Şimdi Ara

Dolar 7 TL'yi geçti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
13.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • krız bunların eglencesı olmus sevının bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek suçlu CHP biliyorum valahi chp inanın tek suçlu chp
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Eski muhabbetler

Arama yapın KB'de, eğer konu silinmemişse duruyordur. 10 sene önce falan Suriye sınırındaki mayınlı arazinin temizlenme işi ihalesini akp İsrail'li bir şirkete verdi. Suriye içine doğru 6 km cumhuriyet döneminde bizimkiler tarafından mayınla döşenmiş, şeması da Kozmik odaya konmuş. Mayınlar temizlendi, 3 sene sonra Suriyede savaş patladı. Yürüyerek sınırı geçtiler ve 5 milyon Suriyeli bize girdi. Lehrer 35 diye bir üye vardı, bugünleri tek tek yazmıştı. Ama fetullahçı çete ve aktroller yalan, kumpas, darbeciler diye diye ortalığı birbirine kattılar o dönem. O mayınlar orada kalsaydı ne Suriyeliler böyle rahatça gelebilirler, ne Kobani olayları sırasında PKK lilar bizim ülkemiz üzerinden Suriye'nin kuzeyine doluşabilirlerdi.

Yine söylüyorum; hatta iddia ediyorum: mevcut aktrollerin %99'u kripto fetullahçı ekibin artıklarıdır. Amerika ve İsrail'in siyonist kanadının paralı kuduzlarıdır.

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Evet iddia ediyorum. Sorun mu var. Ekonomik olarak acz ve güçsüzlük görmek istiyorsan geçmiş hükümetler dönemine bak. IMF ye el açıp onları ülkenin yönetimine ortak ettiğimiz günlere bak. Yaw arkadaş biraz aklınızı kullanın ekonomik olarak bitik batık ülke görmemişsiniz. Dolar fırladı aha işte ispatı. Ekonomik olarak bitik ülke sağlık sektöründe savunma sanayiinde bu icraatleri yapabilir mi. Amerika sına Avrupa birliğine karşı bu kadar dik durabilir mi. 3ncü petrol arama gemimiz akdenizde, Libya da varız dengeleri değiştiriyoruz kıtalar arası politika yapıyoruz bunları yapabilir mi. Yaptığımız SİHA ve İHA lar ile suriyede destan yazdık bunları yapabilir mi. ayda 70tl ye sağlık hizmeti verir mi. Oyunlarda birkaç fps daha fazla performans için 1000tl-2000tl ekran kartların veren bir gençlik türemiş ekonomik olarak battık yaygarası koparıyor. Bunların çoğuda katkı yapacak bir üretim yapmak yerine youtuber olmaya çalışıyor. Buraya ne yazsam vereceğiniz cevaplar belli.

Aklınızın başına gelmesi için başka hükümet gelsin de görün desek bu millete yazık olacak. Siz en iyisi geçmiş hükümetlerin youtube da videolarını izleyin orada var. Yaşın kaç bilmiyorum da emin olduğum şey bu günleri mumla arardın.

• Az izleyin .. Azcık ya bir parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder11 -- 22 Nisan 2020; 22:42:6 >
  • thunder11 T kullanıcısına yanıt
    Thunder ahaberi biraz azaltmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    neyin kafasını yaşıyorsunuz ki ülkeyi 70 yıldır yöneten sağ kesim dalgamı geçiyon
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Üstteki Videoyu izle için açılsın.. A haber izlemiyorum. Cevaplarınızı biraz geliştirin.
  • thunder11 T kullanıcısına yanıt
    Bugün chp yönetseydi demediğiniz laf kalmayacaktı. Biraz yaratıcı olun.
  • 3 mesajlı fake hesap gelmiş yorum atıyor yönetim de izliyor ne güzel
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Kendini ne zannediyorsun. Benim üyelik tarihim 2004. Seneler sonra O hesabıma kullandığım telefon numaram iptal olduğu için ve mailimede ulaşamadığımdan 2016 da bu hesabı aldım. Ne kadar mesaj atsam da mesaj sayısı artmıyor. Önce bir profildeki üyelik tarihine vede gerçek mesaj sayısına bak. Fake hesapmış.
  • Endişeye gerek yok bileği kuvvetli bir bakanımız var.

Berat Albayrak: “Masaya yumruğumuz vurduk, doları 5 liraya düşürdük”
    Yeni Çağ Gazetesi
    Berat Albayrak: “Masaya yumruğumuz vurduk, doları 5 liraya düşürdük”
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/berat-albayrak-masaya-yumrugumuz-vurduk-dolari-5-liraya-dusurduk-225428h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: thunder11

Evet iddia ediyorum. Sorun mu var. Ekonomik olarak acz ve güçsüzlük görmek istiyorsan geçmiş hükümetler dönemine bak. IMF ye el açıp onları ülkenin yönetimine ortak ettiğimiz günlere bak. Yaw arkadaş biraz aklınızı kullanın ekonomik olarak bitik batık ülke görmemişsiniz. Dolar fırladı aha işte ispatı. Ekonomik olarak bitik ülke sağlık sektöründe savunma sanayiinde bu icraatleri yapabilir mi. Amerika sına Avrupa birliğine karşı bu kadar dik durabilir mi. 3ncü petrol arama gemimiz akdenizde, Libya da varız dengeleri değiştiriyoruz kıtalar arası politika yapıyoruz bunları yapabilir mi. Yaptığımız SİHA ve İHA lar ile suriyede destan yazdık bunları yapabilir mi. ayda 70tl ye sağlık hizmeti verir mi. Oyunlarda birkaç fps daha fazla performans için 1000tl-2000tl ekran kartların veren bir gençlik türemiş ekonomik olarak battık yaygarası koparıyor. Bunların çoğuda katkı yapacak bir üretim yapmak yerine youtuber olmaya çalışıyor. Buraya ne yazsam vereceğiniz cevaplar belli.

Aklınızın başına gelmesi için başka hükümet gelsin de görün desek bu millete yazık olacak. Siz en iyisi geçmiş hükümetlerin youtube da videolarını izleyin orada var. Yaşın kaç bilmiyorum da emin olduğum şey bu günleri mumla arardın.
    Hacı millet işsizlikten kırılmış. Üniversite mezunu binlerce işsiz var.

ABD bize bir yaptırım uyguladı geçen yıl papazı iade ettik. Nereye dik duruyoruz. AB'den doğru düzgün bir yaptırım gelmedi ki mülteci korkusuna.

Keşke IMF'yi ortak etsek. Ülkeyi adam ederlerdi biraz.

Valla Kuzey Kore de tüm ekonomiyi savunmaya harcıyor ama halk perişan halde. Ben refahın bana yansımasını görmek istiyorum. Sağ sola füze atmamız benim hayatımı kolaylaştırmıyor.

Geçmiş hükümetler diyerek ağzımı açtırma şimdi. 45-50 yaşında emekli olup ikramiyesiyle ev, araba aldılar. Ortaokul mezunu bir memur tek maaşla rahatlıkla ev geçindirebiliyordu. Neredeyse hiçbir üniversite mezununun işsizlik sıkıntısı yoktu.

• Başımızdaki en büyük bela genç işsizliği. Gençler işsiz kaldıkça piyasalar sağlıklı olamaz. Ağır bir kısır döngüdeyiz. İş hayatında gençlerin dinamizmine ihtiyacımız var.

Umarım şu işi halledebilecek adamları bulabilir seçmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 23 Nisan 2020; 9:21:10 >
  • Dolar 💵 bizi de çok etkiliyor ekran kartı alıcam dolar da pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Ülke bitmiş 1₺ olsa ne olur ki!

• ttfvol kullanıcısına yanıt
    Siyasal islam. İnsan inançları uğruna neler yapmış,nelere katlanmış bir araştır. Cevap orda.

Edit:Milletcilikte var tabi. Oda çok güçlü bir duygu.Zaten ikisi yönetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usluco -- 23 Nisan 2020; 8:36:19 >
  • Hayırlı sabahlar, Hayırlı Ramazanlar...
    Bayramınız kutlu olsun çocuk lar.
  • abd şuan karşılıksız dolar basıyor virüs bittiğinde dolar sert çakılacak not alın bunu

bu arada benzinde mazotta dün gelen sert indirimle 5 liranın altına indi mazot 480 kuruş benzin 496 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 23 Nisan 2020; 10:12:51 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.