Şimdi Ara

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DonanımHaber Yönetiminin Hizmeti & Kuralları Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 8.02.2009)
Giriş
  • Yönetim gerçekten iyi değil. Mesajı şikayet ediyorum konuyu siliyorlar. Kendilerini eleştirmemize izin verilmiyor. Bakalım neler olacak daha.
    (Konu gidicidir.)
    Gerçekten işini yapan yöneticiler var tabi.

Bakalım neler olcak?

Tekrar uyarıyorum.. Provokatörlere cevap vermeyin düzgün yorumlar yapın her kişinin oyu keskin bir kılıç gibi.

Oyunuzla cevap verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 7 Şubat 2009; 19:25:36 >
  • tek kelimeyle berbat tabiri caizse b.k gibi para kazanıyorlar arama motorları bile doğru düzgün çalışmıyor.DonanimHaber deki bi konuyu Google üzerinden arasan kendi arama motoruyla yapılan aramadan daha net bir sonuç alırsın.Ve daha bir sürü şey.

Orjinalden alıntı: nevarbe

quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Herkes layık olduğu şekilde yönetilir.

iyi benden telefon numaramı istiyorlar.ana sayfalarına baktım telefonları yok.vatandaşlık hakkım olarak sanayi ticaret bakanlığı sitesinde buldum.forumdakilere de gösterdim vatandaşlık hakları olduğunu bunun.ne oldu??4 gün ban yedim.burdakilere haklarını anlatmak 4 gün banı mı hakettiriyordu?

sözlediğin cümle güzel, ancak bu ben yönetimi seçersem güzel ve anlamlı bir cümle.benim seçmedeğim yönetim için bu söz anlamsız.yönetimi ben seçersem yanlış insan olduğum için yanlış kişileri seçebilirim ve o şekilde yönetilirim, ama yöneticileri ben seçmiyorum.yanlışı ben değil yani yöneticileri seçenler yapıyor.

bak arkadaşım adam sitesini kurmuş kurallarını yazmış demiş ki bunlar serbest bunlar yasak var mı bundan ötesi yok. 5 yıldır bu forumdayım öyle konular gördüm ki (mide bulantısı) artık bana bu ortam da üyeler haklıdır deme hakkı bırakmıyor anlatabildim mi? Atalarımız boşuna söylememiş "iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır." sanırım bu söz gayet açık. Ha yönetimin hatası hiç mi yok? olmaz olur mu hem de bir sürü...
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,

• quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

KONUYU TARTIŞMA YARATACAK YORUMLARDAN KAÇININ KONU SİLİNMESİN.. ZATEN SİLEBİLMEK İÇİN BİR AÇIK KOLLUYORLAR SİZDEN RİCA EDİYORUM..

PROVOKATÖRLER' E CEVAP VERMEKTEN KAÇININ

DH'in TERCİH EDİLMESİNİN VE BU KADAR BÜYÜMESİNİN SEBEBİ;

Başka alternatifinin olmamasımı?

Alternatif yok haklısın hangi foruma gitsem boyum kadar reklam bir yere tıklıyorsun zönk popup bazı forumlarda bu popupların engellemesi için paralı üyelik bile satılıyor,bazı sohbetin iyi olduğu forumlarda forum düzeni denen birşey yok kim nereye mesaj atmış kim ne yazmış kimin eli kimin cebinde belli değil.Hepsinin düzenli olduğu bir forum burası fakat burdada yönetim sıkıntısı var artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanıcak taa ki dikensiz bir gül bulana kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

KONUYU TARTIŞMA YARATACAK YORUMLARDAN KAÇININ KONU SİLİNMESİN.. ZATEN SİLEBİLMEK İÇİN BİR AÇIK KOLLUYORLAR SİZDEN RİCA EDİYORUM..

PROVOKATÖRLER' E CEVAP VERMEKTEN KAÇININ

DH'in TERCİH EDİLMESİNİN VE BU KADAR BÜYÜMESİNİN SEBEBİ;

Başka alternatifinin olmamasımı?

Bakış açısı tekel oldukları yönünde iken (elimde gerekli belgeler mevcuttur) zaten gelişim beklenemez....

Benim gibi herkese ama herkese mail atın arkadaşlar, artık bir şeyler yapmalı dedirtene dek sesinizi dinletin.

From: "GeceBekcisi" <GeceBekcisi@UniTurk> 
    To: <forumdestek@donanimhaber.com>
    Cc: <gunoksay@donanimhaber.com>,
    <mesutcevik@donanimhaber.com>,
    <yagiz@donanimhaber.com>,
    <can@donanimhaber.com>,
    <erdinc.iyikul@donanimhaber.com>,
    <ender@donanimhaber.com>,
    <erdi@donanimhaber.com>,
    <hey@donanimhaber.com>,
    <oerdem@donanimhaber.com>,
    <rcorulu@donanimhaber.com>,
    <ismail@dizman.net>,
    <gkara@donanimhaber.com>
    Subject: DonanımHaber camiasına...
    Date: Sat, 7 Feb 2009 18:31:42 +0200

aynen katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarbe -- 7 Şubat 2009; 19:32:27 >

• neye oy verdiğimizi görüyorlar haksızlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börte Çene

neye oy verdiğimizi görüyorlar haksızlık

Bence dert edilecek bir şey değil..

Isyan Isyan Isyan ! Yuuuuuuuuuuuh

quote:

Orjinalden alıntı: Börte Çene

neye oy verdiğimizi görüyorlar haksızlık

Bence dert edilecek bir şey değil..

görsünler hiç birşey değişmez biz varsak onlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mustafa 61. -- 7 Şubat 2009; 19:47:55 >

Yöneticilerden görevini çok iyi yapanlarda var, niye yönetici oldukları belli olmayanda var.

Gerçekler..

• en iyi yönetici, en sevdiğiniz yönetici diye başlık açıldığında hemen toplanıp, teşekkür ederim diye cevaplar atıyorlardı!!şimdi suçu,hatayı üstlenen yok ama.hani donanımhber bütündü ya.yapılan hatalar şahsi değil, yönetimin aldığı kararlardır, ortak hareket esastır diyolardı, ama en iyi yönetici de bireysel davranıyolardı, hata olunca kimseye alınmıyo ama üzerine.iyiyse tek tek iyiler, kötüyse kimse kötü değil ha?

• quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

en iyi yönetici, en sevdiğiniz yönetici diye başlık açıldığında hemen toplanıp, teşekkür ederim diye cevaplar atıyorlardı!!şimdi suçu,hatayı üstlenen yok ama.hani donanımhber bütündü ya.yapılan hatalar şahsi değil, yönetimin aldığı kararlardır, ortak hareket esastır diyolardı, ama en iyi yönetici de bireysel davranıyolardı, hata olunca kimseye alınmıyo ama üzerine.iyiyse tek tek iyiler, kötüyse kimse kötü değil ha?

Hep her konuda öyle olmadımı zaten. Normal insan psikolojisi.

• quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

Benim en sevmediğim şey ise pm lere cevap vermemeleri. Powerstorm ve gun pmlere bakmıyorlar veya bakıyorlar cevap vermiyorlar bu çok kötü

Şu ana kadar her attığım pm'e cevap almışımdır her ikisindende

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

Benim en sevmediğim şey ise pm lere cevap vermemeleri. Powerstorm ve gun pmlere bakmıyorlar veya bakıyorlar cevap vermiyorlar bu çok kötü

Şu ana kadar her attığım pm'e cevap almışımdır her ikisindende

O zaman sende bi problem var.

• @Nike

Bizde zaten şuan DH yönetimini şikayet edici beyenmediğimizi söyleyen bir aşamada değiliz.

Ben şunu soruyorum..
    Size Göre;

DH' yönetimi ve Kuralları uygulaması size göre ne derecede.. Bu soruyu soramammı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.