Şimdi Ara

Dolar 7 TL'yi geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
1
Favori
13.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün 6,95 seviyelerinde günü kapatan Amerikan Doları, dün başlayan yükselişi ile bugün Ağustos 2018'den bu yana ilk kez 7 seviyesini geçti.

Koronavirüs salgını nedeniyle dünya piyasalarında yaşanan çalkalanma dolar/TL'yi yakından etkilemeye devam ediyor. Uzmanlar Amerika'daki politikaların ve ekonomik önlemlerin doların seyrinde yakından takip edildiğini belirtiyor.

Kaynak: doviz.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

neden?
    kısacası üretim az, tüketim inanılmaz. herşey dışa bağımlı. bir de devletin üzerinden yiyen ve ülkeye hiç bir faydası olmayan milyonlarca insan var. insanlar vergi veremez hale geldi. devlet mecbur para basıyor. bastıkça para değer kaybediyor...

Videodaki gibi adamlar ekomide söz sahibi, liyakatsiz beceriksiz tipler :

Dolar 3.5 iken yaptığı konuşmalar. Sağdaki özgür demirtaş 4 yıl önce o iş öyle olmaz diyor ama soldaki vasıfsız gibileri dinliyorlar ve sonuç dolar : 7 TL. Çıkış yolları kalmadı, hepsini bitirdiler.

• Farklı bir iki borsaya baktım da geçmiş gözükmüyor, merkez bankasının son kurşunları 6.995-6.998 seviyesinde YTD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Farklı bir iki borsaya baktım da geçmiş gözükmüyor, merkez bankasının son kurşunları 6.995-6.998 seviyesinde YTD

Dolar 7 TL'yi geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amerika kötü dolar yükseliyor amerika iyi dolar yine yükseliyor, avrupa birliği kötü euro yükseliyor avrupa birliği iyi euro yine yükseliyor. nasıl bir boka battık ki her şartta bu yabancı para birimleri yükselmeye devam ediyor ey dostlar...
  • 6.99 da piyasaya direkt dolar satarak direniyorlar çoook acayip çook.

Ve aşırı gereksiz şu anda sen rezervini koru zaten kendi kendine dengelenecek.

• quote:

amerika kötü dolar yükseliyor amerika iyi dolar yine yükseliyor, avrupa birliği kötü euro yükseliyor avrupa birliği iyi euro yine yükseliyor. nasıl bir boka battık ki her şartta bu yabancı para birimleri yükselmeye devam ediyor ey dostlar...
    Sorun şu ki onların para birimlerinin değerlerine göre yükselmiyor, TL neredeyse tüm dünya para birimlerine göre değer kaybediyor, iç savaştan yeni çıkan suriye parasına göre bile 3 senedir değer kaybediyor (OHA di mi)?

themoneyconverter.com
    Convert Syrian Pound to Turkish Lira | SYP to TRY Currency Converter
    https://themoneyconverter.com/SYP/TRY

• Madagaskar a meteor düşse TL düşüşe geçiyor.
    Bu nasıl durum anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    neden?
  • quote:

neden?
    kısacası üretim az, tüketim inanılmaz. herşey dışa bağımlı. bir de devletin üzerinden yiyen ve ülkeye hiç bir faydası olmayan milyonlarca insan var. insanlar vergi veremez hale geldi. devlet mecbur para basıyor. bastıkça para değer kaybediyor...

Videodaki gibi adamlar ekomide söz sahibi, liyakatsiz beceriksiz tipler :

Dolar 3.5 iken yaptığı konuşmalar. Sağdaki özgür demirtaş 4 yıl önce o iş öyle olmaz diyor ama soldaki vasıfsız gibileri dinliyorlar ve sonuç dolar : 7 TL. Çıkış yolları kalmadı, hepsini bitirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 22 Nisan 2020; 15:38:57 >

• Virüs çıktı CHP'lilere yine gün doğdu.
  • CHP'liler de dolar yükselsin de hayat kalitemiz düşsün istiyordu

• 6,98, manipülasyon yapmayın. Hiçbir zaman 7 olmadı olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

6,98, manipülasyon yapmayın. Hiçbir zaman 7 olmadı olmayacak.
    Sonuna kadar direneceğiz 7 değil 6,99.

Çok büyük fark var görene kardişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

CHP'liler de dolar yükselsin de hayat kalitemiz düşsün istiyordu
    Aynen öyle, CHP'nin istediği şey budur, hiçbir zaman vatandaşı ve ülkemizi düşünmez.
  • Dolar 7 TL'yi geçti

• 3 haftada 40 kuruş arttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa gitmeyeceğini bilsem her saydigina 10 tane AKP'nin hainligini sayarım ama boşa gidecek. IMF den alınan borcu Dünya Bankasından kredi çekip odemek gibi müthiş bir AKP stratejisini belirteyim ne olur ne olmaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.