Şimdi Ara

DoubleLift'in Yazısı'nı Çevirebilecek Yardım sever?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemekten Zevk Aldığım bir Oyuncu DoubleLift Sayfasına Bir Yazı Yazmış İngilizcesi iyi olan bir Arkadaş Çevirir İse Mutlu olurum :) Biraz Uzun ama =)

Hmm so I've decided I should write up a little about why I feel my performance has been very weak lately. I've never really had such a feeling before. It seems my mechanics and concentration have been broken recently.

I remember a year ago living in Travis' house, I loved League and I did nothing but sit in my room all day screaming at the top of my lungs, laughing and playing solo queue like a maniac. I loved my role, I learned new things from Chauster every day, and I appreciated all the criticism he gave me.

Now, I avoid solo queue like the plague. I lost my love for the game, and it's become more of a chore to practice instead of something to look forward to and become better.

I think a lot of this is in part because I feel my role has been nerfed into the ground, and I have been very apprehensive of the changes Riot has done to the game and especially to AD carries. I feel useless; where before I had the opportunity to outplay lategame bruisers, the changes to Randuin's Omen make me want to break my keyboard.

The other thing is that I have always been an innovative player. At IEM Hanover and MLG Anaheim, I was one of the first competitive Ezreal players at a time when everyone thought he was terrible. They have since nerfed him severely. Chauster and I had countless hours of bot lane practice in Korea that never came to fruition. As a very strange example, we practiced role swaps to run Janna Jayce lane and we had Chauster play Jayce. With the addition of Loco to our team, I was the first to start the Nunu Cait trend at IPL5. They have since nerfed Nunu as well.

Lately, my team has been picking me champions that I sincerely don't want to play (such as Urgot), and as a result I have lost a lot of my enthusiasm for the game. I feel like all of my best performances have been on my favorite champions - Ezreal, Vayne, Cait, and Graves. I am naturally inclined to play and improve on these champions because I like them, and my play has always been a huge step ahead of my competition because of this.

I hope I can remedy this problem and return to my normal level of play next week. Even in my current state, I am much better than my NA counterparts. Despite this, I am very disconcerted.

• Son zamanlarda neden kotu oynadigini aciklamis. Onu cevirecek adam ypk burda. Kimse ugrasmaz o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr serveri pişmanlıktır demiş
  • Özet Geçsede Olur =)
  • ceviremem ama anladıklarımı yazayım , eskiden lol oynamaktan cok haz aldıgını ve sürekli oynadıgını ama yeni degisikliklerle oyun askını kaybettigini söylüyor. kendini useless hissettigini , eskiden karsıdakini iyi oynayısla yenebildigini ama artık yapamadıgını cünkü bruiserlerin simdi cok güclü oldugunu söylüyor. örnegin randuinin yeni hali klavyeyi kırdıracak kadar kızdırıyormus onu. riota kızıyor sürekli , adcleri cok nerfledigini fln söylüyor. haftaya kadar insallah eski halimi alırım diyor birde .
    adam haklı ama, sezon 3 te adc useless oldu , bi focusta ggsin, ne kadar ugrassanda kendini koruyamıyorsun neredeyse fln. insallah adclere gereken önemi kazandırırlar yeniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metincihan

ceviremem ama anladıklarımı yazayım , eskiden lol oynamaktan cok haz aldıgını ve sürekli oynadıgını ama yeni degisikliklerle oyun askını kaybettigini söylüyor. kendini useless hissettigini , eskiden karsıdakini iyi oynayısla yenebildigini ama artık yapamadıgını cünkü bruiserlerin simdi cok güclü oldugunu söylüyor. örnegin randuinin yeni hali klavyeyi kırdıracak kadar kızdırıyormus onu. riota kızıyor sürekli , adcleri cok nerfledigini fln söylüyor. haftaya kadar insallah eski halimi alırım diyor birde .
    adam haklı ama, sezon 3 te adc useless oldu , bi focusta ggsin, ne kadar ugrassanda kendini koruyamıyorsun neredeyse fln. insallah adclere gereken önemi kazandırırlar yeniden.

warmog gg
  • quote:

ceviremem ama anladıklarımı yazayım , eskiden lol oynamaktan cok haz aldıgını ve sürekli oynadıgını ama yeni degisikliklerle oyun askını kaybettigini söylüyor. kendini useless hissettigini , eskiden karsıdakini iyi oynayısla yenebildigini ama artık yapamadıgını cünkü bruiserlerin simdi cok güclü oldugunu söylüyor. örnegin randuinin yeni hali klavyeyi kırdıracak kadar kızdırıyormus onu. riota kızıyor sürekli , adcleri cok nerfledigini fln söylüyor. haftaya kadar insallah eski halimi alırım diyor birde .

Çok Teşekür ederim Kısa bir özet geçtiğin için :)

Evet haklı doublelift'in Maçlarını izlediğimde Urgot oynamaktan zevk aldığını düşünmüyorum.
    Bana göre birazda Aphromoo Kötü suportluk yapıyor. Hotshot ve chauster'da çok hata yapıyor Takım'da Bir Uyumsuzluk var Takımın baştan aşağı bir düzenlenmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccacca -- 24 Şubat 2013; 8:59:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün adc oyuncularinin hissettiklerini ama yaziya dokemediklerini yazmis. Seviyorum seni doublelift. S3 istifa!

• Adam çok haklı, gerçekten ben de mid görevimin bittiğini düşünüyorum ama tabiî onun gibi belirli bir görevim olmadığı ve turnuvalara katılmadığım için bu durumun üstesinden oyunlarda "Solo top." yazarak gelebiliyorum, onun ise misyonu belli.

Belki, bir ihtimal hatırlayanınız olur, 6-7 ay önce ben de artık oyundan zevk almadığımı, tekdüze geldiğini anlatıyordum. Riot'un bu nerf politikasını ben de sevmiyorum. Bir şampiyonu seviyorsunuz, iyi oynamak için yırtınıyorsunuz, turnuvada birileri iyi oynadı diye ya da oyunun kendi forumunda birileri karşısında ezildiği hero için çok op deyince, birkaç beceriksiz de onları "Yukarıdaki arkadaşımın dediğine aynen katılıyorum, nerf plox." diyerek şakşaklayınca o şampiyona nerf geliyor, oynayasınız da kalmıyor. Durum turnuva oyuncularının oyunları için tam tersi de olabiliyor. Örneğin turnuvada görüp de heves ettiğiniz bir şampiyonla onlarca oyun atıyorsunuz peşpeşe, sadece öğrenmek için, sonra o izlediğiniz adam iyi oynuyor diye nerf geliyor. Riot tüm şampiyonları üç aşağı beş yukarı eşit yapmaya çalışıyor ama aynı zamanda sürekli de şampiyon çıkarıyor(du). Bırak, birkaçı daha avantajlı olsun, eşit değil denk olsunlar, birinin üstünlüğü varsa bir başkasının da başka bir üstünlüğü olsun, önceden eski şampiyonlarla oyun süperdi mesela. İki-ikibuçuk yıl önce. Şimdi hangi heroyu aldığın değil, nerede oynadığın önemli. Dış görünüş değişde de o görevi yapan herolar birbiriyle aynı neredeyse. Bir solo top 3-0-11 oynuyorsa ve takımına x kadar yardım ediyorsa bir başka solo top da hemen hemen aynı skorlarla takımına x kadar yardım ediyor.

Eskiden her oyun farklıydı, sürekli sürekli oynardık oyunu, ben öğrenmek için Vladimir'i peş peşe 35 kere oynadığımı bilirim. Son 20 oyunumu kazanınca tamam artık öğrendim galiba deyip oynamayı bırakmıştım ve o sıralar hayvani skorlarla takımı sürekli taşıyordum. Ben Vladimir'i bir arkadaşımdan görmüştüm, sanırım bir başkası da başkalarını ezmiş olmalı ki sürekli nerflediler, bu nerf olayını düzgün yapamadıklarını düşünüyorum, acımasızca yaptıkları için de o hero ilgisini tamamen yitiriyor. Rakibe göre, o rolü oynayan karşı tarafa göre çok daha iyi oyuncuysan ancak sevdiğin şampiyonla nerf yese dahi oynayıp eğlenebiliyorsun, yenebiliyorsun.

Oyun heyecanını yitirmiş Doublelift, sıçtı. Artık aldığı galibiyetlerle eğlenebilecek, oyun artık onun için bir araç oldu. Ben de DotA'yı böyle bırakmıştım, LoL'ü de bırakmıştım gerçi ama mal arkadaşlarımın ısrarıyla yine başlamıştım.

Şaka maka çevrilecek dökümandan fazla yazı yazmışım, keşke çevirseydim lan.

• birsey degil
  • Bir de dün tecrübe ettiğim bir oyunu anlatayım size. Karşımda Jax vardı, oyun tarzı rune'lerine göreydi ve bence gayet iyi oynuyordu. Bende de Zed vardı. İlk iki kill'i kendisi aldı bana karşı. Üçüncüyü de o aldı, benim sağlam dostum ama oyunda o kadar da sağlam olmayan mal oyun arkadaşım gank geldiğinde onu öldürerek. Beni de 200-300 HP bırakmıştı, level 6-7 idik. Yani çok dominanttı, benim asıl işim olan ve iyi yaptığımı düşündüğüm farma verdim kendimi, hem onu her fırsatta dürtüp hem de farm yaptım, mümkün mertebe minyon kaçırmasını sağladım falan. Sonraları kulesini aldım ama o üstten gitmemek için direndiğinden arada sırada üste gidip onu öldürüp arada sırada da ortaya yardıma gittim.

Bu arkadaş en son 3-9 idi. Elinde bir Trinity Force vardı, bir de bot, iki doran's blade. Bizim alttaki Tristana ise 7-0 idi ve elinde Jax'ın item'larından 2000-3000 gold daha pahalı item vardı. Ortada bir takım savaşı yaptık, Jax bir arkadaşımızı öldürdü, ben de iki kişiyi öldürüp Jax'ın takım arkadaşına öldüm. Tristana savaşa sonradan geldi, full hp ile. Jax'ınki ise yarıdan biraz daha azdı. Tristana ilk iki ataktan sonra Jax'ın ölmeyeceğini anlayıp Flash, Ghost ne varsa bastı ama kaçamadı, Jax neredeyse tam hp ile öldürdü elemanı. O an da yukarıda dediklerime benzer şeyler geldi aklıma. Oyun artık bruiser oyunu, önceden defans ve HP itemlarına yatırım yapınca belki çabuk ölmüyordunuz ama çabuk da öldüremediğiniz için çabuk öldürenler bir şekilde daha fazla item kastıysa sizi öldürüyordu. Artık çabuk ölmüyorsanız çabuk öldürebiliyorsunuz. En iyi buildler içinde defansif itemların çoğunluğuna göre değerlendiriliyor. Rakibi öldürmede az atak çok defans veren bir item, çok atak az defans veren bir item'dan daha çok etkili oluyor. Aslında bu da mantıklı değil.

Bugünlük de bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Gözleriniz kapanıyor, bulutlar görüyorsunuz, eveeeeeeet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 24 Şubat 2013; 9:28:17 >

• Adam haklı devir artık bruiser devri.Koca oyun 1 item tamamlayıp adamlar terör estiriyor riot gidiyor saçma sapan şeyleri nerfliyor.
  • Vi + darius adc pert
    Kha zix ewq adc pert
    Zed req adc pert
    Var mi artiran

• akali, jax, xin zao, irelia, jarvan, Vi, Kha zix, Zed gibi Şampiyonlar ADC'yi 2 Saniye içinde çıkarıyor zaten team fight sırasında

Bir Soru: (voyboy)Akali'nin Solo top, (Saintvicious)Xin Zao nun'da jungle olduğu bir takımı düşünün karşı takımdaki ADC'nin Team Fight'da Bir Şansı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccacca -- 24 Şubat 2013; 11:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bir de dün tecrübe ettiğim bir oyunu anlatayım size. Karşımda Jax vardı, oyun tarzı rune'lerine göreydi ve bence gayet iyi oynuyordu. Bende de Zed vardı. İlk iki kill'i kendisi aldı bana karşı. Üçüncüyü de o aldı, benim sağlam dostum ama oyunda o kadar da sağlam olmayan mal oyun arkadaşım gank geldiğinde onu öldürerek. Beni de 200-300 HP bırakmıştı, level 6-7 idik. Yani çok dominanttı, benim asıl işim olan ve iyi yaptığımı düşündüğüm farma verdim kendimi, hem onu her fırsatta dürtüp hem de farm yaptım, mümkün mertebe minyon kaçırmasını sağladım falan. Sonraları kulesini aldım ama o üstten gitmemek için direndiğinden arada sırada üste gidip onu öldürüp arada sırada da ortaya yardıma gittim.

Bu arkadaş en son 3-9 idi. Elinde bir Trinity Force vardı, bir de bot, iki doran's blade. Bizim alttaki Tristana ise 7-0 idi ve elinde Jax'ın item'larından 2000-3000 gold daha pahalı item vardı. Ortada bir takım savaşı yaptık, Jax bir arkadaşımızı öldürdü, ben de iki kişiyi öldürüp Jax'ın takım arkadaşına öldüm. Tristana savaşa sonradan geldi, full hp ile. Jax'ınki ise yarıdan biraz daha azdı. Tristana ilk iki ataktan sonra Jax'ın ölmeyeceğini anlayıp Flash, Ghost ne varsa bastı ama kaçamadı, Jax neredeyse tam hp ile öldürdü elemanı. O an da yukarıda dediklerime benzer şeyler geldi aklıma. Oyun artık bruiser oyunu, önceden defans ve HP itemlarına yatırım yapınca belki çabuk ölmüyordunuz ama çabuk da öldüremediğiniz için çabuk öldürenler bir şekilde daha fazla item kastıysa sizi öldürüyordu. Artık çabuk ölmüyorsanız çabuk öldürebiliyorsunuz. En iyi buildler içinde defansif itemların çoğunluğuna göre değerlendiriliyor. Rakibi öldürmede az atak çok defans veren bir item, çok atak az defans veren bir item'dan daha çok etkili oluyor. Aslında bu da mantıklı değil.

Bugünlük de bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Gözleriniz kapanıyor, bulutlar görüyorsunuz, eveeeeeeet.

Maalesef bunu bende yapsamda bu bir gerçek evet. Dün ne zamandır oynamadığım Jax ile bir kaç oyun atayım dedim. Oyuna girdim jungler vardı takımımızda bende Jax pickledim yukarıya 2 v 1 atmaya gittim(Karşıda yok TR Serv.). Karşıma Fiora ile Nidalee geldi. Bende ilk phage rushladım. Bol bol pot alıp farm yapıyordum kill vermeden. Dakika 10 da 60-65 farmım vardı 1 de kill im vardı. Phage'i tamamladım birde üstüne Zeal'ın AS veren itemini tamamladım. Botumuda Mercury alıp gittim yukarı. Yani nasıl diyeyim kafa atıyordum gelen mızraklara damage atamıyordu mızraklar bana. Daha sonra adamların kule altına girip 2 kill alıp çıktıktan sonra 1 kill'de midde aldım. Dakika 15'te 4 kill im vardı. TF Bitirdim birde üstüne Hextech'in Bilgewater itemini tamamladım. Resmen terör estiriyordum. Yani adamların kule altında farm yapmak mı dersin, onların kulesinde 2 v 1 , 3 v 1 mi dersin ne istersen Yeni metada Jax gerçekten S2'ye göre biraz daha güçlü. Çünkü artık kendini göstermesi işin Late gamei beklemesine gerek yok. Oynayın bir kaç el demek istediğimi anlarsınız.

• Eskiden lol oynarken çok eğlenirdim ,Chauster la bir evde kalıp,uzun süre boyunca solo q oynardık,mideme gülmekten ağrılar girerdi,ondan çok şey de öğrendim(Chauster dan).Ama son zamanlarda oynama isteğimi kaybettim.Bunda gerek riotun adc leri oyunda daha etkisiz kılması,gerekse bruiserları ön plana çıkarması ve adclerin bu bruiserları artık late game de alaşağı edememesi rol oynuyor.Önceden bi turnuvada ezreal oynadım,ki o zamanlar ezreal kötü bir champ diye tanımlanıyordu.Fakat gayet de iyi oynadım,o zamandan beri popüler oldu,bu nedenle de nerf bile yedi.Bu arada,arkadaşım Chauster la kendimizi geliştirmek için Kore serverinde sayısı oyun attık bot game olarak.Bir keresinde cait-nunu ya sardık arkadaşım chauster la.O da popüler oldu,bu nedenle nunu yu da nerflediler.

Bu saatten sonra,turnuvalarda takımım bana hep oynamak istemediğim heroları verdiler,urgot gibi.Ben ezreal-cait-graves vs champlarda daha etkili performans sergilediğimi düşünüyorum,çünkü seviyorum bu heroları.Hatta,bu sevgi,rekabetin bile koca bir adım önünde benim için.

Bu yüzden performansım ciddi anlamda düştü,bir dahaki haftaya düzeleceğimi düşünüyorum.

Özet:çok proyum ne oynasam nerfleniyor sevdiğim tüm heroları nerflediler QQ,nitekim hakikatten produr ama adam haklı yani şimdi her şeyi de nerflediler.Birazcık biri iyi oynayınca hemen nerf.Darius op muydu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 24 Şubat 2013; 12:11:35 >

• s3 bruiser-tank devri aga.ap mid vs ap mid görme şansımız yavaş yavaş azalıyor.yakında bota da adc-sup gitmeyi bırakır yerine başka bi bruiser koyarlar olur biter.5 bruiser 1 team
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

quote:

warmog gg

İşte buna kızıyor adam ben adc severim diyor her ne kadar turnuva oyunlarında takım için rekabet önemli olsa bile benim için adc de zevk almak rekabetten çok daha önemli diyor benim için diyor.Bruiserlardan korunmak için eskiden iyi oynamak yetiyor ama şimdi koskoca bir warmog çekmek zorundamıyım ben diyor isyan diyor.

• yazdığı şey çok saçma. sanki dünyada ad carry oynayan sadece kendisi kalmış. karşı takımın da ad carrysi aynı olayları yaşıyor. eşitler her türlü yani. bu yazdıkları tamamen kötü oynayışını kendine değil de metaya bağlaması. aşırı gereksiz şeyler bu yazdıkları. bir an önce kendini toparlamalı ve iyi oynamaya başlamalı doublelift. STOP QQING DOUBLELIFT
  • Ilk once Doublelift'in yazdiklarini cevirdim onu koyacagim ardindan da kendi dusuncelerimi.
    Ceviri arkadaslar durumu anlasin diye hizli oldu bir hata olduysa affola.

Neden son gunlerde performansimin dusuk oldugu ile ilgili bir seyler yazmaya karar verdim. Hicbir zaman boyle bir sey hissetmemistim. Benim oyundaki mekaniklerim ve konsantrasyonum yok oldu(kirildi) son gunlerde.

Bundan bir sene oncesini hatirliyorum Travis'in evinde, League'i cok seviyordum ve akcigerlerim patlayana kadar bagirip, gulup baska hicbir sey yapmadan manyaklar gibi solo oyun oynuyordum. Oynadigim rolu sevdim ve her gun yeni seyler ogreniyordum Chauster'dan, onun bana verdigi(ogrettigi) elistiriler icin ona cok minnetarim.

Simdilerde ise bir hastalikmis gibi solo oynamaktan kaciniyorum. Oyuna olan sevgimi kaybettim, ve oyun oynamak ileriye donuk adimlar atmak veya daha basarili olmaktan ziyade gunluk yapilan bir is veya pratige dondu.

Bunun bir parcasi oldugunu dusunuyorum oyunun cunku Oynadigim rol(ADC) nerflendi oyun arenasinda, Riot'un yaptigi nerfler ile ilgili cok endiseliydim ozellikle de ADC'lere yaptiklariyla ilgili. Kendimi ise yaramaz hissediyorum; eskiden bir sansim vardi daha iyi oynamak icin lategame'de bruiserlar(tanky) gibi, Randuin's Omen'deki degisiklik klavyemi kirma istegi dogurdu bende.

Diger bir konu ise ben her zaman inovatif(yenilikci) bir oyuncuydum(burada benim de soyleyeceklerim cok fazla herkes Voyboy gibi birisinin efsane oldugunu dusunuyor cok haklilar fakat bence olay voyboy falan degil cunku doublelift her zaman Vayne ile oynanilabilecek en temiz en ccsi ve gap closeri iyi playerligi sergiledi oynadigi oyunlar boyunca bunun bir diger sebebi kendisini WoW'dan taniyor olmam orada oynadigi karakterler ile de kendisinin ne kadar inovatif bir oyuncu oldugunu gosteriyordu.). IEM Hanover'da ve MLG Anaheim'da ben en yarisci playerdim herkes Ezreal'in cok kotu oldugunu dusunurken. Riot Ezreal'i defalarca nerfledi. Chauster ve ben sayisiz saatler harcadik bot'taki pratiklerimiz icin ve bu hicbir zaman amacina ulasmadi. Cok ilginc bir ornek olarak, rollerimizi degistirerek oynadik Janna-Jayce olarak ve Chauster Jayce oynuyordu. Ayrica eklemek gerekirse takimin lokomotifi olmanin yaninda ben ilk Nunu-Cait trendini baslatan kisiydim IPL'te. Riot Nunu'yu da nerfledi.

Son olarak, takimim bana istemedigim sampiyonlari oynatiyordu ben her ne kadar istemedigimi belirtsem de(Urgot gibi) ve sonuc olarak oyun icin olan sevkimi kaybettim. Benim en iyi performanslarimin favori sampiyonlarimla oldugunu dusunuyorum; Ez, Vayne, Cait ve Graves gibi. Bu sampiyonlari oynamaya ve gelistirmeye yatkinim cunku onlari seviyorum. Bu nedenle benim oynayisim her zaman buyuk bir adim(etki) idi yarismalarda.

Umarim bir sonraki haftaya kadar eski oynayisima donmenin bir caresini bulurum. Bu halimle bile NA'daki ADC'lerden daha iyiyim(Lafi da cakmis burda aslanim :D). Bunun disinda cok fazla konsantrasyonum bozuk.

--------------------------------------------------------

Benim de burada cok fazla soyleyeceklerim var. Counter Logic Gaming'i ilk kuruldugu tarihten beri takip ediyorum ve nerdeyse her macini izledim cok yakinda zamanda onlarin News Writer'i olabilirim Doublelift'i 2008'de WoW oynarken tanimistim ve gercekten birlikte oynamasi en keyifli oyunculardan biriydi ben WoW'u biraktiktan hemen sonra kendisi LoL oynamaya basladi ve ben her zaman CLG'nin takibindeydim. Bu tip bir playerin nerf yemesi yani herolarin hepsinin yemesi kendisinin de nerf yemesine denk geliyor nerdeyse, yazik.

Hangi profesyonel oyuncu bir hero ile cayir cayir oynasin bir esport macinda ortalikta surekli nerf laflari ve benim en nefret ettigim allah kahretsin su LoL oynayan kucuk cocuklari. Master Yi ile cok uzun sure oynadim belki 1 sene boyunca haftanin 3 gunu 3'er oyun atmisimdir Yi ile fakat son zamanlarda anlamsiz bir damage dusuklugu goruyorum Bot+BT+PD ile ortaligi kasip kavuran ben simdilerde adam gibi kill alamiyorum ha eskiden 29 kill alirken simdi 17 kill aliyorum orasi ayri mesele fakat bu sacma salak nerfun sebebi tamamiyle esport maclari ve forumlardaki ezikler. Cok net ezikler cunku mouse- klavye combine'inda bile sag tiklarken skill basamiyorlar cunku beyin yetmiyor bunu yapmaya ve inatla oynamaya devam ediyorlar sen ne kadar bronze, gold, plat, diamond liglerde oynarsan oyna karsina cikan bu ezikler yuzunden oynadigin herolar nerf yiyor.

Ben Solo Top/ AD oyuncusuyum ve en cok oynadigim herolar Yi, Rengar, Kha'Zix ve ben 2-3 ay once ne kadar 13/0/11 gibi maclar aliyorsam simdi onlarin hepsi 6/6/5 gibi maclra dondu. Dota oynadigim zamanlar her heronun kendine has ozellikleri vardi ve herkes o heroya karsi nasil oynanilacagini ve hangi itemin alinacagini bilirdi fakat LoL'de isler cok farkli Darius'a 1092312010129831 defa nerf getirdiler fakat hala ve hala guclu neden? Cunku cok fazla satiyor. Turkiye serverinda smurf bir acc bulunduruyorum arkadaslarla eglenmek icin orda bir gun karsimiza Darius, Varus, Draven, Syndra, Kha'Zix'li bir takim cikti bizler 6-7 lvl adamlariz karsimizdakiler de oyle ama adamlar hirs yapmis IP kasmis gitmis haftalik rotasyon herolari ile oynarken hayalini kurdugu heroyu almis peki sonuc? Hezimet. 63-8 bitti ve ben 39 kill aldim o macta Yi ile. Iste bu cocuklar o herolari alip resmen "ezildikleri" icin forumlarda agliyorlar. Ama dunyanin en buyuk nerf'unu yiyen hero Rengar'dir kim ne derse desin. Vahset ve kandan olusmus bir ses tonu ile ortaligi kasip kavuran bir heroyu resmen kediye cevirdiler KEDIYE. Bu yuzden Riot'un gelir politikasi ve oyundaki her heroyu birbirine benzetme sacmaligi(skilleri haric) iyice boka sarmaya basladi. Yakin zamanda cok buyuk bir indirim gelirse sasmayin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.