Şimdi Ara

DH Forum Adminlerinin Keyfi Tavırları ve Forum İçerisinde Yapılan Ayrımcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. 15 günlük cezam henüz bittiği için konuyu ancak açabiliyorum. Ceza sebebimin ne olduğunu sorarsanız adminlere "faşist" dememmiş.

Öncelikle konuya @gun Oksay Bey'i çağırayım ki yine oldu bittiye getirilip konum kapatılmasın.

SS'ler üzerinden gideceğim arkadaşlar kanıt sunmak için.

Olayın başlangıcı, ssde gayet net göreceğiniz gibi benim forum sosyalistlerini birleştirecek bir konu açmak istememle başladı. Destek bölümüne konuyla ilgili bir form yolladım çünkü bu konuyla ilgili bir geçmişimiz vardı. Konumun kapatılması ve benim ceza almamla ilgili. Gayet kanıt sunarak ve mantıklı argümanlarla sorular sormama rağmen 3 gün boyunca destek formum cevaplanmadı. Sonrasında ise bir cevap bile vermeye layık bulunmayarak kapatıldı.

Bir değil iki değil. Artık yapılanların kasten olduğuna inanmaya başlamıştım. Hak arama talebiyle bir konu açtım.

Eh, kapatıldı. Belki bir yanlışlık olmuştur düşüncesiyle 2.bir destek formu açtım.,

Yeniden bir cevaba layık görülmeden kapatıldı. Yani arkadaş bana sus artık diyordu Asıl yandığım mantıklı bir cevap alamamam ve besbelli yok sayılmaya çalışılmasıdır.

Bu sefer aklıma samimi tavırlarından dolayı Ömer Hoca geldi. Görüşlerimiz tamamı ile zıt olmasına rağmen objektifliğini koruyacağını ve bana yardımcı olabileceğini düşündüm.

2.mesajımdan sonra özel mesaj kapatıldı uyarısı geldi Kasıt aramıyorum, hocama selamlar.

Tahmin edebileceğiniz gibi, haksızlığa uğrayan bir insan nasıl sinirlenirse öyle sinirlendim.

eveeet, yetkili kişi bu mesajımı da gördü ve bir cevap dahi vermeden kapattı.

Takdiri forum üyelerine bırakıyorum. ha, o konuyu açacağım. Sırf yetkili kimsenin çabası boşa gitmesin diye

@Tarîhçî arkadaşımın ricasıyla resimler simage haline getirilmiştir

@Kabuska Görmeniz açısından etiketliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevdalınız Komünisttir -- 20 Haziran 2014; 12:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayri Gülle

özet yok mu

dh adminlerinden biri veya birkaçı sosyalistlere ve benim şahsıma karşı tutum takınıyorlar. konu açtırmıyorlar, konu açınca ceza veriyorlar, destek taleplerine cevap vermeden kapatıyorlar.
  • bende az önce yedm buraya konu açtım ipleyen admin yok

http://forum.donanimhaber.com/m_93455790/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevdalınız Komünisttir

quote:

Orijinalden alıntı: Hayri Gülle

özet yok mu

dh adminlerinden biri veya birkaçı sosyalistlere ve benim şahsıma karşı tutum takınıyorlar. konu açtırmıyorlar, konu açınca ceza veriyorlar, destek taleplerine cevap vermeden kapatıyorlar.

denk yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayri Gülle -- 19 Haziran 2014; 21:59:33 >

• İyi yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snowmann

Buraları ciddiye alma, adil yönetim falan olmaz sanal çöplüklerde :)

dostum aslına bakarsan çokta ciddiye aldığım yok forum altı üstü. yinede haksızlığa uğramayı kaldıramıyorum ne olursa olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AYNEN KNK HAKLSIN
  • şu cemiyett-i osminniye midir nedir o kapatılsın da ne olursa olsun
  • Bana da; Xmen rekorla başladı konusu ve Morgan freeman - kainatın sırları konusu gerekçe gösterilerek 15 gün konu dışı bölüm uzaklaştırması verildi. Seviyenin yerlerde olduğu bir bölüme ciddi konu açmadan önce iki kere düşünün.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25517980/
    http://www.filmifullizle.com/morgan-freeman-kainatin-sirlari-through-the-wormhol-2010-turkce-dublaj-izle.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

şu cemiyett-i osminniye midir nedir o kapatılsın da ne olursa olsun

ne geçecek kardeşim eline kapanınca

konuya gelirsek adam haklı
  • Wheatley'in açtığın Leninistler Birliği'nde ben de vardım.

Ancak şu an siyasal fikirlerim değişti. Daha farklı bir boyut kazandı. Eskiden ateşli bir sosyalist idim ancak şu an pek bu görüşte olduğumu söyleyemem.

Şunu savunuyorum: Düşünceye saygı. Osmanlıcılar da konu açsın, Türkçüler de, Komünistler de, Ateistler de, Müslümanlar da. Bunun ne olduğunun bir önemi yok. Birlik olmak, topluluk olmak -özellikle bir konu hakkında- oldukça faydalı oluyor çünkü hiç duymadığın şeyleri duyuyorsun. Değişik resimler, fotoğraflar, karikatürler görüyorsun. İlginç siteler keşfediyorsun.

Burası bir forum tabii ki ama ben yönetimi bu taraflı tutumundan dolayı kınıyorum. Eski bir sosyalist, yeni bir Türkçü olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Wheatley'in açtığın Leninistler Birliği'nde ben de vardım.

Ancak şu an siyasal fikirlerim değişti. Daha farklı bir boyut kazandı. Eskiden ateşli bir sosyalist idim ancak şu an pek bu görüşte olduğumu söyleyemem.

Şunu savunuyorum: Düşünceye saygı. Osmanlıcılar da konu açsın, Türkçüler de, Komünistler de, Ateistler de, Müslümanlar da. Bunun ne olduğunun bir önemi yok. Birlik olmak, topluluk olmak -özellikle bir konu hakkında- oldukça faydalı oluyor çünkü hiç duymadığın şeyleri duyuyorsun. Değişik resimler, fotoğraflar, karikatürler görüyorsun. İlginç siteler keşfediyorsun.

Burası bir forum tabii ki ama ben yönetimi bu taraflı tutumundan dolayı kınıyorum. Eski bir sosyalist, yeni bir Türkçü olarak.

Sağol dostum yorumun için. Her ne kadar karşıt görüşlü olsakta objektif davrandığın için teşekkür ediyorum. Aynı tutumu yetkililerinde alması gerekiyor.

• Oha 1 kişinin mi yüzü olmaz cevap vermeye
  • Bugune kadar 4 5 kez ban yedim sınırsız çizmezler inşallah :)
  • şimdi daha da komik geldi düşününce
  • görülsün. hak verilmez alınır
  • up. merak.
  • Valla bence sıkıntı yok boyle bir konuda. En bastan beridir her seyin konusulması taraftarıyım. Ama konu acarsanız silinir su asamada, ilerisi icin zamana bırakmak gerek.

• SSlere bakmadım bu arada, genel olrak fikrimi soyledim. Yolculuktayım ve Avealıyım:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.