Şimdi Ara

Dövme yaptırmak isteyenler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
21
Favori
22.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende iki adet dovme var. Biri sol bacagimda biri sag kolumda.. Sag kolumdakinin rengi soldu. Bacagimdakinide arkadas ben sarhosken yapmis sabah uyandigimda gordum. Rotring kalemle yapilan dovmelerden. Uzerine baska dovme ile kapattirmak istiyorum fakat renkli dovme.. Cok eski dovmeler. Sana pm gondersem resimleri de bana ne yapilabilr aciklayabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben önce geçici dövme yaptırmak istiyorum. Ortalama ne kadar kalır geçici dövme

Edit: bir de giyilebilir dövme diye bir şey gördüm. Canlı durur mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 7 Ocak 2015; 9:04:25 >
  • Dövme yaptorıyosunuz ve tüm hayatınız cünüp olarak geçiriyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yere düşen boyaları ne yapıyorsunuz?
  • Eğer bi Profesyonel arıyorsanız :) Gökçe Korkmaz derim. İzmir sahil yolunun hemen arkasında dükkanı ;)

http://www.dirty5tattoo.com/Ozel_Sayfalar.aspx?id=22

https://www.facebook.com/dirtyfive
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arno Dorian

quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Orijinalden alıntı: Arno Dorian

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: MeGlr

peki şu tarz elin üstüne yapılabilcek güzel dövmeler var mı veya direk bunu yaptırsam yakışırmı tabi görmeden pek yorum yapamazsın ama yinede tavsiye edermisin bu tarz bi dövme

Dövme yaptırmak isteyenler

ILIK MISIN BİRADER BU NE

ıLıklıklıkla ne alakası var acaba?

Abstergo *

bence güzeldi attığın bakma sen millete

Fotografi ekleyen ben değilim Yanlis anlasilmasin. Ac delisiyim biraz :-) Ayrica begendim o dovmeyi. Fiyati ne kadardir tahminen ayni bolge?

Acilis fiyatindan fazla vermeyin. Yani 100-250 arasi dukkana gore degisir. Ben.esnek.davranip 150ye yapiorum olmem yani. Isteyenede tavsiye veririm gidin gitmeyin ya da surasi daha iyidir derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Khione

yere düşen boyaları ne yapıyorsunuz?

Boya yer dusmez dokulur cop olur. :) yer su dusunce nasil toplarsin oyle dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Ben önce geçici dövme yaptırmak istiyorum. Ortalama ne kadar kalır geçici dövme

Ben 20 metreden anliyorum sen.dusun orasini. Bilmeyen.anlamaz orasi ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Bende iki adet dovme var. Biri sol bacagimda biri sag kolumda.. Sag kolumdakinin rengi soldu. Bacagimdakinide arkadas ben sarhosken yapmis sabah uyandigimda gordum. Rotring kalemle yapilan dovmelerden. Uzerine baska dovme ile kapattirmak istiyorum fakat renkli dovme.. Cok eski dovmeler. Sana pm gondersem resimleri de bana ne yapilabilr aciklayabilir misin?

Ozelden yolla bakim. Bnde 3 dovme ust uste olan yer var onceki sayfada star wars dovmelerinin altinda 2 ust uste dovme var

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan7013

Dövme yaptırmak isteyenler istedikleri her konuda bana danışabilirler,aklınıza takılan ne varsa sorun ki yaptırmadan önce dövmecinize kesin bilgilerle gidin :) ben de dövmeciyim ve kararsız gelenlerden ,bilgisiz gelenlerden çok büyük sıkıntı yaşamaktayız,hijyen sorularından fiyat sorularına kadar her şeyi sorabilirsiniz

Fiyattan başka bir şey sormazlar açmayacaktın. Nerde çalışıyorsun yaptığın dövmeleri bi editle belki uğrarım. Ve eğer istanbuldaysan cidden çok iyi diye tavsiye edebileceğin bir yer ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Twige

Eğer bi Profesyonel arıyorsanız :) Gökçe Korkmaz derim. İzmir sahil yolunun hemen arkasında dükkanı ;)

http://www.dirty5tattoo.com/Ozel_Sayfalar.aspx?id=22

https://www.facebook.com/dirtyfive

Siddele tavsiye edilir. Benim gonderdigimi de soyleyebilirsiniz ilgilenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHunterTR

Dövme yaptorıyosunuz ve tüm hayatınız cünüp olarak geçiriyorsunuz

sen de cehalette son nokta olduğunu bu mesajla ilan ediyorsundur. bir ilahiyat profesörü ve üç imam ve tanıdığım her ileri düzeyde din bilgisine sahip kişiye dövmeleri olan birisi olarak her fırsatta bu konuyu sordum. aldığım cevap hepsinde aynı bir kişi bile senin bahsettiğini savunmadı ; abdest alırken derinin üst katmanı temizlenir alt katmanı değil haliyle abdest geçmez hükmü yanlıştır ve devam eder alimler ; ancak Allah'ın sana verdiği bedeni değiştirdiğin\müdahale ettiğin için haramdır derler. bunu tüm konuyu yanlış lanse eden arkadaşlar ithafen yazıyorum. çok isteyen araştırsın.. saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightHunterTR

Dövme yaptorıyosunuz ve tüm hayatınız cünüp olarak geçiriyorsunuz

dövme günah değil, sıkıntı yaratan nokta vücuduna zarar vermektir. 1 tane yerde dövme yaptırmak günah demiyor, ayet içerisinde söylenen şey " vücudunuza zarar verecek işlerden davranışlardan kaçının, size verilen güzelliği yok etmeyin"

ayrıca;

memleketi soyanlar kaç senedir cünüp var sen düşün
  • hocam dövme yaptırdığımız bölgeye sonradan epilasyon yaptırırsak bi sıkıntı oluyo mu bilgin var mı ?
  • eskiden geçiçi dövme yaptırmıştım 2 kere 2 sindede kabarmıştı yara olmuştu alerjim var sanırım kalıcı dövme de bu söz konusu mu?
  • dirseğe acab yazdırmak kaça patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Örümcek İnsan

hocam dövme yaptırdığımız bölgeye sonradan epilasyon yaptırırsak bi sıkıntı oluyo mu bilgin var mı ?

Epilasyon sirasinda dovnme olan yer aciyacaktir. Ayrica dovme boxulacaktir.

• Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 10 gün sonra tayland phuket e gidiyorum
    orada cok ıyı tattoo artistler var fiyatlarda uygun..
    dovme yapan arkadaslara bir kaç sorum olucak
    dövme yaptırılırken en hassas bölgeler neresi nereleri daha çok acır? o makine ignesinin acısını nasıl tarif edebilirsiniz..
    birde dovme yapıldıktan sonra en az kaç gün su ile temas etmemek gerekiyor.. saygılar sevgiler
     Dövme yaptırmak isteyenler
    yaptırmak istedigim sakyant 5 sacred lines dövme ismi..
    bunu makine ile yapabilirlermi..
    bambu teknigi ile yapıyorlarmış bu kadar ince işlenebilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

dirseğe acab yazdırmak kaça patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Ben önce geçici dövme yaptırmak istiyorum. Ortalama ne kadar kalır geçici dövme

Ben 20 metreden anliyorum sen.dusun orasini. Bilmeyen.anlamaz orasi ayri

Teşekkürler önce ya geçici yaptıracağım ya da giyilebilir alacağım. Çevreden çok tepki felan gelmemesi için ve lisede okuduğum için şimdilik böyle yapacağım. Sınavda felan sıkıntı çıkarırlar belki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.