Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.02.2009)
Giriş

bir üyeye "gözün aydın boyun uzadı mı ?" demek uyarı sebebi midir?

hergün konudışında binlerce espri yapıyoruz ciddi veya şaka mahiyetinde. doğru mu? bundan şikayetim yok ki bana da ağır eleştiriler gelmiştir.

peki nedir bu çelişki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 7 Şubat 2009; 22:02:34 >

Orjinalden alıntı: metinT

tamam farukk bey verdiiniz cevaplar için teşekkürler.
    ben o konuda kimseyi şikayet etmemiştim. ceza aldılarsa bilmiyorum ama kapanması dolayısıyla da cevabımı alamamıştım o ayrı. ama siz de haklısınız tabi. iyi akşamlar.

rica ederim siz şikayet etmeseniz bile konuya kural dışı mesaj yazan üyeler hakettiği cezayı yine alır.

BBB

bazı üyelerimiz kurallarımızın çok sıkı olduğundan şikayet ederken bazı üyelerimizde kuralların gevşek olduğunu iddia ediyor yani bu kişiden kişiye yorumlama değişiklik gösterebiliyor.bizler şuanda sizlerin daha iyi bir düzende paylaşım fikir alış verişi etmeniz için burada bu görevi gönüllü bir şekilde yapmaktayız.yönetim eksikliği hakkında daha önceki sayfada saltuk arkadaşımız cevabı vermiştir.

• 20.04.07 tarihinden beri üyeyim. Forumdaki kurallar bana ağır geliyor. En ufak sözünüzde cezayı yiyiveriyorsunuz. Şikayet edilen mesajlara yönetici,adminler bakmadan direk cezayı yapıştırıyorlar sanıyorum ki daha önce başıma geldi. Haksız yere ceza aldım epey bi.

Son sözüm imzalar hakkında olacak. İmzaların biraz daha genişletilmesi gerekiyor. Mesela koyulacak resmin biraz daha büyük boyutları kapsasa iyi olur. Satır sayısı 7 kalsa da olur. Yeterki resimler biraz fazla olsun

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

Orjinalden alıntı: soru soran üye

Diss nerede göstersene

Küçük beyinler göremiyo malasef ;)

yazdığınız cevap pek ortaya konuşulmuş gibi görünmüyor üyeden alıntı yaparak bu cevap yazmışsınız.

Seytan Kobra

rica ederim.

Nike

pmi yanıtladım.

Tamam hocam baktım sağolun.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• @ BBB, kendi açınızdan haklı olabilirsiniz. Ancak götüyorsunuz ki burada bizim fazla hoşgörülü davrandığımız konularda verdiğimiz uyarılar yüzünden de tam aksini düşünen üyelerimiz var. Her zaman söylerim; burada 500.000 üye varsa, 500.000 ayrı düşünce vardır. Ve herkese açık olan böyle bir ortadam herkesi memnun edebilmek ne yazık ki imkansız. Yine de fikirleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, dikkate alınacaktır.

@ muster, sanırım konuların silinmemesini istemişsiniz ancak yazım hatası olmuş. Siyasi içerikli konuların silinmesi kurallar gereği şarttır ve sebebini birçok defa yazdık. Bu yüzden bizden siyasi konular için müsamaha göstermemizi beklemeyeniz.

@ DieselTRoniC, kelimelerle oynamak yerine anlam üzerinde durmayı tercih ederim. Ne demek istediğimi gayet iyi anladığınızı düşünüyorum. Sagopa'yı sevmeyen biri olarak konuya bakan kişi ben olsaydım aynı uygulamaya ile karşılaşırdınız. Bu yüzden kişilere etiket yapıştırmadan, kurallar dahilinde davranmakta yarar vardır.

@ oneMoreaCupofCoffee, fikir ve düşünce paylaşımı yapılan bir ortamda gereksiz yere olayı atışmaya çevirdiğiniz için uyarı almışsınız, geçerli bir uyarı sebebidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• sadece ben mi çevirmişim? o arkadaşın tahrikleri ne olacak peki? o da uyarı almış mı? atışma tek taraflı olmaz malumunuz 2005 üyesiyim forumun genel havasına hakimim.

ayrıca büyük resim koymak uyarı nedeni midir? okuduğum kadarıyla evet. sizin fikrinizi almak isterim.

http://forum.donanimhaber.com/m_29592984/mpage_2/key_//tm.htm#29620093

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 7 Şubat 2009; 22:27:05 >

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

İmkanlar ............................................ çok şükür ki.

Yönetici arkadaşımız doğru düşünüyor ki bunun içine yöneticilerimizinde bizler gibi günlük yaşantılarında uğraşlarının olduğunuda düşünebiliriz.

onlar ellerinden geldiğince forumdaki düzeni sağlamayı çalışıyor. Ceza Alan Uyeler Ceza Aldıkları Icın Haklıymış Gibi Düşünmesin. Bende Forumda 4 Gün Ceza Aldım. Boyutları Büyük Foto Koymaktan Dolayı. Eminim Sizin Aldığınız Cezalarında Belirli Bir Nedeni Vardır.

Nedensiz Yere Kimsenin Kimseye Ceza Vericegini Düşünmüyorum

• bu gidişle bu konu kapatılacak

Orjinalden alıntı: Kènan

20.04.07 tarihinden beri üyeyim. Forumdaki kurallar bana ağır geliyor. En ufak sözünüzde cezayı yiyiveriyorsunuz. Şikayet edilen mesajlara yönetici,adminler bakmadan direk cezayı yapıştırıyorlar sanıyorum ki daha önce başıma geldi. Haksız yere ceza aldım epey bi.

Son sözüm imzalar hakkında olacak. İmzaların biraz daha genişletilmesi gerekiyor. Mesela koyulacak resmin biraz daha büyük boyutları kapsasa iyi olur. Satır sayısı 7 kalsa da olur. Yeterki resimler biraz fazla olsun

Bu forumda şimdiye kadar sayısız "haksız yere ceza aldım" lafı duydum şahsen ve isteyen herkese gerek konularda, gerek PM üzerinden açıklama yaptım. Hatırladığım kadarıyla sadece bir kişide gözden kaçan bir durum yüzünden yanlış ceza uygulaması yapılmıştı, üyenin kendisinden de özür dilemiştim. Sonuçta hata yapılabilir elbet ama bu "haksız yere" olarak nitelendirilen cezaların tamamını gördükten sonra, bu hataların yok denecek kadar az olduğuna şahit oldum. Sizleri ceza alan kişiler olarak anlayabiliyorum, sonuçta ceza aldıkları konularda herkes yeterince objektif olamıyor ne yazık ki.

İmza kuralların neden bu kadar katı olduğu kurallar konusunda yazmaktadır. Büyük resim olmamasının sebebi;

1- Veri olarak büyük olmamalıdırlar çünkü kullanıcıların sayfalarda dolaşmasını yavaşlatabilirler.
    2- Görsel olarak büyük olmamalıdırlar çünkü bizler için imzadaki yazılardan öte, forumda yazdıklarınız, paylaşımlarınız önemlidir. Bu yazılardan daha dikkat çekici olmamalıdırlar.

• hocam 2 mesaj yazdım yukarıda okursan sevinirim.

Orjinalden alıntı: ares_turk

Herkes layık olduğu şekilde yönetilir.

evet hakl veriyor katılıyorum size.bazı arkadaşlar burayı seviyesiz form yapma çabasındalar.forma kötü diyorsanız çıkması kolay. diğer seviyesiz formlarda istediğinizi yazabilirsiniz.burada verilen hizmet çok iyi bence aradığını hemen buluyorsunuz sorulara hemen cevap veriliyor.kötü diyenlere

• rahatsızlık duyan üyelerin bir kısmı "sana hemen cevap verip yardımcı olan veya arama yapınca karşına çıkan mesajların sahipleridir"

herkes bu konuya yazmıyor diye memnunlar diyemeyiz memnun değiller de denmez. ama genel hava bu şekildedir.

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

sadece ben mi çevirmişim? o arkadaşın tahrikleri ne olacak peki? o da uyarı almış mı? atışma tek taraflı olmaz malumunuz 2005 üyesiyim forumun genel havasına hakimim.

ayrıca büyük resim koymak uyarı nedeni midir? okuduğum kadarıyla evet. sizin fikrinizi almak isterim.

http://forum.donanimhaber.com/m_29592984/mpage_2/key_//tm.htm#29620093

teşekkürler

Evet, tartışmayı sürdüren diğer üyemiz de aynı konuda uyarı almıştır.

Büyük resim koymak uyarı sebebidir ya da değildir. Bu durumu bir cümle ile kısıtlayamayız. Bu sebeple uyarı verdiğimizi hiç hatırlamıyorum ancak bu verilmeyeceği anlamına da gelmez. Sayfa düzenini fazlasıyla bozan resimleri uyarı vermeden kaldırıyoruz. Bu durumlarda ısrarla düzen bozulmaya çalışılırsa elbette uyarı verilebilir. Verdiğiniz linkte sayfa düzenini bozacak bir resim göremiyorum.

ExtReme1®'in ceza ve uyarılarına baktım ancak resim boyutu yüzünden ne ceza ne de uyarı almış. Sanırım kendisi yanlış yorumlamış aldığı cezayı, ya da öyle görmek istemiş.

• ilginiz ve dikkatiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 7 Şubat 2009; 22:47:47 >
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

ilginiz ve dikkatiniz için teşekkür ederim.

Rica ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

20.04.07 tarihinden beri üyeyim. Forumdaki kurallar bana ağır geliyor. En ufak sözünüzde cezayı yiyiveriyorsunuz. Şikayet edilen mesajlara yönetici,adminler bakmadan direk cezayı yapıştırıyorlar sanıyorum ki daha önce başıma geldi. Haksız yere ceza aldım epey bi.

Bu forumda şimdiye kadar sayısız "haksız yere ceza aldım" lafı duydum şahsen ve isteyen herkese gerek konularda, gerek PM üzerinden açıklama yaptım. Hatırladığım kadarıyla sadece bir kişide gözden kaçan bir durum yüzünden yanlış ceza uygulaması yapılmıştı, üyenin kendisinden de özür dilemiştim. Sonuçta hata yapılabilir elbet ama bu "haksız yere" olarak nitelendirilen cezaların tamamını gördükten sonra, bu hataların yok denecek kadar az olduğuna şahit oldum. Sizleri ceza alan kişiler olarak anlayabiliyorum, sonuçta ceza aldıkları konularda herkes yeterince objektif olamıyor ne yazık ki.

İmza kuralların neden bu kadar katı olduğu kurallar konusunda yazmaktadır. Büyük resim olmamasının sebebi;

1- Veri olarak büyük olmamalıdırlar çünkü kullanıcıların sayfalarda dolaşmasını yavaşlatabilirler.
    2- Görsel olarak büyük olmamalıdırlar çünkü bizler için imzadaki yazılardan öte, forumda yazdıklarınız, paylaşımlarınız önemlidir. Bu yazılardan daha dikkat çekici olmamalıdırlar.

Sanırım o haksız ceza alan üye ben oluyorum 2 kere imza kurallarına uygunsuzlukdan ceza almışdım "Ado" ya şikayetimi bildirdim ve 2 uyarı puanımı sildiler bu forumda sadece 1 kişi değil nerdeyse her üyeye haksız ceza veriliyor fakat üye hakkını aramadğı için olay örtbas ediliyor.

• buyuk forum buyuk sorumluluk her zaman yoneticilerden iyi ve haklı yonetim bekleyemeyiz fakat bazen oyle sacma sebepten uyarı veriyorlarki anlamak mumkun degil tek bir smile 3 uyarı puanı aldım

Orjinalden alıntı: exerion

buyuk forum buyuk sorumluluk her zaman yoneticilerden iyi ve haklı yonetim bekleyemeyiz fakat bazen oyle sacma sebepten uyarı veriyorlarki anlamak mumkun degil tek bir smile 3 uyarı puanı aldım

İşte "tek bir smiley 3 uyarı puanı aldım" diyerek konu çok masumlaşıyor. Ancak sizin o smileyi ne şekilde kullandığınızı ve yanına ne eklediğinizi de unutmayın lütfen.

• arkadaşlar forma üye olurken üyelik şartlarını okumadınız galiba formun kuralları belli kabül ettikten sonra üye olabiliyorsunuz,başta tamam dediğiniz kuralları şimdi neden eleştiriyorsunuz.9 nisan 2007 den beri üyeyim hiç ceza,uyarı almadım başka yerlerde de uyarı almadım bir defasında yeni msn adresim olduğunda yurt dışından birisine (turkey)diye yazdım ya istanbul ya izmir vali liğinden uyarı geldi,turkey değil türkiye yazacaksın diye.turkey başka bir dilde hindi cumhuriyeti anlamında imiş bana gelen uyarı buydu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.