Şimdi Ara

Dövmesi olan kızla evlenirmiydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
1
Favori
8.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben evlenmezdim.Hem dini açıdan dolayı hemde bedenine yaptığı boyayı itici buluyorum.Dövmeli kızlara bakış açım hemen değişiyor.Bu serbest ve geniş diyorum.Artı gösteriş meraklısı ve bedenini gösterme meraklısı olarak düşünüyorum.Dövmeciye orasını burasını açmış olmasıda bir diğer konu.Benim karım dövmeciye elletemez dövmeci bedenini göremez.Bu düpedüz kendini göstermekten haz almaktır.Düşündükçe deli oluyorum.Çok sahipçi ve kıskanç biriyim böyle birşey olamaz.Bu ilerdeki eşine saygısızlıktır.Dövme yaptıran kadınla evlenilmez.Gözümde direk malum laf belirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.ayımıza giriyoruz kız arkadaşımın dövmesi var ben daha dindar birisiyim sorun değil. Benim gözüme hoş geliyor ama yaptırmayı tercih etmiyorum.

kıskanç insanların temel problemi özgüven eksikliği veya bağnazlıktır.
  • Sıktın artık kardeş ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of be velet ne boş adamsın la sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 1:57:14 >
  • Olm senin işin gücün yok mu?
    Git oyuncaklarını ve odanı topla.
  • ÇIK FORUMDAN KAPAT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dövmesi olmayan kızla evlenmem
  • ONLİ GAT KEN CAC Mİ
  • Konu kilit üye ban pls

• Hele bi dövmesi olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Dini acıdan söylediğin herşey kabulum senin tercihin.
    Ama başkasının tercihine söz edecek kadar embesil olmamak lazım.Ha diyeceksin o ediyor mal gibi konu açıp fikir soran sensin.

Senin dövmesiz diye alacağın daha geniş olmasında dikkat et.
    Dövme bedene saygı falan değildir bi kere saçma.
    Senin dövmesi yok diye alacağın hatun ahaha dikkat et de damgalanmış çıkmasın. Gerçi nerden anlayacan dövmesi yok der alırsın ahahaha.

Kıskançlık özgüven eksikliği yada karşıdakine yetememe korkusudur. Aç istediğin psikoloji klinik kitabına bak. Aşırısı bi moka benzememekten yetememekten korkutmaktan başka birşey değildir.

Sende bedeninden önce umarım beynine saygı gösterirsin de böyle afrika ülkesi vatandaşı gibi vasıfsız yaşamaya devam etmezsin.

• drops the mic

noluyo olm

ne bu kiminki daa büyük yarışması xd
  • Bu ruh hastalarının hepsinin ortak özelliği, kendilerini kabul ettirmek için çok uzun paragraflar halinde fikirlerini çarpıtarak yazmalarıdır. Yine şaşırtmıyorsunuz.

Blok

• Nereye yaptırdığı önemli ama büyük ihtimalle evlenmem.
  • İnsanları etiketleyen biri değilim ama bacağında büyük dövmesi olan bir kızın yollu olmama ihtimalini sıfır görürüm her zaman..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.