Şimdi Ara

Dövmesi olan kızla evlenirmiydiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
1
Favori
8.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam tahmin ettiğim gibi kendinle yüzleşemeyip saldırma hakaret etme moduna geçmişsin. Kendini geliştirip özgüven oluştur bence. Büyük oranda bu sorunların azalacaktır.

Blok
    Blok nedeni: özgüveni yitik bir yobaz.
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Aynı şey işte ne farkediyor. Yediremedin mi kendine.
    İlgilendirmiyorsa ne mutlu sevindim valla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    bileder sen ateist değil miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 30 Nisan 2020; 18:27:18 >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyelim daha kibarca arkadaşa sorunlarını anlatalım sorunlarını fark ederse çözer. Böyle diyince saldırıyor ve sorunlarını görmüyor böyle geçip gidicek dünyadan
  • Sen ülkedeki en ezik elemasın ve asla istediğin kriterde biriyle evlenemeyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon_Blackfyre -- 30 Nisan 2020; 18:35:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlkler önemli ilk ben dövmem lazım. Benim kadınımı başkaları dövmüş olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    O kadar cevap vermemi ve lafı ağzına tıkmamı bu kadar çok istiyorsun anlaşılan.Tek bir kısmına yanıt yazıyım.

Ben olaya psikolojik olarak değil insani duygularla değerlendiririm.İnsanda kıskançlık duygusu vardır.Bu birine karşı ilgi duyduğunda dahada artar.Çünkü ona sahip olma ve onu benimseme hissi doğar.Paylaşımsızlık bu yüzden gelir.Böyle güzel bir duyguyu başka yerlere çekerek anlamını kirletemezsiniz.Kıskançlığın neresi kötü? Kıskanç olmasan sevdiğini ve sevildiğini bile anlayamazsın.Sana özel olduğunu bile hissedemezsin.Eğer gerçekten çok aşıksan gözün hiçbirşeyi görmez.Sorarım sana çok ama çok sevdiğini erkek arkadaşlarıyla takılmaya göndersen ve sarmaç dolaş takılsalar hoşuna gidermi? Yada birisi yavşasa öpse kabul edermisin? Eğer kıskanmamışsan korkarım evlendiğinde başka erkeklerle bile yatmasına izin vericek potansiyele sahipsindir.Özgüvensizliği kıskançlıkla birleştiremezsin ki çok saçma.Özgüven eksikliği asıl sevdiğini kıskanıp başka erkeklerden koruyamadığında başlar.Zibilyon tane psikoloji kitabi okumuş biri olarak böyle bir içerikten söz edilmediğini not düşerim.Biri ortaya atılınca o doğru olmuyor merak etme.Herkes takmış kıskançlık kötü birşey yok efendim hastalık yok efendim engellemeli.Hayır bu modernleşme çağının uydurduğu çok eşliliğe kapı aralayan etmendir.Seni birisi kıskansa çok sahiplense hoşuna gitmezmi? Yapında serbestlik olabilir ama özlenme aranma ve takip edilme hissi hiçbirşeyde yok.Hem kıskançlık ilişkilerde kişiyi dize getirir.Kötü birşey yapmasını engeller.Eşine sadık olmaya destek olur.Kıskanırsan eşine bağlı kalırsın gözün ondan ötesini görmez bilmem anlatabildimmi? Ha bunun üzerine yine savunursanda genişsindir.Hatta halk tabiride var.Sana hayatında başarılar çok eşli kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 30 Nisan 2020; 18:53:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Bu mesaj silindi.
    Hayır değilim.Başlıkta sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Ama konuma böyle yorum attığına göre sen sıkıntılısın neyse terbiye ederiz.Verdiğiniz örnekte bacağının orasındaki yara cerrahi müdahale ile düzeltilememiş gitmiş dövmeyle düzelmiş vay canına.Çok mantıklı.Hemde bunu kapalıydı diyerek dikkat çekmende çok manidar.İslamda dövme haramdır.Bu ne koşulda olursa olsun dövme yaptıramaz.Ha kişinin tercihidir o ayrı.Verdiğin örnekteki kız günah işlemiş.Geçelim doktorların ellemesine.Senin hastanede doktor seçme hakkın varmı var.İsteyen seçebilirmi evet.Sen gidipte eşine erkek doktor gelmesine karışmazsan bu namusunu hafife alman demektir.Bak acil müdahale gereklidir anlarım.Ama ben ebedeki doktoru bile kadın isterim.Bunu namusa bağlanman saçma.

Öncelikle hakareti terbiye etmk gerekli anlaşıldı.Lütfen sinirinize hakim olun.Bir tartışmada hakaret başlarsa başlatan kişinin acizliğinderdir unutmayın.Dövme yaptıran tabi ki namusunu ateşe atıyordur.Sonuçta hem dövme haram hemde orasını burasını gösteriyor.Bunu bu kadar anlayamamış olamazsınız.Namusu sadece iki bacak arasında arayan zihniyette bir insansınız bence kendinizi önce sorgulayın.Kadına iftira atmadım namussuzda demedim bunu nerden çıkardınız? Sadece kınadım.Ben islamı gayet iyi biliyorum ama görüyorum ki siz bildiğinizi sanıp yarım yamalak dininizle burda ahkam kesiyorsunuz.Bence açında biraz siz birşeyler öğrenin.Takmışsın cemaate benim alakam fln yok.Okuduğum duanın anlamınıda biliyorm.

Söylediğiniz tabirdeki birini asla kabul etmem.Siz kimsinizde benim tercihime hüküm veriyorsunuz? Ben nefret kusmuyorum kriterimi belli ediyorum.Karı kız yüzü görmeyi çok büyük gibi bir başarı sanıyorsunuz.Ne güzel ki görmemişim günaha batmamışım.O kadar çok övünülcek şey varken aklınızın sadece karı kızda olmasına şaşıyorum.Sanırım tek bu ülkede millilik kahraman ilan ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 30 Nisan 2020; 19:19:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

İnsanları etiketleyen biri değilim ama bacağında büyük dövmesi olan bir kızın yollu olmama ihtimalini sıfır görürüm her zaman..
    katılıyorum, dövmeli kızla asla evlenmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Bu mesaj silindi.
    Şikayet edildi.

Şu kadar yazıyı bile okuyamayandan kitap bilgisi beklenemezdi zaten.Okusan birşeyler kapardın abinden.Ama okumasanda olur.Cevabımı ilettim.Söz uçar yazı kalır ahanda orda cevabın hadi bakim.Herşeyin özetini ala ala hayatın özetini kavramışsınız.Oysaki daha öğrencek çok şeyiniz var.

Sen insan olmadığın için insani duyguları anlayabileceğini zaten sanmamıştım.İşte kısa cevaplar yani yav hehe benzeri şeyler aslında verecek cevabım yok demenin başka yoludur.Psikoloji insanı herzaman duygusal incelemez bunuda öğrendin hadi iyisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 30 Nisan 2020; 19:16:43 >
  • Ben evlenmiştim:

https://forum.donanimhaber.com/bir-garip-bosanma-sureci--139817664

• Hayatın boyunca sevişemeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

Hayatın boyunca sevişemeyeceksin.
    Görücez

• quote:

Orijinalden alıntı: Daemon_Blackfyre

Sen ülkedeki en ezik elemasın ve asla istediğin kriterde biriyle evlenemeyeceksin
    Bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

bileder sen ateist değil miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum
    Tövbe haşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Tam tahmin ettiğim gibi kendinle yüzleşemeyip saldırma hakaret etme moduna geçmişsin. Kendini geliştirip özgüven oluştur bence. Büyük oranda bu sorunların azalacaktır.

Blok
    Blok nedeni: özgüveni yitik bir yobaz.
    Tartışmayı başlatan sendin Hak ettin.Benim özgüven sorunum yok çok şükür.Ve kendimi yeteri kadar geliştirdim.

• Bir erkek hiçbir kızla evlenemez. Erkek adam kendisi gibi bir erkekle evlenir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.