Kutu sütler ile yapmaya çalışıyorsanız sebebi odur. Jersey yada semental inek sütü almak en iyisi. Bulamıyorsanız Şok'tan "Mis Bakraçlık" süt alın. |
Bildirim
Kutu sütler ile yapmaya çalışıyorsanız sebebi odur. Jersey yada semental inek sütü almak en iyisi. Bulamıyorsanız Şok'tan "Mis Bakraçlık" süt alın. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Jersey süt ile en iyi sonucu aldım. Litre başına 7-8 gr salep Litre başına 7-8 gr xanthan gum Buzlanma olmaması gerek. |
Test etmek için alttaki ürünü aldım. içinde 0.2 oranında Salep varmış. ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maraş dondurmasını yapan ustaların tarif ettiği gibi, sadece karıştırmak yerine sık sık kepçe ile dibinden alıp üstten dökerek kaynatmak gerekiyormuş. Bu şekilde sütün yoğunluğu artıyormuş. 1:04'de söylüyor. ![]() Sevcan'la Lezzet Yolunda 3. Bölümünde; Kahramanmaraş'ın lezzetlerini tanıtmaya devam eden Sevcan Orhan, Atilla Bey ile Maraş dondurması yapımını gösterdi.
Halk müziğinin sevilen, beğenilen, güçlü kadın sesi Sevcan Orhan, Anadolu'nun lezzet haritasını çıkarıyor. "Sevcan'la Lezzet Yolunda", Edirne'den Kars'a, Trabzon'dan Hatay'a Türkiye'nin her köşesini adım adım dolaşıyor, yöre insanlarının evine konuk olup onların hikayelerini dinliyor.
Bu lezzet yolculuğunda halk müziğinin başarılı ismi Sevcan Orhan, yurdumuzun eşsiz lezzetlerini keşfederken, büyüleyici sesiyle yorumladığı türküleri de sizlerle buluşturacak.
#ShowTV
#SevcanlaLezzetYolunda https://youtu.be/56f7jHJ1Lc0?si=OBSzoqKti3xUKctM&t=64< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 22 Temmuz 2025; 12:2:27 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |