Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.2.2009)
Giriş

Sizede yardımcı olacağını düşündüğüm bu konuda güzel bir anket hazırlayalım istedim.
    Hem yöneticilerin kendini sorgulamasını veyatta dahada övünmesini sağlıycak.. Hemde Üyelerin içlerindekileri uzun uzun mesaj atmadan dışa vurabileceği bir mesaj olucak..

Size rica ediyorum; Bu konuyu silmelim hepimiz gerçeklerle karşılaşalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 7 Şubat 2009; 19:04:33 >

No problem.Everything's fine
  • Orta bence. Bazı şeylerde iyi olsalarda bazı şeyler VASAT lar.
    Yani genel olarak?
  • Berbat, özellikle az önce @GeceBekcisi adlı üyenin açtığı ve aslında tüm kullanıcıların okuması gereken başlığın silinmesi Donanımhaber yönetimine olan güvenimi sıfırladı.Şu forumda sadece kullanıcılar için duruyorum, umarım bunun farkına varırlarda artık kendilerine çeki düzen verirler...

The Gunners
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Berbat, özellikle az önce @GeceBekcisi adlı üyenin açtığı ve aslında tüm kullanıcıların okuması gereken başlığın silinmesi Donanımhaber yönetimine olan güvenimi sıfırladı.Şu forumda sadece kullanıcılar için duruyorum, umarım bunun farkına varırlarda artık kendilerine çeki düzen verirler...

Bende o olaydan sonra böyle bir konunun açılmasının zamanının geldiği kanaatine vardim zaten.

Herkesten samimi oylar bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 7 Şubat 2009; 19:12:30 >

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • Herkes layık olduğu şekilde yönetilir.
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • Çok iyi
  • Yöneticiler iyi olmasına rağmen kurallar kötü.En basitinden imza kuraları, niye sınırlı bir büyüklükde resim koyabiliyoruz? veya niye 1 yerine 2 veya 3 resim birden koyamıyoruz? Örenkler çoğaltılabilinir tabii ama sınırlayıcı bi sistemde yöneticiler ne yapabilir ki.
  • Bu kadar büyük bir siteyi bunca zaman güncel tutmak, kullanıcıların beklentilerine cevap vermek, kullanımı en üst seviyede tutarak kolay, anlaşılır ve sade tutmaya çalışmak.. Bunu Türkiye de başarabilen kaç forum var.. Hatta onu geçtim Dünya da kaç forum var?

Üye olduğum ilk günden bugüne yönetimle ilgili sıkıntılarım da oldu ancak memnun olduğum zamanlar çoğunlukta.. Kaldı ki haklı olduğunuz takdirde kimse size "bizi ilgilendirmez, bizim istediğimiz gibi olacak" demiyecektir..

Çok övdüğümü düşünenler 2. el dükkanıma uğrayıp eleştirilerimi de görebilirler.. Ancak bu eleştirilerim hiçbir zaman genel gidişat için bir anlam taşımıyor.. Bireysel hataları koca bir forumun sırtına yıkmaya çalışmak biraz vefasızlık olur sanırım..

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs

• Berbat...
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
  • Gün Bey'in gelip, "pasta yesinler" demesinden korkuyorum.

We are all just prisoners here, of our own device.
  • kötü, çıkarcı, yargısız infaz, olmayan kurallardan ceza verme, kendilerine bir şey söylendimi direk banlama, kraldan çok kralcı, kendilerini buraya getirenleri (kullanıcılar) unutanlardır.

eminim daha söylenecek çok şey vardır.

çok iyi diyenler de belki kendileridir

Daha çok teşekkür ve takdirmi?

Yoksa

Sorunların giderilmesi ve genel olarak sistemi düzeltici önemler alınması mı?

Bunların Hepsini Gün oksay, Yöneticiler, Modlar, Yetkililer yönettikleri ve onların orada olabilmelerini sağlayan üyelerinden duysun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 7 Şubat 2009; 19:19:06 >

Orjinalden alıntı: ares_turk

Herkes layık olduğu şekilde yönetilir.

iyi benden telefon numaramı istiyorlar.ana sayfalarına baktım telefonları yok.vatandaşlık hakkım olarak sanayi ticaret bakanlığı sitesinde buldum.forumdakilere de gösterdim vatandaşlık hakları olduğunu bunun.ne oldu??4 gün ban yedim.burdakilere haklarını anlatmak 4 gün banı mı hakettiriyordu?

sözlediğin cümle güzel, ancak bu ben yönetimi seçersem güzel ve anlamlı bir cümle.benim seçmedeğim yönetim için bu söz anlamsız.yönetimi ben seçersem yanlış insan olduğum için yanlış kişileri seçebilirim ve o şekilde yönetilirim, ama yöneticileri ben seçmiyorum.yanlışı ben değil yani yöneticileri seçenler yapıyor.
    Kaf-Kef Yum Gözü Vur Sözü Sansür
  • KONUYU TARTIŞMA YARATACAK YORUMLARDAN KAÇININ KONU SİLİNMESİN.. ZATEN SİLEBİLMEK İÇİN BİR AÇIK KOLLUYORLAR SİZDEN RİCA EDİYORUM..

PROVOKATÖRLER' E CEVAP VERMEKTEN KAÇININ

DH'in TERCİH EDİLMESİNİN VE BU KADAR BÜYÜMESİNİN SEBEBİ;

Başka alternatifinin olmamasımı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.