Şimdi Ara

Dövmesi olan kızla evlenirmiydiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
1
Favori
8.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeğenim, Dövmeli kızların çoğu bakireliğini vermiş oluyor.
    Bana göre evlenmeye gerek yok. Evlenmeden bile çocuk yapılabilir.
  • Hayat o kadar adildir ki..
    Yapmayacağım dediğin şeyi s. s. yaptırır.
    O yüzden asla asla deme.
  • Evlenmezdim kızlarda dövme iğrenç duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hep aynı muabbet instası olan evlenirmisin şunu olan evlenirmisin
  • Dövmenin nerede olduğuna bağlı :) kuyruk sokumunda Kekilli dövmesi varsa bi düşünürüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nedense ısınamadım çok itici geliyor. Benlik değil 😃

• Hala şu ergeni bloklamayanlar var inanamıyorum sizin yüzünüzden konu popülerlere çıkıyor biz de görüyoruz yeter be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu konuda duruşun belli, neden kamuoyunun fikrine ihtiyaç duyuyorsun peki ? Öğrenince milletin fikrini ne hayatında ne değişecek ? Ben söyliyim; bence asıl amacın milletin bu konuda ne düşündüğü değil, asıl amacın aklınca dövme yapan insanların ahlaksız oldukları algısını toplumda yaratmak.Peki sen burada elalemi yargılarken dış görünüşüne bakıp, bizde seni aynı şekilde yargılasak nasıl olur hiç düşündün mü ? Mesela giydiğin kılık kıyafetine yada kaşına gözüne bakıp, şuna benziyor kesin şöyle böyledir felan desek nasıl olur hoşuna gider mi ? Peki bu ahlaklı ve erdemli bir davranışmıdır ? Bence milleti yargılamadan önce sen dönde bir aynaya bak.O dövmeli kızlara bulunduğun ithamları kim daha çok hakediyor iyi bak aynaya.He bu arada hayatta sağ elinle mutluluklar dilerim.Bu yaşta bu zeka, insan hayret ediyor.

• Fark etmez.

• Hayır böyle bir konu açıyorsun tamam ama cümlenin sonunda "aklımda malum cümle belirir"? Hayırdır?Bburada anası, bacısı veya eşinde dövme olan insanlar da olabileceğini düşünmüyor musun? Düşünmüyorsun tabi, düşüncesiz olduğun aşikar. Kendi fikrini belirt de ki "Ben evlenmem dinen caiz değil", de ki "Kuran'ın şu ayetinde de yazıyor", eyvallah. Biraz edep. Yobazlar içinde büyümüş karakteri oturmamış ergen kafasından kurtulun.
  • Demokratik bir ülkede yaşıyoruz herkesin kendi kararı evlenmeyebilirsin saygı duyuyorum. Şahsen bende dövme var onun için partnerimde de olabilir sorun yok
  • csb ise komik, değilse daha komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delimi

Yeğenim, Dövmeli kızların çoğu bakireliğini vermiş oluyor.
    Bana göre evlenmeye gerek yok. Evlenmeden bile çocuk yapılabilir.
    Bu nasıl hastalıklı bir düşünce yapısıdır, umarım senin çocuğunda dövme yaptırır. ozaman bu yazdıklarını hatırla.

• Sen bu kafayla Elizabeth e devam koçum

• 4. olarak alırım sadeece ilk 3e dövmesizlerden alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldoror2

Babana söyle sana kapalı bir kız bulsun. Ya da hiç kullanılmamış şişme bebekler var.
    Bahsettiğin bebekler hepsinden namuslu ondan alsın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.