Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.02.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

ORTA İŞARETLEDİM AMA GEÇEN GÜN BİRİSİ ADAM RESMİ İSTEMİŞTİ (BOBİLER) BEN DE ARŞİV YAPTIM DEYİP RESMİ VERDİM..BUNDAN DOLAYI 1 UYARI PUANI ALMIŞIM

lütfen buraya kural dışı kelimeleri eklemeyin almış olduğunuz uyarının sebebi kural dışı davranış eklediğiniz kural dışı resim sebebi ile 1 uyarı puanı almışsınız bu eklediğiniz resmin kurallara uygun olduğuna siz inanıyormusunuz?

İYİ DE DAHA ÖNCE BU RESİM PAYLAŞILMIŞTI VE SANIRIM KAPATILMAMIŞTI
    NOT: ÖNCEKİ MESAJIMI EDİTLİYORUM

bu tarz resim paylaşmak yasaktır forum kurallarında bu açıkça belirtilmiştir.
    bu resmi eklemenin aslında forum kurallarını bilmemeseniz bile,kural dışı olduğu açıkça ortadadır.

TAMAM ÖZÜR DİLERİM ZAMANINIZI HARCADIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Yanlış bir nedenle bu uygulamalarla karşılaştığınızı düşünüyorsanız yöneticilere özel mesajlardan ya da forumdestek@donanimhaber.com adresine göndereceğiniz email yolu ile ulaşıp öğrenme hakkınız bulunmaktadır.

Hakkımı kullanıp cevabımı almak istiyorum, size özel mesajla mı ulaşmamı istersiniz yoksa giden maillere cevap verilmeyen forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atmamı mı, yoksa hazırda bir konu varken ve siz de buradayken burada mı cevaplamak istersiniz?

Sizin tercihinizdir.

Peki, sorumu yeniliyorum.

Neden açtığım konular dahil mesajlarımın tümünü siliyorsunuz? Hangi kurala uymamaktadır yazdıklarım?

• quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

ayrıca donanımhaberin telefonunu koydum buraya 4 gün verdiniz neden?madem siz telefonunuzu vermek istemiyosunuz, benden ne diye istiyosunuz?ben size telefonunuzu verin dedim mi?herkesin vatandaşlık hakkı bu telefonu istemekte, buraya yazmakta.suç yok yani.ama buraya koyunca ceza yedik?üstelik o konuda kaldırıldı?konuyu neden kaldırdınız?

???
  • İmkanlar dahilindeki yönetim hizmetinin en iyisi veriliyor ve kuralların uygulanmasına büyük özen gösteriliyor. Her gün yüzlerce konu açılıp binlerce mesaj atılıyor foruma ve bunu sadece aktif görev yapanları sayarsak ortalama 40-45 yönetici kontrol ediyor. Yönetici sayısı az çünkü yönetim içindeki koordinasyonda büyük bir zaaf olmaması için yönetici seçiminde oldukça titiz davranılıyor ve ortaya bu sonuç çıkıyor.
    Gönül isterdi ki yöneticilere hiç ihtiyaç duyulmasın insanlar düzen içerisinde bilgi paylaşımını yapabilsinler. Ama olmuyor malesef. Acımasızca eleştiri getirenlerin de birçoğu yönetimde birkaç gün dursa arkasına bakmadan kaçacak kişiler eminim. Forum düzenini sağlamak için her gün o kadar küfür yiyen kişilere karşı eleştirilerde biraz daha insaflı olunmalı bence.
    Etliye sütlüye bulaşmayıp kurallar dahilinde sadece işini yapıp da uyarı/ceza alacak kişi yoktur bu forumda. Örnekleri de var çok şükür ki.

• quote:

quote:

quote:

Yanlış bir nedenle bu uygulamalarla karşılaştığınızı düşünüyorsanız yöneticilere özel mesajlardan ya da forumdestek@donanimhaber.com adresine göndereceğiniz email yolu ile ulaşıp öğrenme hakkınız bulunmaktadır.

Hakkımı kullanıp cevabımı almak istiyorum, size özel mesajla mı ulaşmamı istersiniz yoksa giden maillere cevap verilmeyen forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atmamı mı, yoksa hazırda bir konu varken ve siz de buradayken burada mı cevaplamak istersiniz?

Sizin tercihinizdir.

Peki, sorumu yeniliyorum.

Neden açtığım konular dahil mesajlarımın tümünü siliyorsunuz? Hangi kurala uymamaktadır yazdıklarım?

Yukarıda zaten aynı sorunun cevabını "4. madde" olarak gösterdim. Sanırım kısır döngü yaşanıyor.

Not: İmzanızdaki link kural dışı içerik içerdiği için silinmiştir. Bunu sözlü bir hatırlatma olarak alırsanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• quote:

Orjinalden alıntı: Permanent.

Sayın farukkk eğer konuyu açan üyenin bana karşı olan hitabında bir sorun görmüyorsanız tamam ben bişey demiyorum.

konuyu tek tek inceledim üyenin size verdiği yaşım 21 cevabı üzerine sizin yazdığınız

quote:

Akıl yaşın kaç
    sorusu kural dışı davranış ve tartışma sebebi bu davranışın doğru olduğunu düşünüyormusunuz?
    daha sonrada üyenin size cevabı olmuş bu cevap üzerine bu üyede uyarı almıştır şimdi tartışmayı yaratan siz 4 gün ceza almış ve size bu mesajınız üzerine cevap veren üye uyarı almıştır.bu durumda sizin haklı olduğunuza siz kendiniz inanıyormusunuz?bu durumda uygulanan işlemde yönetimin hatası nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

quote:

Orjinalden alıntı: Permanent.

Sayın farukkk eğer konuyu açan üyenin bana karşı olan hitabında bir sorun görmüyorsanız tamam ben bişey demiyorum.

Arkadaşlar şunu bilmelisiniz ki forumda görülen kural dışı davranışlarda forum modları ceza vermez veremez. Son cevabı kesinlikle Admin vermektedir. Bu yüzden modlara kusur bulmamalısınız. Modlar sadece kuraldışı davranışı link ve profil bilgileriyle admine gönderir.

Daha öncede dediğim gibi benim tek beklentim konunun evveliyatını araştırmaları ben cezamı almadan önce konuyu açan arkaşıda savundum.Bana olan hitap bozukluğuna karşı yaşını sordum aynı terbiyesizliği ikiciye yapınca Akıl Yaşını sormak kaçınılmazdı.

farukkk bana olan nickime olan hitap şeklini inceleyiniz lütfen verdiği cevap yaşım 21 ile sınırlı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permanent. -- 7 Şubat 2009; 21:09:05 >

• Moderatörler bastı sıvışın

Yukarıda zaten aynı sorunun cevabını "4. madde" olarak gösterdim. Sanırım kısır döngü yaşanıyor.

Peki o halde, derine iniyorum.

4. madde: Forumdaki mesajlarınız yöneticiler tarafından gerektiğinde silinebilir, taşınabilir ya da cevap yazılamaz hale getirilebilir. Bu yöneticilerimizin forumun düzenini sağlamak için uyguladığı yöntemlerden birisidir.

Türkçe dilini yeterince iyi anlıyorsam, anahtar kelimeler: gerektiğinde ve forumun düzenini sağlamak

Yalnızca yönetimin tutumunu eleştirdiğim mesajlarımı silip, sildiğiniz mesajları gerekçe gösterip ard arda uyarılar verip uyarı limitini aşmamı sağlamanız ve dolayısı ile kendimi savunmamı engellemeniz forumun hangi düzenini nasıl bozduğumdan neden gerekmektedir?

Ve imzamdaki link hangi kuralın dışında içerik içermektedir? Kural dışı olmasının sebebi yönetimin tutumunu eleştirmem midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 7 Şubat 2009; 21:05:41 >

• quote:

quote:

ayrıca donanımhaberin telefonunu koydum buraya 4 gün verdiniz neden?madem siz telefonunuzu vermek istemiyosunuz, benden ne diye istiyosunuz?ben size telefonunuzu verin dedim mi?herkesin vatandaşlık hakkı bu telefonu istemekte, buraya yazmakta.suç yok yani.ama buraya koyunca ceza yedik?üstelik o konuda kaldırıldı?konuyu neden kaldırdınız?

???

Forum içerisinde gizli tutulan bilgileri açığa çıkartarak kural ihlali yapmışsınız. Konunuz silinmiş, herhangi bir uyarı ya da ceza verilmemiş. Ancak siz ısrarla bu konuyu açmaya devam ettiğiniz için 4 gün uzaklaştırma almışsınız ki, yerinde bir uygulamadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

İmkanlar dahilindeki yönetim hizmetinin en iyisi veriliyor ve kuralların uygulanmasına büyük özen gösteriliyor. Her gün yüzlerce konu açılıp binlerce mesaj atılıyor foruma ve bunu sadece aktif görev yapanları sayarsak ortalama 40-45 yönetici kontrol ediyor. Yönetici sayısı az çünkü yönetim içindeki koordinasyonda büyük bir zaaf olmaması için yönetici seçiminde oldukça titiz davranılıyor ve ortaya bu sonuç çıkıyor.
    Gönül isterdi ki yöneticilere hiç ihtiyaç duyulmasın insanlar düzen içerisinde bilgi paylaşımını yapabilsinler. Ama olmuyor malesef. Acımasızca eleştiri getirenlerin de birçoğu yönetimde birkaç gün dursa arkasına bakmadan kaçacak kişiler eminim. Forum düzenini sağlamak için her gün o kadar küfür yiyen kişilere karşı eleştirilerde biraz daha insaflı olunmalı bence.
    Etliye sütlüye bulaşmayıp kurallar dahilinde sadece işini yapıp da uyarı/ceza alacak kişi yoktur bu forumda. Örnekleri de var çok şükür ki.

Yönetici arkadaşımız doğru düşünüyor ki bunun içine yöneticilerimizinde bizler gibi günlük yaşantılarında uğraşlarının olduğunuda düşünebiliriz.

onlar ellerinden geldiğince forumdaki düzeni sağlamayı çalışıyor. Ceza Alan Uyeler Ceza Aldıkları Icın Haklıymış Gibi Düşünmesin. Bende Forumda 4 Gün Ceza Aldım. Boyutları Büyük Foto Koymaktan Dolayı. Eminim Sizin Aldığınız Cezalarında Belirli Bir Nedeni Vardır.

Nedensiz Yere Kimsenin Kimseye Ceza Vericegini Düşünmüyorum

• benimde yöneticilere bir sorum olacaktı.
    Açılan konulardan bazıları verilen cevaplar yüzünden kapanıyor. Bunda konuyu açanın suçu yok ama konu kapatılınca da edinilmek istenen bilgi ortada kalıyor. Bunun çözümü için ne düşünüyorsunuz?

quote:

quote:

???

Forum içerisinde gizli tutulan bilgileri açığa çıkartarak kural ihlali yapmışsınız. Konunuz silinmiş, herhangi bir uyarı ya da ceza verilmemiş. Ancak siz ısrarla bu konuyu açmaya devam ettiğiniz için 4 gün uzaklaştırma almışsınız ki, yerinde bir uygulamadır.

bende diyorum ki bu bilgi neden gizli?bugün ben sabancı holdingin ya da herhangi bir şirketin telefonunu sanayi bakanlığı sitesinden öğrenirim.bu benim vatandaşlık hakkım.sizde benim telefonumu istiyorsunuz üstelik?ve sen bir mesajında telefon nosunu verenlerle vermeyenleri bir tutmamızı beklemeyin demiştin?niçin benim telefonumu isteyenler, kendi telefonlarını vermekten bu kadar korkuyor ya da iye yasak?devlet sırrı değil ki bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: metinT

benimde yöneticilere bir sorum olacaktı.
    Açılan konulardan bazıları verilen cevaplar yüzünden kapanıyor. Bunda konuyu açanın suçu yok ama konu kapatılınca da edinilmek istenen bilgi ortada kalıyor. Bunun çözümü için ne düşünüyorsunuz?

Daha önce böyle bir sorun bendede oldu. yetkili kişilere uygun bir mesaj gonderdim. konumu kural dışı mesajlardan temizleyip geri verdiler.

Yani Zaten Bir Çözümü Var.

Orjinalden alıntı: metinT

benimde yöneticilere bir sorum olacaktı.

Verilen bazı cevaplar yüzünden kapatmamızın nedeni, ortalığı karıştıran her kimse diğer üyeler hep birden o kişiye cevap vermeye çalışıyorlar. Biz mesajları temizlesek bile artık insanlar konuyu o tartışmanın seyrine göre saptırdıkları için konuyu tamamen silmek durumunda kalıyoruz.
    Bizim istediğimiz eğer ortalığı karıştıran biri varsa şikayet edin o mesajı ve sanki o mesaj yokmuş gibi o konu hakkında konuşmaya devam edin. Şikayeti inceleyen yönetici sadece o mesajı siler ve konu aynı şekliyle devam eder.

Ama konu sahibinin bir suçu olmasa bile birbirine girmiş bir konuda mesaj temizliğiyle uğraşmak büyük vakit kaybı yaratıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

Benim en sevmediğim şey ise pm lere cevap vermemeleri. Powerstorm ve gun pmlere bakmıyorlar veya bakıyorlar cevap vermiyorlar bu çok kötü

Bence ilgileniyor Powerstorm. Bir sorun çıkmadı kimseyle şimdiye kadar.

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • Permanent.

zaten üye bu yüzden uyarı almıştır bu durumda yukarıdada belirttiğim gibi sizin bu şekilde cevap vermeniz yerine şikayet sistemi ile bize bildirmeniz gerekli.yani yapılan hataya siz daha büyük hata ile cevap verdiğiniz için ceza almışsınız.

quote:

Peki o halde, derine iniyorum.

4. madde: Forumdaki mesajlarınız yöneticiler tarafından gerektiğinde silinebilir, taşınabilir ya da cevap yazılamaz hale getirilebilir. Bu yöneticilerimizin forumun düzenini sağlamak için uyguladığı yöntemlerden birisidir.

Türkçe dilini yeterince iyi anlıyorsam, anahtar kelimeler: gerektiğinde ve forumun düzenini sağlamak

Yalnızca yönetimin tutumunu eleştirdiğim mesajlarımı silip, sildiğiniz mesajları gerekçe gösterip ard arda uyarılar verip uyarı limitini aşmamı sağlamanız ve dolayısı ile kendimi savunmamı engellemeniz forumun hangi düzenini nasıl bozduğumdan neden gerekmektedir?

Ve imzamdaki link hangi kuralın dışında içerik içermektedir? Kural dışı olmasının sebebi yönetimin tutumunu eleştirmem midir?

İmzanızdaki link "Firma karalama" kuralına takılmaktadır, bunu gayet iyi biliyor olmalısınız.

Sizler gereken eleştirinizi yapasınız, fikirlerinizi ortaya koyasınız diye konu dışında senelerdir bulunan ve güncellenen üst konumuz vardır. Eğer eleştiriden kaçıyor olsaydık, o üst konuyu orada tutmazdık zaten. Kaldı ki sizlerin yaptığı bu eleştiriler ve öneriler doğrultusunda yönetim anlayışının çok daha iyiye gittiğini görebiliyorum senelerdir. Ancak amaç eleştirme dışına çıkıp kuralları ihlal edecek şekilde provakatif bir konu haline geliyorsa işte o zaman silinir konular ve mesajlar.

Amacınız sorununuzu bildirmek, karşılığında cevap almak ise bunu üst konuya bildirerek gayet iyi yapabilirsiniz. Ancak konu açıp yöneticilere saldırmaya başlarsanız bu da provakasyon ve karalama niteliği taşır. Sizler kurallar dahilinde davrandığınız sürece ne mesajınız silinir, ne de ceza alırsınız, emin olun. Bizlerin size ceza vermek, konularınızı silmek için fırsat kolladığımızı düşünüyorsanız, burada görev yapan insanların zaten karşılıksızca saatlerce forum düzeni için zaman harcadığını, kendi yaşantısından ödün verdiğini, böyle bir durumda bir de işleri yokmuş gibi sizlerle art niyetle uğraşmayacağını bilmenizi isterim.

• kuralların yöneticiden yöneticiye değişmesi bence acı bir durum kimi yönetici konuyu siliyor kimisi gereksizlere taşıyor kimisi hem silip hemde uyarı veriyor işini en iyi yapan tabikide konuyu gereksizlere taşıyan bunu yapan yöneticilere teşekkür ediyorum

bende diyorum ki bu bilgi neden gizli?bugün ben sabancı holdingin ya da herhangi bir şirketin telefonunu sanayi bakanlığı sitesinden öğrenirim.bu benim vatandaşlık hakkım.sizde benim telefonumu istiyorsunuz üstelik?ve sen bir mesajında telefon nosunu verenlerle vermeyenleri bir tutmamızı beklemeyin demiştin?niçin benim telefonumu isteyenler, kendi telefonlarını vermekten bu kadar korkuyor ya da iye yasak?devlet sırrı değil ki bu.

Siz isterseniz elbette başka yollardan bu bilgiyi edinebilirsiniz. Buna zaten karşı çıkma hakkımız yoktur. Ancak forumda bunu yayınlamanıza izin vermemizi beklemeyin. Bu firmanın kendi tercihidir ve sebepleri sadece firmayı ilgilendirir. Bu durumu benzer şekilde; kopya yazılım kullanabileceğiniz ancak burada linkini veremeyeceğinizle aynı mantıkta tutabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.