Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.02.2009)
Giriş
  • Beni Kaale bile almayıp cevap vermesenizde;

Yeniden son yazımı tekrarlıyorum.

Benim anlatmak istediğim bu değildi işte.
    adminler benim anlatmak ve bir çok arkadaşın anlatmak istediği olay tek tek gelip burda sorun çözmek değil genel anlamda bir yetersizlik var.

Kurallarda sorun yok.
    Sorun yöneticilerin ve moderatörlerin kuralların izinde yaptıkları yönetimdeki yorum eksikliği veyahut fazlalığı.
    Bu konuya dikkat etmeyince...
    Doğal olarak büyük bir açık oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 8 Şubat 2009; 5:52:27 >

Orjinalden alıntı: farukkk

Permanent.

zaten üye bu yüzden uyarı almıştır bu durumda yukarıdada belirttiğim gibi sizin bu şekilde cevap vermeniz yerine şikayet sistemi ile bize bildirmeniz gerekli.yani yapılan hataya siz daha büyük hata ile cevap verdiğiniz için ceza almışsınız.

He işte böyle söyleyin ama benim haksız olduğum benim yüzünden o üyenin de ceza aldığını söylemeyin bana çok büyük ayıp ederseniz,benim kimseyi küçümsemek aşağılamak gibi bir amacım yoktur.Bana o an hakaret edilmiştir beyinsiz vb. sıfatlar kullanılmıştır ben akıl yaşını sorunca ilk ben cezayı aldım.Benim sonradan size yaptığım şikayet doğrultusunda aynı üyeninde benimle aynı cezayı almasını talep ettim,ancak ondan sonra gerçekleştirdiniz

Tek istediğim olayların evveliyatını araştırılması

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

benimde yöneticilere bir sorum olacaktı.
    Açılan konulardan bazıları verilen cevaplar yüzünden kapanıyor. Bunda konuyu açanın suçu yok ama konu kapatılınca da edinilmek istenen bilgi ortada kalıyor. Bunun çözümü için ne düşünüyorsunuz?

Verilen bazı cevaplar yüzünden kapatmamızın nedeni, ortalığı karıştıran her kimse diğer üyeler hep birden o kişiye cevap vermeye çalışıyorlar. Biz mesajları temizlesek bile artık insanlar konuyu o tartışmanın seyrine göre saptırdıkları için konuyu tamamen silmek durumunda kalıyoruz.
    Bizim istediğimiz eğer ortalığı karıştıran biri varsa şikayet edin o mesajı ve sanki o mesaj yokmuş gibi o konu hakkında konuşmaya devam edin. Şikayeti inceleyen yönetici sadece o mesajı siler ve konu aynı şekliyle devam eder.

Ama konu sahibinin bir suçu olmasa bile birbirine girmiş bir konuda mesaj temizliğiyle uğraşmak büyük vakit kaybı yaratıyor.

tamam iyi güzel diyorsunuzda bu uygulamanızı ne zaman göreceğiz çok merak ediyorum. çünkü ne zaman konu açsam 2 dakika kalmadan kapanıyor. ne cevap alabiliyorum ne soru sorabiliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Permanent.

quote:

Permanent.

zaten üye bu yüzden uyarı almıştır bu durumda yukarıdada belirttiğim gibi sizin bu şekilde cevap vermeniz yerine şikayet sistemi ile bize bildirmeniz gerekli.yani yapılan hataya siz daha büyük hata ile cevap verdiğiniz için ceza almışsınız.

He işte böyle söyleyin ama benim haksız olduğum benim yüzünden o üyenin de ceza aldığını söylemeyin bana çok büyük ayıp ederseniz,benim kimseyi küçümsemek aşağılamak gibi bir amacım yoktur.Bana o an hakaret edilmiştir beyinsiz vb. sıfatlar kullanılmıştır ben akıl yaşını sorunca ilk ben cezayı aldım.Benim sonradan size yaptığım şikayet doğrultusunda aynı üyeninde benimle aynı cezayı almasını talep ettim,ancak ondan sonra gerçekleştirdiniz

Tek istediğim olayların evveliyatını araştırılması

Saygılar

isteğiniz üzerine konu tekrar incelenmiştir.

• quote:

isteğiniz üzerine konu tekrar incelenmiştir.

İlginiz için teşekkürler.

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?

• Beyazbüyü ve musakka ve mevlüt . Bunlar çok kral adamlar ,
    Sevmediğim bir kaç tane vardı , açık söylim . Onlar da mod değiller artık

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

benimde yöneticilere bir sorum olacaktı.
    Açılan konulardan bazıları verilen cevaplar yüzünden kapanıyor. Bunda konuyu açanın suçu yok ama konu kapatılınca da edinilmek istenen bilgi ortada kalıyor. Bunun çözümü için ne düşünüyorsunuz?

Verilen bazı cevaplar yüzünden kapatmamızın nedeni, ortalığı karıştıran her kimse diğer üyeler hep birden o kişiye cevap vermeye çalışıyorlar. Biz mesajları temizlesek bile artık insanlar konuyu o tartışmanın seyrine göre saptırdıkları için konuyu tamamen silmek durumunda kalıyoruz.
    Bizim istediğimiz eğer ortalığı karıştıran biri varsa şikayet edin o mesajı ve sanki o mesaj yokmuş gibi o konu hakkında konuşmaya devam edin. Şikayeti inceleyen yönetici sadece o mesajı siler ve konu aynı şekliyle devam eder.

Ama konu sahibinin bir suçu olmasa bile birbirine girmiş bir konuda mesaj temizliğiyle uğraşmak büyük vakit kaybı yaratıyor.

tamam iyi güzel diyorsunuzda bu uygulamanızı ne zaman göreceğiz çok merak ediyorum. çünkü ne zaman konu açsam 2 dakika kalmadan kapanıyor. ne cevap alabiliyorum ne soru sorabiliyorum..

"Piercing" havaalanı dedektöründe öter mi? '' son açtığınız ve silinen konu başlığınız bu ve bu silinen konunuzun yeri öncelikle konu dışı bölümü değil gereksizler bölümü,ikinci silinme sebebi bu konuda yapılan yorumlar bu konuda yapılan tüm kural dışı cevap veren diğer üyelerde uyarı ve ceza almışlardır.yani son konunuzu şuanda kontrol ettim yukarıda verilen cevaptaki işlemler aynen uygulanmıştır.

• quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Beni Kaale bile almayıp cevap vermesenizde;

Yeniden son yazımı tekrarlıyorum.

Benim anlatmak istediğim bu değildi işte.
    adminler benim anlatmak ve bir çok arkadaşın anlatmak istediği olay tek tek gelip burda sorun çözmek değil genel anlamda bir yetersizlik var.

Kurallarda sorun yok.
    Sorun yöneticilerin ve moderatörlerin kuralların izinde yaptıkları yönetimdeki yorum eksikliği veyatta fazlalığı.
    Bu konuya dikkat etmeyince...
    Doğal olarak büyük bir açık oluşuyor.

Yazdıklarınız bir soru değil sizin görüşünüzdür, buna cevap versek bile cevabımız havada kalacaktır. Yani gelip "hayır, yönetim işini çok iyi uyguluyor, mükemmel yorumluyor, yetersizlik yoktur" desem hiçbir şey ifade etmez bu. Dediğim gibi sizin şahsi görüşünüzdür, saygı duymaktan başka birşey yapamayız buna. Tek yapabileceğimiz, ilerleyen zamanlardaki yönetim anlayışımız, yaptıklarımız ile bu düşüncenizi otomatik olarak değiştirmek olabilir.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• farukkk hocam 2 dk pme bak kaç saat oldu

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Permanent.

haksız yere ceza almamışsınız konuyu açan üyenin açıklamasına rağmen dialoğ şu şekilde böyle konu açılırmı yaşınız kaç sorusuna konuyu açan üye 21 yaşındayım bu konuyu eğlence amaçlı açtım cevabı üzerine hala sizin sorduğunuz akıl yaşınız kaç sorusu üzerine 4 gün ceza almışsınız sizce bu karar haksızmı?

En son 4 gün aldım cezayı söyleyeyim size ;
    Küçük beyinler göremez .
    Kimseye kişisel taşlama yok , üzerine alınan alınır . Uyarı puanım da yok , direk 4 gün .

bu bölüm için öneri bölümümüzdede cevap verdim çok yakında yönetici tercihimiz yapılacaktır.bu süre zarfında üyelerimizden kural dışı konuları şikayet etmesini bizlere bildirmesini bekliyoruz.

Permanent. , _LoRDi_

rica ederim.

Orjinalden alıntı: Nike

farukkk hocam 2 dk pme bak kaç saat oldu

Şikayetime bakılmış teşekkürler.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Seytan Kobra

bu bölüm için öneri bölümümüzdede cevap verdim çok yakında yönetici tercihimiz yapılacaktır.bu süre zarfında üyelerimizden kural dışı konuları şikayet etmesini bizlere bildirmesini bekliyoruz.

Permanent. , _LoRDi_

rica ederim.

İlginiz için teşekkürler.

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
    Küçük beyinler göremez .
    Kimseye kişisel taşlama yok , üzerine alınan alınır . Uyarı puanım da yok , direk 4 gün .

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: X kullanıcısı

Diss nerede göstersene

Küçük beyinler göremiyo malasef ;)

Sanırım daha kişisel olamazdı.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soru soran üye

Diss nerede göstersene

yazdığınız cevap pek ortaya konuşulmuş gibi görünmüyor üyeden alıntı yaparak bu cevap yazmışsınız.

Seytan Kobra

rica ederim.

Nike

pmi yanıtladım.
    I�m your number one fan,
    Baby, I�m your number one fan..
  • 5 yıldır bu siteye üyeyim.Söyliyebileceğim kısaca;

Yönetim:Kötü (Konu dışı öncelikli olmak üzere,saçma mesaj arkadaşlara fazla hoş görülü olunuyor.Arada bir bende bir şeyler yazmak istiyorum hayat vs. hakkında ama konu başlıklarını görünce vazgeçiyorum)
    Kurallar:Gevşek
    Hizmet:Hizmetden kasıt forumun alt yapısı ise yeni hali pek hoş olmamış bence.
    Kulanıcı:Her geçen yıl katlanarak kötüye gidiyor.

Belkide yaş ilerlediği için bana öyle geliyorda olabilir.

~İstenen,Arzulanan~

Konuların derli doplu olması her konunun yerli yerinde tartışılması(bknz. Konu Dışı kitap sinema müüzik pc her telden mesaj var)
    Admin sayısının arttırılması buda denetimi kolaylaştırır.

BERK
  • benim yöneticilerden isteğim en ufak bir tartışmada bile ( özellikle siyasi konularda ) hemen konunun kapatılması. çünkü insanlar birbirleriyle tam konu hakkında bilgi paylaşacakken hemen konu kaldırılıyor. ayrıca herkese bedava bir şey dağıtır gibi ceza puanları banlar dağıtılıyor. bu yüzden kötü.

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Küçük beyinler göremez .

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: X kullanıcısı

Diss nerede göstersene

Sanırım daha kişisel olamazdı.

Sen küçük beyinlisin , göremezsin '' den daha kişisel değil sanırım ?
    O topiçte , medya maymunu , şaklaban daha ne laflar geçti . Kimsenin ceza aldığını da görmedim .
    O cezayı verenin de %90 sagopa sevdiğini de biliyorum .
    Neyse geçmişin davasını etmeye gerek yok , o akşam yılbaşı akşamıydı , topiç silinip üyeye ısrarla ceza verilmesini anlayamadım . Törelans gösterilebilirdi .
    Daha önce açık küfür edip , ceza almayan değerli üyede olduğu gibi :)
    Neyse iyi çalışmalar , ilginiz için saolun . Bu ilginin üst konuda da devam etmesi dileğiyle .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.