Teğmen
02 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 150 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yeni bir sistem satın aldım. Linkteki anakart ile geliyor . Kart özelliklerinde böyle bir paragraf var . Bu anakart için Wi-Fi adaptör önerebilir misiniz ? Mümkünse en uygun olanı, değilse F/P olanı yazabilirsiniz. Bu yazıda bahsedilen kartın ne olduğunu tam anlamadım. Teşekkür ederim

""Wi-Fi için V-M.2 yuvası (key E)

TUF GAMING B660M-E D4, size bir M.2 Wi-Fi/Bluetooth modülü kurarak ağ çözümünüzü yükseltme esnekliği sağlayan dikey bir M.2 (Key E) yuvası ve ASUS’a özgü Wi-Fi kart tutucu ile birlikte gelir ""

gaming.gen.tr
ASUS TUF GAMING B660M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 3200MHz (OC) M.2 mATX Anakart - Gaming.Gen.TR
https://www.gaming.gen.tr/urun/146079/asus-tuf-gaming-b660m-e-d4-intel-lga1700-matx-anakart/
Haberi yeni gördüm , daha önce paylaşıldıysa silinebilirhttp://m.milliyet.com.tr/imei-kayit-ucreti-artirildi--ekonomi-2774880/
Arkadaşlar merhaba . Hem Media Markt hem Philips tarafından dolandırıldım . Bana fikir verin , destek olun . Olay şu , Media Markt internet mağazasından 55pus7303 TV sipariş verdim , bugün Philips İzmir Buca yetkili servisi ürünü kurmak için geldi . Ama kutunun içindem 42 inc 2013 model ekranı kırık başka bir TV çıktı . Gelen elemanlar tutanak tutmadılar , müdürlerini aradım , o da biz tutmayız , satın aldığın yerle görüş dediler . Philips müşteri hizmetlerini aradım , onlarda görüştü , tutanak tutmuyorlar çünkü tutunak olursa değişim olur diye yapmıyorlar . Bana yetkili kadının dediği kutudan aynı model sorunlu ürün bile çıksa tutanak tutmuyoruz çünkü sonra değişim oluyor ve Philips bunu istemiyor dediler . Media Markt aradım , durumu anlattım , onlarda biz kapalı kutu yolluyoruz , ürünü Philips firması yanlış koymuştur , gelen servise tutanak tutturun , ondan sonra iade alırız diyorlar . İki firma topu birbirine atıp duruyor. Ne yapmalıyım ? Dava açmalı miyim ? Nasıl yapmalıyım ? Yardım arkadaşlar .
Merhaba , ben daha önce beyond two souls almıştım ,kurduktan sonra baktım ki Türkçe altyazı yok, iade ettim , şimdi tekrar aldım başka yerden , kutusu Türkçe ama kurulumdan sonra Türkçe altyazı seçeneği gene yok , ikinci el oyun , acaba kutu farklı , oyun farklı mı yoksa ps3 ayarları ile ilgili bir problem mi ? acil yardım lütfen , Hileli satış ise iade edeceğim çünkü gene :(
Merhaba , ben daha önce beyond two souls almıştım ,kurduktan sonra baktım ki Türkçe altyazı yok, iade ettim , şimdi tekrar aldım başka yerden , kutusu Türkçe ama kurulumdan sonra Türkçe altyazı seçeneği gene yok , ikinci el oyun , acaba kutu farklı , oyun farklı mı yoksa ps3 ayarları ile ilgili bir problem mi ? acil yardım lütfen , Hileli satış ise iade edeceğim çünkü gene :(
Eune den weste gectim 2 gün önce,d1 dim d2 den basladım ilk oyunu yenildim diye. Gizli elom baya iyi,eune deyken challangerlarla oynuyordum. Burdada d1lerle oynuyorum genelde. Euw hakkında cok gıcık oldugum birseyi paylasmak istiyorum %40 oyunda quiter,afk cıkıyor. Anlamadım gitti. Ölen ya cıkıyor , ya afk kalıyor, ya da sürekli surrender spamlıyor,moral bozuyor.
Euw de küfür az,quit cok. Oyuncu kalitesi Eune den daha kötü bence (lcs de oynayan elemanları saymazsak)
Eune, Euw, Tr tüm serverlerda diamondda oynayıp denedim.S3 yaklasık 2000 ranked oyun attım. Tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikle az önce Eune Diamond 1 de 34 lp ile EuW ye transfer oldum,ilk oyunda takım d1 di, yensem d1 den baslayacaktım.Yenildim D2 den baslattı. Bi leona support geldi 1 tane skill tutturamadı oyun boyunca. EuW süper süper diyor herkes ama o kadar da degil anlasılan. Ama EUW de hosuma giden sey kimse noob,report diye aglamadı.

Asıl vurgulamak istedigim 1. şık,cünkü cok arastırdım,kesin birsey diyen yok. Bende deneyip görmeye karar verdim.
1. Server degistirince mmr ne göre baslıyorsun,ilk oyunu kazanırsan aynı lig,kazanamazsan 1 lig altı. Supporta sorup durdum,acılmıs konulara bakıp durdum, tam bir cevap bulamadım. Deneyip gördüm. Merak eden olursa diye bilgilendirme icin yazdım.MMR ni nerden biliyorum diye sorarsanız, oyun basına kazandıgın,kaybettigin lp ye göre. D1 icin 3-5 arası normal. Diger ligler 10-12 normal. Bunun üstündeysen MMR blundugun yerden yüksek,altındaysan düsük demek.
2. Euw oyuncuları karakter yapısı olarak daha olgun, daha küfürsüz, ve cok az konusuyorlar. Eune de her oyun yenilen takım report diye aglar.
3. Euw de adc oynamak cok daha zor, cünkü cok saglam focus alıyorsun, tavsiyem premade supportunuz olmadan girmeyin .

Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
youtube de güncel macları bulamadım. gecen bir arkadas konu acmıstı twitch linki vermisti ama oyunlar bittigi icin parasız izleyemiyorum. bilen varsa bir link verebilir mi? yardımcı olacak kisilere simdiden tesekkür ederim. googleden arasaydın yazacak uyanıklara sevgilerimi yolluyorum simdiden.
Başına benzer olay gelen varsa paylasabilir mi?
Anlamadıgım TR serveri daha iyi mi demeye getiriyorlar yani simdi?
Hakkında
Meslek: Doktor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 5.417 (Bu ay: 371)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.