Şimdi Ara

Dolar 7 TL'yi geçti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
13.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ldr1907

6,98, manipülasyon yapmayın. Hiçbir zaman 7 olmadı olmayacak.
    başarısız troll girişimi.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 4 Mayıs 2021; 16:52:18 >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Evet hemen bakalım dünya geneline.. Ben bu şartlarda imkanlarıma bakarım.. Döviz bürosu mantığıyla bakmam.

İNGİLİZ STERLİNİ = İngiltere'den Türkiye manşeti: Yardım gelmezse her şey durur

AMERİKAN DOLARI = Sağlık sistemi çöktü! ABD yurt dışından doktor arıyor

ÇİN YUANI = cinin-buyumesine-koronavirus-darbesi-30-yilin-en-dusugu-yasanacak

Coronavirusün, ekonomiye zararı 8 trilyon doları bulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder11 -- 22 Nisan 2020; 19:0:8 >

• 6.99 beyler sakin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesegayı batırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: thunder11

Evet hemen bakalım dünya geneline.. Ben bu şartlarda imkanlarıma bakarım.. Döviz bürosu mantığıyla bakmam.

İNGİLİZ STERLİNİ = İngiltere'den Türkiye manşeti: Yardım gelmezse her şey durur

AMERİKAN DOLARI = Sağlık sistemi çöktü! ABD yurt dışından doktor arıyor

ÇİN YUANI = cinin-buyumesine-koronavirus-darbesi-30-yilin-en-dusugu-yasanacak

Coronavirusün, ekonomiye zararı 8 trilyon doları bulabilir
    Çok güzel bi ebeveyn sözüdür.

Herkes kendini kurtarır olan sana olur.

• Albayrak naber?
  • Herkes ekonomist olmuş vay be. Hele bazı kişiler her konuya yorum yazıyor... birbirimizi suçladık yine....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülke şaha kalkacak demişti'de kalkan yeri başka oldu
  • Doların 10 liraya kadar çıkacağını düşünüyorum. Ordan da geri gelir biraz. Sonra da dolar çakıldı haberi yapılır a haberde.

• thunder11 T kullanıcısına yanıt
    Onların kurlarında niye bir sorun yok o zaman? Yok yani bizim ekonomimizin iyi olduğunu falan mı iddia ediyorsun.

• Konudaki AKP lilerden anlayacağınız üzere, ülkenin bu durumda olmasının tek nedeni corona, yoksa şahlanmalara doyamıyorduk.
  • ne düşünüyorsun hocam??
  • Güzel akp li kardeşim. Sözüm sana :)

Filmin sonuna geldik. Sonsuza kadar reis başkan olması imkansız. Ölümsüzlük iksiri henüz bulunmadı.

Adam 20 sene yönetti ülkeyi. Her insan gibi yoruldu ve yaşlandı. Yapmış olduğu en büyük hatalardan biri son 2-3 senedir kötü bir ekiple yoluna devam etmek oldu.

Başkanlık sistemi de çalışmadı bizim ülkemizde. Siyasi olarak sürekli kutuplaştırmayı da bizim insanımız sevmedi, benimsemedi. Senin gibi düşünmeyen, herkese terörist hain dedin. İnandırıcılığını yitirdin.

Kısacası yolun sonuna geldin. Bundan sonrası için yapılan hataları anlamak, düzeltmek ve onarmak olacak. Ha hala anlamazsan veya algılayamazsan hataları, bu sefer çoluğun çocuğun gelecek günlerde zoruluk çekecek. Karar senin! Kal sağlıcakla...
  • CeHaPe geldi, dollar 7 TRY oldu.
  • Banane dolarla iş yapıp borçlanan düşünsün. Yurtdışına tatile giden düşünsün. İsterse de 10 TL olsun.
  • Yav he virüsten sonra geçti. Diğer ülkelerde ne kadar artışa geçmiş bizde ne kadar bi bak.

Bu ülkeye Chp yabancı gelmesin dedi zaten yabancılar da Chp yi dinliyordu sanarsın hükümet.

İyi parti ile Chp imf ile görüşmüş gizli Eee görüşsün ne görüşecek ülkeyi tekrar imf ye verecek ahahaha
    Evet çok mantıklı düşünüyorsun.

Chp pkk ile berabermiş falan filan bunu hdp ile çıkarımdan söylüyorsun ama gel gör ki hdp ülkenin yasal partisi hemde hükümetini akp nin tek başına kazandığı ülkenin. Şimdi hdp ye pkk diyen herkese katilmakla beraber bu mecliste hala var olması kimin marifeti acaba.

Otuz yılda general olunuyor ama bir günde olması gereken adam yerine başka birisi general diye yerleştiriliyor. Bilen biliyor anlatmaya gerek yok.

He Chp da akp de mhp de aynı yolun yolcusu o ayrı konu.

Bu devirde partilere bu kadar bağlı olmak benim için ülkeni sevmemek gibi birseydir.

Birinin yalnisini görüp diğerini görmemek birinin doğrusunu yermemek insanın kendine edebileceği en ağır küfürdür...

• Dolar bilmem kaçın altına düşecekti vaatlerinde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.