın için o kadar yirtindik 3 4 puanla gidicek nv alirsa. Insallah navi alirda fazla üzülmeyiz :)

Hocam keşke bronzda kalabilseydim silver coin olmuşum. 58 puan ile. Bronz daha iyiydi görünüşü vs. Sonuçta herhangi bir değeri yok maksat görüntü o yüzden bronz kalmasını tercih ederdim. Aslında hesap edip finalde oynamasaydım olurdu da dünden oynadık zaten.

Bu arada çok fazla altın yapabilen çok oyuncu yok sanırım. 170 kişilik arkadaş listemde 40-50 küsur kişi seçim mücadelesi yapmış 1 kişi sadece altın olmuş o da 79 puan ile global rankı %1 zaten. Bu da gösteriyor ki 79 ile %1 içersinde ise çok fazla altın yapabilen olmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takımda 60 puanla silver rozet,fantasyde %17 bronz rozet aldım.yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

hesapladığıma göre +700 puanda bugun alıyorum. heralde ilk %5'e girerim. team pick'emde silverde kaldı.

fnatic batirdi bizi ya kahretsin

fnatic 2. gün beni yakmıştı hocam neyseki dün 800 puan alıp %3'e düşebildik.

• Bakın bu bir dramdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bakın bu bir dramdır.

Ağır dram olmuş hocam sıkma canini bidaki turnuvada acısını cikaririz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bakın bu bir dramdır.

Aynıyız. Nip yaktı benide. Tsm'den sonra navi'yi geçerler dedim. 0-7'den sonra moral gitti train'de. Demoralize oldular hayretmedi bir daha.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.