Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.02.2009)
Giriş
  • galiba yöneticilerin bir konuda en çok ve toplu olarak mesaj attığı konu bu olsa gerek.

birkaç sorum olacak. baya önce bir konu açmıştım. o konu yüzünden, açıldıktan aylar sonra ceza alıp banlandım. tam bu süre içerisinde ö.m. ile 2. el parça anlaşması yapmaktaydım. inanın o an aklımdan neler geçti anlatamam. her neyse... benim sorum açıldığında sorun teşkil etmeyen bir konu için neden aylar sonra ceza verilir ve kullanıcı mağdur edilir. ayrıca yöneticiler için söylenen ve iması yapılan yazılar için uyarı puanı kaçtır?
    Ben yönetimdeki arkadaşları düşündüm Allah yardımcıları olsun böyle populer bi sitede yöneticilik yapmak zordur. Ancak cezalar, pat diye gelen banlar beni korkutuyo suan..

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

ben boyun uzadı mı dedim üyeye uyarı alıp şutlandım 4gün disko

meğer tartışma yaratmak uzatmak vb bi sorun oluyomuş ağır ceza yani

hadi diğer yerler neyse de. konu dışında "yakışıklı" kelimesine takılıp 2 muhabbet olması bence kötü değil. tabi tarafların espri frekanslarının aynı olması lazım. ya da rezil olup pısması şart.

hemen silaha =şikayete başvurmak bazen saçma gerksiz. bazende hakaret varsa eyv. ama gerçek haakretse vurun gözüne eyvallah ama dk 1 gol 1 yani

ottoman bu nickimi 30 gün kendi isteğimle uzaklaştırdım. aralık ayı gibiydi. forumda işim çıktı vs.. hemen diğer hattımla üyelik aldım. ne küfür ne bi sorun işimi gördüm sadece.

geçen gün bu nikim 4 gün patlayınca o nickimle girdim admine öm attım. nedir ne değildr vb gibi. benim nickim onemoreacupofcoffee dedim 2005 üyesiyim hani inandırmak için vs. şu olay doğru yanlış diye msj attım. adam saatlerce cvp yazmadı. yazmadı yazmadı. sonra ben öyle itiraf ettim diye "fake nick" deyip beni şutladı

yanlışa yanlış deriz eyv da belki arkdaşımın nickiydi belki akrabamın nickiydi nasıl emin olunabiliyor hemen? ki kendime güvenmesem o sırada kankimin nicki kuzeninim dedimin nicki diye yalan uydurmayıda bilirim. dürüstlük= şut oldu. ki o nicki gerçekten kuzen kullanıyordu.

bnm problemi çözmeden sadece "sözleşme maddelerinin uygulanması" dh tarafından mantıklı görülebilir ama sorunları çözmez böyle dağ gibi yazı olur işte.

Kendi nickiniz cezalıyken sadece ne oldu diye sormak için girdim diyorsunuz ama cezalı iken başka nickle foruma girip mesaj atmanın yasak olduğunuda bilmiyorsunuz sanırım. Mailinizde kendinizin oldugunu itiraf etmişsiniz. Ona görede işlem yapılmış. Siz yalan söylemediniz diye suç bizdemi oluyor.
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=657558

Eğer ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız bunun hangi yoldan olacağını bilmeniz gerekiyor. (Üyelik tarihinize bakarsak)

• Forumun seviyesinin muhafazası için cezalar şarttır.Eğleneceğiz konu dışında,şaka yapacağız,güleceğiz fakat haddini aşana,saygısızlık edene ve dengeyi kuramayan dengesizlere cevap verilmelidir verilmesse ortalık karışır.

Benim düşüncem budur.

Orjinalden alıntı: Bay Wesley

Forumun seviyesinin muhafazası için cezalar şarttır.Eğleneceğiz konu dışında,şaka yapacağız,güleceğiz fakat haddini aşana,saygısızlık edene ve dengeyi kuramayan dengesizlere cevap verilmelidir verilmesse ortalık karışır.

Benim düşüncem budur.

GeceBekçi sinin silinen konusu "link silinmiştir" baştan sona DonanimHaberin kendi hatasıdır sen gelmiş bana forumun seviyesi diyorsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

quote:

Orjinalden alıntı: Bay Wesley

Forumun seviyesinin muhafazası için cezalar şarttır.Eğleneceğiz konu dışında,şaka yapacağız,güleceğiz fakat haddini aşana,saygısızlık edene ve dengeyi kuramayan dengesizlere cevap verilmelidir verilmesse ortalık karışır.

Benim düşüncem budur.

GeceBekçi sinin silinen konusu "link silinmiştir" baştan sona DonanimHaberin kendi hatasıdır sen gelmiş bana forumun seviyesi diyorsun.

Gece Bekcisi ile ayrıntılı olarak konuşulmuş ve konu açıklığa kavuşup tatlıya bağlanmıştır.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Bence halkın sorunlarını anlamak için nasıl milletvekili seçiliyor, üyelerin sorunlarını anlamak içinde üyelerden daha fazla Admin, Moderatör, Yönetici seçmeleri gerekiyor ki üyelerle aynı safaya gelebilsinler.

Evet gerçekten de yaklaşık 3,5 saatlik uzun bir konuşmanın ardından bütün sorunlarım tatlıya bağlanmıştır.

Keşke olaylar bu denli büyümeden, tatsızlaşmadan yönetim ile bu şekilde bir iletişime geçebilmiş olsaydık diyebiliyorum sadece, ki konuşmalarımda hazır fırsat bulmuşken biz kullanıcıların karşı karşıya kaldığı bir çok sorunu dile getirdiğim için bundan sonra biraz daha dikkatli davranılacağını düşünüyorum.
  • Ben anlıyamıyorum neden bu kadar şikayet var bi sorun olunca(konu silinmesi,kilitlenmesi vs..)bir yönetici yada direk admin e özelden mesaj atarak sorunu belirtiyorsun olay bitiyor?Uyarı alıyosun yanlış bi anlaşılmadansa uyarı bölümüne mesaj yazdığınız dahilde 5 dk içinde siliniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tombaldwin -- 8 Şubat 2009; 4:13:21 >

Orjinalden alıntı: Ruthléss

Bence halkın sorunlarını anlamak için nasıl milletvekili seçiliyor, üyelerin sorunlarını anlamak içinde üyelerden daha fazla Admin, Moderatör, Yönetici seçmeleri gerekiyor ki üyelerle aynı safaya gelebilsinler.

Bir zamanlar bizler de normal birer kullanıcıydık. O yüzden kullanıcıları da gayet iyi anlayabiliyoruz.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • 3-4'dir yönetici olanlar süper, yeni yöneticiler berbat. Daha dünkü çocuk forum nedir bilmezken, gelmiş benim mesaj şikayet ettiğim konuyu siliyor. Kolaya kaçıyorlar kısacası. Ama eskiler sağlamdır, Mevlüt, Çağrı, Oğuz abi, power bunlar örnek olarak gösterilebilir.

Eskilerden ilk aklıma gelenler bunlar, hatırlayamadıklarımız varsa affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 8 Şubat 2009; 4:38:28 >

Verilen oylar gösteriyorki forum gitgide vahim bir vaziyete bürünüyor.
  • Futbol bölümünün yönetim bazında hiçbirşeyinin yeterli olmadığını düşünüyorum ve dil döktüğümüz gerçek mesaj sayısını bir türlü göremedik. bir gün bile açsaydınız iyi olacaktı.bu yönden oyumu çok berbat olarak kullandım.

neyse futbol bölümünde maç bitimlerinde provake amaçlı şahıslar gelip bir bölümü karıştırabiliyor buna bir çözüm getirmeniz gerek konularımı temizlersiniz ne yaparsınız bimiyorum ama gerekli , örneğin bugün maç bitimi hepimizin sinirleri dibe vurdu bölüm birbirine girdi beşiktaşlısı fenerlisi hep bir yandan provake ettiler ... hayır anlamadığım ne yapmamızı bekliyorsunuz küfür edip bizim mi ceza almamızı ? yoksa forumun birbirine girmesi hoşunuza mı gidiyor ?

ayrıca bölümde fenerbahçeli yönetici var beşiktaşlı var ancak galatasaray lı yok .neden yok ? diğer takımların ayrıcalığı nedir gerektiğinde beni savunabilecek sarı kırmızı bir yönetici istiyorum çünkü ceza verirken taraf tuttuğunuz düşünüyorum aynı sözleri sarf edip birine 4 birine 7 gün verdiğinizi gördük

cezayı veren arkdaşın ruh haline göre zaman sınırlandırılıyor.

• Benim bir sorum olacaktı: Uyarı puanları uslu durduğumz sürece silinir mi? Silinirse ne kadar sürede silinir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xceza94

Benim bir sorum olacaktı: Uyarı puanları uslu durduğumz sürece silinir mi? Silinirse ne kadar sürede silinir?

sılınıyor

90 gun suresı var dıye bılıyorum

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

20.04.07 tarihinden beri üyeyim. Forumdaki kurallar bana ağır geliyor. En ufak sözünüzde cezayı yiyiveriyorsunuz. Şikayet edilen mesajlara yönetici,adminler bakmadan direk cezayı yapıştırıyorlar sanıyorum ki daha önce başıma geldi. Haksız yere ceza aldım epey bi.

Son sözüm imzalar hakkında olacak. İmzaların biraz daha genişletilmesi gerekiyor. Mesela koyulacak resmin biraz daha büyük boyutları kapsasa iyi olur. Satır sayısı 7 kalsa da olur. Yeterki resimler biraz fazla olsun

Bu forumda şimdiye kadar sayısız "haksız yere ceza aldım" lafı duydum şahsen ve isteyen herkese gerek konularda, gerek PM üzerinden açıklama yaptım. Hatırladığım kadarıyla sadece bir kişide gözden kaçan bir durum yüzünden yanlış ceza uygulaması yapılmıştı, üyenin kendisinden de özür dilemiştim. Sonuçta hata yapılabilir elbet ama bu "haksız yere" olarak nitelendirilen cezaların tamamını gördükten sonra, bu hataların yok denecek kadar az olduğuna şahit oldum. Sizleri ceza alan kişiler olarak anlayabiliyorum, sonuçta ceza aldıkları konularda herkes yeterince objektif olamıyor ne yazık ki.

İmza kuralların neden bu kadar katı olduğu kurallar konusunda yazmaktadır. Büyük resim olmamasının sebebi;

1- Veri olarak büyük olmamalıdırlar çünkü kullanıcıların sayfalarda dolaşmasını yavaşlatabilirler.
    2- Görsel olarak büyük olmamalıdırlar çünkü bizler için imzadaki yazılardan öte, forumda yazdıklarınız, paylaşımlarınız önemlidir. Bu yazılardan daha dikkat çekici olmamalıdırlar.

@musAKka :Sayın admin imza konusunda biraz daha esnek olunabilir mesela 150x150 ve 30-40kb sınırlaması gibi.

@Mexes: coolfire adlı kişinin GS'li ve yönetici olduğunu hatırlıyorm yanlışsa düzelt lütfen.
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB

• quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Ottoman_PoweR

Üst bölümde size verilen cevabın yeterli olduğunu düşünüyorum.

Ben düşünmüyorum.

Benim sizlere ısrarla sormak istediğim 3-4 ay duran bir imza konu dışında takılmama rağmen kural dışı ise nasıl yönetici arkadaşların gözüne çarpmaz da sizlere karşı bir mesaj yazdığım zaman göze çarpar?

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.