< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
İnternet üzerinden alışveriş yaparken iade ve değişim politikalarının bilincinde olmak çok önemlidir. Dolap, kullanıcılarının eşyalarını satabileceği ve satın alabileceği bir platformdur. Ancak, tüm Dolap satıcıları aynı iade ve değişim politikalarına sahip değildir.
"Dolap iade var mı?" diye merak ediyorsan, politikanın satıcıdan satıcıya değiştiğini bilmelisin. Bazı satıcılar iade ve değişim kabul ederken, bazıları ise kabul etmez. Satın almadan önce, seçtiğin satıcının iade ve değişim politikasını kontrol etmeyi unutma.
İade ve değişim kabul etmeyen satıcılar genellikle bunu ürün açıklamalarında belirtirler. "iade yok" veya "değişim yok" ifadelerine rastlarsan, satın almadan önce satıcıyla iletişime geçerek daha fazla bilgi almanı öneririz.
Eğer iade veya değişim yapılması gereken bir durumla karşılaşırsan, satıcıyla iletişime geçerek durumu bildirmelisin. Satıcı, iade veya değişim talebini değerlendirecek ve bir karar verecektir.
Dolap'ta iade ve değişim politikaları hakkında daha fazla bilgi için platformun Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squewewe -- 13 Ağustos 2022; 11:50:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|
İstedikleri kadar yazsınlar tüketici kanunları geçerlidir ben zamanın da bir yerden server kiralamıştım adam uyanıklık yapmaya çalıştı ben de 1 hafta sonra iptal ettim ücret iadesi istedim siteye kocaman yazmış server kurulumları başlatıldığından itibaren para iadesi yapılamaz diye güldüm gittim savcı dayımın yanına beni tüketici mahkeme heyetine gönderdi evrakları verdim 1 ay sonra hem paramı aldım hem firmaya ceza kesildi |
|
Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | |
|
Hocam arkadaşlık isteğini gönderiyorum olur da bir gün savcı dayınıza ihtiyacımız olur |
|
|