Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.02.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

ORTA İŞARETLEDİM AMA GEÇEN GÜN BİRİSİ ADAM RESMİ İSTEMİŞTİ (BOBİLER) BEN DE ARŞİV YAPTIM DEYİP RESMİ VERDİM..BUNDAN DOLAYI 1 UYARI PUANI ALMIŞIM

lütfen buraya kural dışı kelimeleri eklemeyin almış olduğunuz uyarının sebebi kural dışı davranış eklediğiniz kural dışı resim sebebi ile 1 uyarı puanı almışsınız bu eklediğiniz resmin kurallara uygun olduğuna siz inanıyormusunuz?

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Bana yetmiyor 1 resim senin bağlantı hızın düşükse benim suçum ne?

peki diğerlerinin internet hızı düşük ve kotalıysa onların suçu ne?gezinebilmek için 4 mbit internet mi alsınlar?

Bu Konuda Haklısın. Imzada Resime Ne Gerek Var. Burası Dalavere Bir Forum Degil.

O zaman avatar bölmüde gereksiz hatta sadece nickimiz ve yazdığımız mesajlar gözüksün,smileys(gülücükler) kalksın arka planıda beyaz yapdıkmı tam olur.

Böyle iyi işte kasma kendini lütfen.

• TechZone isimli üye 10-20 tane konuya ban koymuştu, biri soru sorunca.bir daha böyle hareket yapma çarparım dedim.uyarı aldım.o ne aldı acaba o kadar arkadaşa hakaretten sonra?hem ben çarparım lafım doğruydu.ne diyeydim ya?çarpacaksam çarpmayacam mı deseydim.çarpıyorum kardeşim.ben böyleyim.

Orjinalden alıntı: farukkk

Permanent.

haksız yere ceza almamışsınız konuyu açan üyenin açıklamasına rağmen dialoğ şu şekilde böyle konu açılırmı yaşınız kaç sorusuna konuyu açan üye 21 yaşındayım bu konuyu eğlence amaçlı açtım cevabı üzerine hala sizin sorduğunuz akıl yaşınız kaç sorusu üzerine 4 gün ceza almışsınız sizce bu karar haksızmı?

Benim anlatmak istediğim bu değildi işte.
    farukkk benim anlatmak ve bir çok arkadaşın anlatmak istediği olay tek tek gelip burda sorun çözmek değil genel anlamda bir yetersizlik var.

Kurallarda sorun yok.
    Sorun yöneticilerin ve moderatörlerin kuralların izinde yaptıkları yönetimdeki yorum eksikliği veyahut fazlalığı.
    Bu konuya dikkat etmeyince...
    Doğal olarak büyük bir açık oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 8 Şubat 2009; 5:51:48 >

• Yönetim bu konuya cevap yazmıyor diyen arkadaşlara, evelden aynı başlık altında açılmış diğer konuları incelemelerini tavsiye ediyorum. En basit örneği:

http://forum.donanimhaber.com/m_14314006//tm.htm

Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmamızı beklemek yerine, evelden yazmış olduğumuz yazılara göz atarsanız böyle bir beklenti içerisinde kalmazsınız arkadaşlar.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • ayrıca donanımhaberin telefonunu koydum buraya 4 gün verdiniz neden?madem siz telefonunuzu vermek istemiyosunuz, benden ne diye istiyosunuz?ben size telefonunuzu verin dedim mi?herkesin vatandaşlık hakkı bu telefonu istemekte, buraya yazmakta.suç yok yani.ama buraya koyunca ceza yedik?üstelik o konuda kaldırıldı?konuy neden kaldırdınız?

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Neden açtığım konular dahil mesajlarımın tümünü siliyorsunuz? Hangi kurala uymamaktadır yazdıklarım?

http://forum.donanimhaber.com/register.asp

Madde #4

• quote:

quote:

ORTA İŞARETLEDİM AMA GEÇEN GÜN BİRİSİ ADAM RESMİ İSTEMİŞTİ (BOBİLER) BEN DE ARŞİV YAPTIM DEYİP RESMİ VERDİM..BUNDAN DOLAYI 1 UYARI PUANI ALMIŞIM

lütfen buraya kural dışı kelimeleri eklemeyin almış olduğunuz uyarının sebebi kural dışı davranış eklediğiniz kural dışı resim sebebi ile 1 uyarı puanı almışsınız bu eklediğiniz resmin kurallara uygun olduğuna siz inanıyormusunuz?

İYİ DE DAHA ÖNCE BU RESİM PAYLAŞILMIŞTI VE SANIRIM KAPATILMAMIŞTI
    NOT: ÖNCEKİ MESAJIMI EDİTLİYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

TechZone isimli üye 10-20 tane konuya ban koymuştu, biri soru sorunca.bir daha böyle hareket yapma çarparım dedim.uyarı aldım.o ne aldı acaba o kadar arkadaşa hakaretten sonra?hem ben çarparım lafım doğruydu.ne diyeydim ya?çarpacaksam çarpmayacam mı deseydim.çarpıyorum kardeşim.ben böyleyim.

bu durumlarda üye hakaret tarzı mesajlarda durumu şikayet sistemi üzerinden bize bildirmesi gerekmektedir.eğer bu tarz mesaj yazar iseniz uyarı alacaksınız ve yapılan işlem doğrudur.

TechZone isimli üye şuanda 4 gün ban cezası almış görünüyor.

Orjinalden alıntı: musAKka

Yönetim bu konuya cevap yazmıyor diyen arkadaşlara, evelden aynı başlık altında açılmış diğer konuları incelemelerini tavsiye ediyorum. En basit örneği:

Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmamızı beklemek yerine, evelden yazmış olduğumuz yazılara göz atarsanız böyle bir beklenti içerisinde kalmazsınız arkadaşlar.

17 Mayıs 2007 tarihinde açılmış bir konuya günün şartları ve o günkü yönetici kadronuzun o günkü durumu altında vermiş olduğunuz cevaplar 7 Şubat 2009 tarihinde hala geçerliliğini korumakta mıdır sizce?

Mevcut ve eski anket sonuçları gösteriyor ki geçilen 1,5 senede yönetiminizden yana olan beğeni bir hayli değişmiş; bunu da tamamen görmezden mi geleceksiniz?

• peki ikinci soruma cevap alabilir miyim?telefon olayına?

Neden açtığım konular dahil mesajlarımın tümünü siliyorsunuz? Hangi kurala uymamaktadır yazdıklarım?

bu az önce yönetime hakaret edip 4 gün ban yemedi mi?

quote:

Madde #4

Yanlış bir nedenle bu uygulamalarla karşılaştığınızı düşünüyorsanız yöneticilere özel mesajlardan ya da forumdestek@donanimhaber.com adresine göndereceğiniz email yolu ile ulaşıp öğrenme hakkınız bulunmaktadır.

Hakkımı kullanıp cevabımı almak istiyorum, size özel mesajla mı ulaşmamı istersiniz yoksa giden maillere cevap verilmeyen forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atmamı mı, yoksa hazırda bir konu varken ve siz de buradayken burada mı cevaplamak istersiniz?

• quote:

quote:

quote:

İYİ DE DAHA ÖNCE BU RESİM PAYLAŞILMIŞTI VE SANIRIM KAPATILMAMIŞTI
    NOT: ÖNCEKİ MESAJIMI EDİTLİYORUM

bu tarz resim paylaşmak yasaktır forum kurallarında bu açıkça belirtilmiştir.
    bu resmi eklemenin aslında forum kurallarını bilmemeseniz bile,kural dışı olduğu açıkça ortadadır.

• quote:

quote:

Yönetim bu konuya cevap yazmıyor diyen arkadaşlara, evelden aynı başlık altında açılmış diğer konuları incelemelerini tavsiye ediyorum. En basit örneği:

17 Mayıs 2007 tarihinde açılmış bir konuya günün şartları ve o günkü yönetici kadronuzun o günkü durumu altında vermiş olduğunuz cevaplar 7 Şubat 2009 tarihinde hala geçerliliğini korumakta mıdır sizce?

Mevcut ve eski anket sonuçları gösteriyor ki geçilen 1,5 senede yönetiminizden yana olan beğeni bir hayli değişmiş; bunu da tamamen görmezden mi geleceksiniz?

10 sayfalık konuyu okursanız, burada sorunların büyük kısmının cevaplarının yazıldığını görebilirsiniz. Yönetimde değişiklik vs. olmuş olabilir ancak yönetim anlayışı değişmemiştir. Burada kişisellikten uzak olarak genel yönetim anlayışı için oldukça ayrıntılı ve samimi olarak cevaplar verilmiştir. Öncelikle konuyu iyice okumanızı dilerim. Okuduğunuz takdirde bahsi geçen sorunların çok farklı olmadığını görebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: @y@zéfé
    quote:

bu az önce yönetime hakaret edip 4 gün ban yemedi mi?

Yönetime hakaret etmedim, sadece eleştirdim ve konularım kapatıldı, silindi, ardından bu nedenlerle uyarı verildim ve uyarı üst limitini aştığım için uzaklaştırma almış oldum, ancak demek ki üst yönetimden birisi doğru bulmamış olacak ki uzaklaştırmam düzeltildi. Üstelik bu ikinci defa başıma gelen birşey, ben alıştım sen de alış.

Orjinalden alıntı: Permanent.

Sayın farukkk eğer konuyu açan üyenin bana karşı olan hitabında bir sorun görmüyorsanız tamam ben bişey demiyorum.

Arkadaşlar şunu bilmelisiniz ki forumda görülen kural dışı davranışlarda forum modları ceza vermez veremez. Son cevabı kesinlikle Admin vermektedir. Bu yüzden modlara kusur bulmamalısınız. Modlar sadece kuraldışı davranışı link ve profil bilgileriyle admine gönderir.

quote:

quote:

Madde #4

Yanlış bir nedenle bu uygulamalarla karşılaştığınızı düşünüyorsanız yöneticilere özel mesajlardan ya da forumdestek@donanimhaber.com adresine göndereceğiniz email yolu ile ulaşıp öğrenme hakkınız bulunmaktadır.

Hakkımı kullanıp cevabımı almak istiyorum, size özel mesajla mı ulaşmamı istersiniz yoksa giden maillere cevap verilmeyen forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atmamı mı, yoksa hazırda bir konu varken ve siz de buradayken burada mı cevaplamak istersiniz?

Sizin tercihinizdir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.