Şimdi Ara

Dolap iade değişim yok diye yazan satıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birşey alacam adam açıklamaya iade ve değişim yoktur yazmış şimdi kargoda defolu gelse edemem mi iade

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dolap İade ve Değişim Politikaları

İnternet üzerinden alışveriş yaparken iade ve değişim politikalarının bilincinde olmak çok önemlidir. Dolap, kullanıcılarının eşyalarını satabileceği ve satın alabileceği bir platformdur. Ancak, tüm Dolap satıcıları aynı iade ve değişim politikalarına sahip değildir.

"Dolap iade var mı?" diye merak ediyorsan, politikanın satıcıdan satıcıya değiştiğini bilmelisin. Bazı satıcılar iade ve değişim kabul ederken, bazıları ise kabul etmez. Satın almadan önce, seçtiğin satıcının iade ve değişim politikasını kontrol etmeyi unutma.

İade ve değişim kabul etmeyen satıcılar genellikle bunu ürün açıklamalarında belirtirler. "iade yok" veya "değişim yok" ifadelerine rastlarsan, satın almadan önce satıcıyla iletişime geçerek daha fazla bilgi almanı öneririz.

Eğer iade veya değişim yapılması gereken bir durumla karşılaşırsan, satıcıyla iletişime geçerek durumu bildirmelisin. Satıcı, iade veya değişim talebini değerlendirecek ve bir karar verecektir.

Dolap'ta iade ve değişim politikaları hakkında daha fazla bilgi için platformun Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence yasaktır öyle yapması zaten ama alma oradan.

• Emirhan6247 kullanıcısına yanıt
    Biri az çözülmüş diğeride 0 olan iki kitap buldum 65 e satıyordu 52 ye düşürttüm fiyatı almayı düşünüyorum ama böyle yazmış

Güvenilir satıcı rozeti var bide

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Biraz güvensizlik veriyor ama siz bilirsiniz hocam.

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Güvenilir satıcı çok satış yaparsa veriliyor. O iadeyi de essek gibi alması lazım boş laf etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squewewe -- 13 Ağustos 2022; 11:50:28 >
  • Hocam yasalara göre satıcıların 15 gün içerisinde iade alması şart sanırsam
    -CAYMA HAKKI:

11.ALICI; satın aldığı ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde, SATICI’ya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bildirmek şartıyla hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkını kullanabilir.

• lokkatto kullanıcısına yanıt
    Eyvallah lokkatto

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsi burada iade
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cogu tüketici hakki dolapta mallar sifir da olsa ikinci el olarak gosterildigi icin islemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedikleri kadar yazsınlar tüketici kanunları geçerlidir ben zamanın da bir yerden server kiralamıştım adam uyanıklık yapmaya çalıştı ben de 1 hafta sonra iptal ettim ücret iadesi istedim siteye kocaman yazmış server kurulumları başlatıldığından itibaren para iadesi yapılamaz diye güldüm gittim savcı dayımın yanına beni tüketici mahkeme heyetine gönderdi evrakları verdim 1 ay sonra hem paramı aldım hem firmaya ceza kesildi  

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşlık isteğini gönderiyorum olur da bir gün savcı dayınıza ihtiyacımız olur  

• 50+2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.