Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.02.2009)
Giriş
  • Bakın forum yöneticilerini kim nasıl seçiyor bilemeyeceğim ama gerçekten çok babacan yöneticiler varken çok ilginç yönetici tipleride mevcut. Ben foruma ilk üye olduğum zamanlar yöneticilerden haliyle çekinirdim. Üye olalı 1 sene olmuştu. Bir konu açılmıştı. Konuda üye haksız yere ceza puanı aldığından bahsediyordu. Bende DH yönetiminden cevap bekliyoruz yazmıştım. İmzam bahane edilerek uyarılmıştım. (O zamanki imzam 1 Font boyutunda Ne mutlu Türk'üm diyene yazısı ve 3 tane hort linkiydi. 4 satırdı imza.) O günden beri yönetici arkadaşlara çok soğuğum. Bana gerçekten samimi gelen ve yardımcı olan, öm'lerime cevap veren iyi huylu yöneticilerde mevcut. Kendimi ayrı tutayım gerçekten forum ahalisinin çok çok sevdiği yönetici arkadaşlarda var. Yöneticilerinde işi zor onlarıda suçlamak istemem ama bazen öyle durumlarla karşılaşıyorum ki üstte verdiğim örnek gibi gerçekten çok sinirleniyorum.

Oyum orta.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.

• Yapmayın arkadaşlar sizde abartıyosunuz. Diğer forumlara göre kıyaslayın forumu Siz hemen en ufak birşeyde dh yönetimi bilmemne başlıyosunuz hemen. Benim için en iyi forum sitesidir burası. Zaten öyle olmasaydı üye de olmazdım(bazı forumlarda link için üyelik sistemi vs. olsaydı yine üye olurdum belki ama 0 mesaj). Eğer beğenmiyosanız forumu o zaman kusura bakmayın işiniz ne burda?

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bakın forum yöneticilerini kim nasıl seçiyor bilemeyeceğim ama gerçekten çok babacan yöneticiler varken çok ilginç yönetici tipleride mevcut. Ben foruma ilk üye olduğum zamanlar yöneticilerden haliyle çekinirdim. Üye olalı 1 sene olmuştu. Bir konu açılmıştı. Konuda üye haksız yere ceza puanı aldığından bahsediyordu. Bende DH yönetiminden cevap bekliyoruz yazmıştım. İmzam bahane edilerek uyarılmıştım. (O zamanki imzam 1 Font boyutunda Ne mutlu Türk'üm diyene yazısı ve 3 tane hort linkiydi. 4 satırdı imza.) O günden beri yönetici arkadaşlara çok soğuğum. Bana gerçekten samimi gelen ve yardımcı olan, öm'lerime cevap veren iyi huylu yöneticilerde mevcut. Kendimi ayrı tutayım gerçekten forum ahalisinin çok çok sevdiği yönetici arkadaşlarda var. Yöneticilerinde işi zor onlarıda suçlamak istemem ama bazen öyle durumlarla karşılaşıyorum ki üstte verdiğim örnek gibi gerçekten çok sinirleniyorum.

Oyum orta.

forumda konu hortlatmak yani çok eski konuları mesaj yazarak sayfanın başına almak uyarı sebebidir.bu tarz konular gerek görülür ise kilitlenir , silinir yada konu içeriğine göre müdahale edilmez bu kural dışı davranışı imzanıza alıp bu yaptığınızın güzel bir davranış olduğunu düşünüp imza linklerinize eklemeniz kural dışı davranış ve imza kurallarına uygunsuzluktur. böyle bir imza diğer üyeler tarafından ayrıca bu davranışa sevketmek,özendirmek anlamındada yorumlanabilir olduğundan imzanız silinmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Bakın forum yöneticilerini kim nasıl seçiyor bilemeyeceğim ama gerçekten çok babacan yöneticiler varken çok ilginç yönetici tipleride mevcut. Ben foruma ilk üye olduğum zamanlar yöneticilerden haliyle çekinirdim. Üye olalı 1 sene olmuştu. Bir konu açılmıştı. Konuda üye haksız yere ceza puanı aldığından bahsediyordu. Bende DH yönetiminden cevap bekliyoruz yazmıştım. İmzam bahane edilerek uyarılmıştım. (O zamanki imzam 1 Font boyutunda Ne mutlu Türk'üm diyene yazısı ve 3 tane hort linkiydi. 4 satırdı imza.) O günden beri yönetici arkadaşlara çok soğuğum. Bana gerçekten samimi gelen ve yardımcı olan, öm'lerime cevap veren iyi huylu yöneticilerde mevcut. Kendimi ayrı tutayım gerçekten forum ahalisinin çok çok sevdiği yönetici arkadaşlarda var. Yöneticilerinde işi zor onlarıda suçlamak istemem ama bazen öyle durumlarla karşılaşıyorum ki üstte verdiğim örnek gibi gerçekten çok sinirleniyorum.

Oyum orta.

forumda konu hortlatmak yani çok eski konuları mesaj yazarak sayfanın başına almak uyarı sebebidir.bu tarz konular gerek görülür ise kilitlenir , silinir yada konu içeriğine göre müdahale edilmez bu kural dışı davranışı imzanıza alıp bu yaptığınızın güzel bir davranış olduğunu düşünüp imza linklerinize eklemeniz kural dışı davranış ve imza kurallarına uygunsuzluktur. böyle bir imza diğer üyeler tarafından ayrıca bu davranışa sevketmek,özendirmek anlamındada yorumlanabilir olduğundan imzanız silinmiştir.

Bunu yazacağınızı biliyordum. Ama bende bunu yazmasaydım yalancı konumuna düşecektim. Mevlüt hocam "İmza uygunsuz halde 1 senede kalabilir biz görürsek uyarımızı veririz." demişti. Ona da hak veriyorum ama insaf hergün konu dışındaydım. Ayrıca ben birçok üyenin "hortum" diye yazdıkları imzanın aylarca durduğunu biliyorum. İmzam 3-4 aylıktı zaten. Sürekli Konu Dışı'nda takıldığım için imzamı görmeyen yöneticileri kınarsam yanlış mı olur?

• quote:

quote:

quote:

Oyum orta.

Bunu yazacağınızı biliyordum. Ama bende bunu yazmasaydım yalancı konumuna düşecektim. Mevlüt hocam "İmza uygunsuz halde 1 senede kalabilir biz görürsek uyarımızı veririz." demişti. Ona da hak veriyorum ama insaf hergün konu dışındaydım. Ayrıca ben birçok üyenin "hortum" diye yazdıkları imzanın aylarca durduğunu biliyorum. İmzam 3-4 aylıktı zaten. Sürekli Konu Dışı'nda takıldığım için imzamı görmeyen yöneticileri kınarsam yanlış mı olur?

Eğer siz gelip 200*200 bir resim koysaydınız ve biz de bunu uzun süre sonra görseydik, evet kınamanız haklı olurdu. Ancak bir yazı, bir mesaj vs. bir kural ihlali var ise elbette uzun süre sonra ya da şikayet üzerine farkedilebilir. Ben konularda dolaşırken "bakayım hangisi imza kurallarını ihlal etmiş" diye aykırılık aramıyorum. Mesajları okurum, şikayet varsa o şikayete bakarım, göze çarpan bir imza ihlali varsa gerekeni yaparım vs. Ama durmadan özellikle üyelerin yanlışlarını bulmak için çabalayamam ne yazık ki. Sonuçta bizler robot değiliz, forum düzeni için karşılıksız çalışan gönüllüleriz.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• bizim popomundo bölümüdü modu aspirin oldukdan sonra çok iyi tabikide
    XX.XX.02

İmzam bu şekildeydi. Sizlerinde bir yanlışımızı bulmanız için çabalamadığınızı elbette biliyorum. Ama bu imzada görülmeyecek kadar küçük değil.

Not= Yukarıda 4 satır imza demiştim. 5 olduğunu bu mesajda düzeltiyorum.

• Önceden karsılıklı satasmalarda hep ban yiyen taraf ben oldugum için bu forumda adam kayırma oldugunu ileri sürüyodum. Ama şimdi satasmalara girmiyorum. Ben sinir oldugum sey yöneticiler degil, Bazı haddini bilmez üyeler. Bi kaç üye var ki nefret ediyorum, onla aynı ortamda bulunmaktan igreniyorum, ama 2-3 şahsın yüzünden de forumu bırakıcak degilim.

Yöneticilerle bi alıp veremedigim yok genelde.

Orjinalden alıntı: wind_king

bizim popomundo bölümüdü modu aspirin oldukdan sonra çok iyi tabikide

teşekkürler

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: exerion

buyuk forum buyuk sorumluluk her zaman yoneticilerden iyi ve haklı yonetim bekleyemeyiz fakat bazen oyle sacma sebepten uyarı veriyorlarki anlamak mumkun degil tek bir smile 3 uyarı puanı aldım

İşte "tek bir smiley 3 uyarı puanı aldım" diyerek konu çok masumlaşıyor. Ancak sizin o smileyi ne şekilde kullandığınızı ve yanına ne eklediğinizi de unutmayın lütfen.

surekli kullanılan bir smiley yanına baska bir kelimemi konulunca uyarı veriyorsunuz anlamıyorum demekki aynı smileyi yanına hicbirsey eklemeden koyarsam uıyarı almayacakmısım fakat karsı tarafta aynı seyi anlayacaktı

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

buyuk forum buyuk sorumluluk her zaman yoneticilerden iyi ve haklı yonetim bekleyemeyiz fakat bazen oyle sacma sebepten uyarı veriyorlarki anlamak mumkun degil tek bir smile 3 uyarı puanı aldım

İşte "tek bir smiley 3 uyarı puanı aldım" diyerek konu çok masumlaşıyor. Ancak sizin o smileyi ne şekilde kullandığınızı ve yanına ne eklediğinizi de unutmayın lütfen.

surekli kullanılan bir smiley yanına baska bir kelimemi konulunca uyarı veriyorsunuz anlamıyorum demekki aynı smileyi yanına hicbirsey eklemeden koyarsam uıyarı almayacakmısım fakat karsı tarafta aynı seyi anlayacaktı

mesaj sayısının arttığı bölümlerde tek smiley atmak zaten yasaktır.

• Hepsi Çok İyi Bence.Benim Bir Sorunum Yok Olamazda Zaten

Permanent.

haksız yere ceza almamışsınız konuyu açan üyenin açıklamasına rağmen dialoğ şu şekilde böyle konu açılırmı yaşınız kaç sorusuna konuyu açan üye 21 yaşındayım bu konuyu eğlence amaçlı açtım cevabı üzerine hala sizin sorduğunuz akıl yaşınız kaç sorusu üzerine 4 gün ceza almışsınız sizce bu karar haksızmı?

akıl yaşın kaç dedi diye 4 gün verilir mi yav

Üst bölümde size verilen cevabın yeterli olduğunu düşünüyorum.

knotaqram34

Şikayetçi olduğunuz üyeler hakkında bu üyelerin kural dışı davranışlarını şikayet sistemi üzerinden bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

exerion

Burada kullanılan smileyin amacına ne anlamda kullanıldığına bakılırak ceza işlemi uygulanır.herhangi bir kötü amaç gütmeyen smileyin kullanımı tabikide serbest değildir. gereksiz yere konuları yukarı taşımak post kastmak için kullanılan smileylerde uyarı sebebidir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Ottoman_PoweR

Üst bölümde size verilen cevabın yeterli olduğunu düşünüyorum.

Ben düşünmüyorum.

Benim sizlere ısrarla sormak istediğim 3-4 ay duran bir imza konu dışında takılmama rağmen kural dışı ise nasıl yönetici arkadaşların gözüne çarpmaz da sizlere karşı bir mesaj yazdığım zaman göze çarpar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 8 Şubat 2009; 0:21:50 >

• ben boyun uzadı mı dedim üyeye uyarı alıp şutlandım 4gün disko

meğer tartışma yaratmak uzatmak vb bi sorun oluyomuş ağır ceza yani

hadi diğer yerler neyse de. konu dışında "yakışıklı" kelimesine takılıp 2 muhabbet olması bence kötü değil. tabi tarafların espri frekanslarının aynı olması lazım. ya da rezil olup pısması şart.

hemen silaha =şikayete başvurmak bazen saçma gerksiz. bazende hakaret varsa eyv. ama gerçek haakretse vurun gözüne eyvallah ama dk 1 gol 1 yani

ottoman bu nickimi 30 gün kendi isteğimle uzaklaştırdım. aralık ayı gibiydi. forumda işim çıktı vs.. hemen diğer hattımla üyelik aldım. ne küfür ne bi sorun işimi gördüm sadece.

geçen gün bu nikim 4 gün patlayınca o nickimle girdim admine öm attım. nedir ne değildr vb gibi. benim nickim onemoreacupofcoffee dedim 2005 üyesiyim hani inandırmak için vs. şu olay doğru yanlış diye msj attım. adam saatlerce cvp yazmadı. yazmadı yazmadı. sonra ben öyle itiraf ettim diye "fake nick" deyip beni şutladı

yanlışa yanlış deriz eyv da belki arkdaşımın nickiydi belki akrabamın nickiydi nasıl emin olunabiliyor hemen? ki kendime güvenmesem o sırada kankimin nicki kuzeninim dedimin nicki diye yalan uydurmayıda bilirim. dürüstlük= şut oldu. ki o nicki gerçekten kuzen kullanıyordu.

bnm problemi çözmeden sadece "sözleşme maddelerinin uygulanması" dh tarafından mantıklı görülebilir ama sorunları çözmez böyle dağ gibi yazı olur işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 8 Şubat 2009; 0:30:50 >

• Arkadaşlar bu konuda sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık bu konuya günlerce ve sabaha kadar yorum yazmamız imkansız bu konular hakkında istekleriniz şikayetleriniz sormak istediğiniz sorular var ise üst konuda bulunan forumla ilgili istek öneri şikayet bölümüne sorularınızı sorabilirsiniz.herkese İYİ FORUMLAR

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

ottoman bu nickimi 30 gün kendi isteğimle uzaklaştırdım. aralık ayı gibiydi. forumda işim çıktı vs.. hemen diğer hattımla üyelik aldım. ne küfür ne bi sorun işimi gördüm sadece.

geçen gün bu nikim 4 gün patlayınca o nickimle girdim admine öm attım. nedir ne değildr vb gibi. benim nickim onemoreacupofcoffee dedim 2005 üyesiyim hani inandırmak için vs. şu olay doğru yanlış diye msj attım. adam saatlerce cvp yazmadı. yazmadı yazmadı. sonra ben öyle itiraf ettim diye "fake nick" deyip beni şutladı

yanlışa yanlış deriz eyv da belki arkdaşımın nickiydi belki akrabamın nickiydi nasıl emin olunabiliyor hemen? ki kendime güvenmesem o sırada kankimin nicki kuzeninim dedimin nicki diye yalan uydurmayıda bilirim. dürüstlük= şut oldu. ki o nicki gerçekten kuzen kullanıyordu.

bnm problemi çözmeden sadece "sözleşme maddelerinin uygulanması" dh tarafından mantıklı görülebilir ama sorunları çözmez böyle dağ gibi yazı olur işte.

İstek-Öneri-Şikayet bölümüne gidecekmişsin hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Permanent.

haksız yere ceza almamışsınız konuyu açan üyenin açıklamasına rağmen dialoğ şu şekilde böyle konu açılırmı yaşınız kaç sorusuna konuyu açan üye 21 yaşındayım bu konuyu eğlence amaçlı açtım cevabı üzerine hala sizin sorduğunuz akıl yaşınız kaç sorusu üzerine 4 gün ceza almışsınız sizce bu karar haksızmı?

akıl yaşın kaç dedi diye 4 gün verilir mi yav

Bide sen sayın üyenin bana ettiği hakaretleri görseydin neyse canları sağolsun ne diyelim biz diyeceğimizi dedik

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.