< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1407F0A6B -- 15 Mart 2020; 12:46:30 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1407F0A6B -- 15 Mart 2020; 12:46:30 > |
|
Winter Is Coming |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1407F0A6B -- 22 Ağustos 2020; 6:56:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
şimdi birkaç bişey yazıcam ama ırkçı vs diyecekler benim babamın başına gelecek olaydı ama biz alıcı taraftık. araba görmüş danimarka plakata passat (olay 3 sene önce oluyor) 2013 model. 5000 euro. birader havalara uçmuş o zamanlar 19 unda. bak ucuza araba buldum vs adama yazmış adam cevap vermiş vs. arabanın mobil.de deki ilan linkini attı. baktım Danimarka plaka. 100.000 km bile yok. o şekilde arabanın değeri 8000 9000 euro. garip geldi. adamla yazışmış. adam 60 yaşındaymışta artık araba ile gezemiyormuşta rahat rahat. satacakmış vs. birader uçuyor havalara. bana garip geldi. babamla konuşuyorum. dedim baba adam danimarkada neden almanya da satıyor? işte evladım danimarkada araçlar daha ucuz. danimarka sınırına yakın yerde yaşayan almanlar gidip alıorlar vs. he birde bu adam artık danimarkaya dönecekmiş geriye o yüzden de satıyorum vs yazmış biradere. beni kuşku aldı ama ses etmedim. sonra tamam demiş gelip görelim aracı yazıyor bizimkiler. adam demiş ben şimdi danimarkadayım. önce kaporo yatırın western uniondan bana yatırdığınız kağıdı gösterin yanında kimlik veya pasaportun ilk sayfasının resmi olsun ama özel numarayı saklayın. siz buraya geldiğinizde arabayı beğenirseniz parayı çekersiniz (babam duisburgda yatırıp o kuzey sınırına yakın Almanya şehirinde çekecekmişler beraber gidip sözde). babam kaparo diye 2000 euro göndercek sözde. ya dedim baba aptallık yapma. Adamdan banka hesabını iste parayı o hesaba geçelim ama askıda beklettrelim. işlem tamamlanınca hesabına aktarırırz en kötü. bunun üzerine banka hesabı istediler o satıcıdan. adam yanaşmadı. yok banka hesabımı kapattırdım o yüzden western dedim falan size ben yazmış. bir yandan da birader zıplıyor "arabayı kaçırıcaz siz beklerken" falan yazıyor. hatta onunla da atışıyorum arada. sonra dedim ki "baba adama yaz. 5000 euro peşin alacak. siz gidin. onay geçtiğinizde ben parayı göndericem. böylece direkt eline sayarsınız. hemde paralı gitmezsiniz ki başınıza iş gelmesin" ... bunu yazdık yine kabul görmedi. anladık ki herifler dolandırıcı. her aşamanın cevabını önceden düşünmüşler ki acele eden adamı taklaya getirip dolandıracaklar. neyse. biz anladık. bu sefer karşı taraf bize yazıyor falan.birader demiş ya çok pahalı geldi falan. bu sefer biz yemliyoruz. adam 4500 e düşerim size. sen genç çocuksun araban olsun falan gibi tam balkan çingenesi ağzı ile Almanca yazıyor. birader demiş tamam arayalım konuşalım falan ama benim almancam kötü biraz demiş ( o ara b2 yeni yeni almıştı ). neyse yemledik iti. aradı bu almanca hızlı konuşmaya çalışıyor ama babam sesinden anlamış çingene olduğunu.çingenelerin bağzılarında genetik olarak kambur burun olduğunda sanki genizlerinde et var gibi konuşurlar. ş harfini acayip söylerler. sırp çingenesi bulgar çingenesi slovak çingenesi olsun hepsi aynı. adam çingene çıkıyor. babam sesinden anlıyor. yanında Almancı arkadaşı da telefondan dinliyorlar. Arkadaşı hatta almanca "senin ne bozuk ingilizcen var bizi mi öpücen lan" diyince telefonu kapatıyorlar. ilanı zaten kaldırıyor çakal ikinci günde. bizi aceleye sokacak ya... 1 ay sonra aynı araç resimleri aynı şekilde bu sefer başka kuzey şehrinde olacak şekilde yayında. şu konuyu açınca millet birden sanki ben "Türkiye süper güç " yazmışım gibi saldırdı. işte burada ben düşürülen maaşımla bu gibi çingenelerin de vergisini ödüyorum. ben buna isyan ediyorum millet hala siyaset kasma derdinde. @RevengeRain Dostum sende oku. bu sosyalist liberal ülkelerde bak kimlerin bedava yaşaması için vergi ödüyorum. gerçi bizim bazı insanımız anlayacak kapasitede değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 22 Ağustos 2020; 5:38:15 > |
|
Seni anlıyorum dostum, zaten TR'de de durum pek farklı değil artık, anlamamam mümkün değil yani. O konuda çoğu kişi seni yanlış anladı, AKP'liler sürekli diğer ülkeleri kötüledikleri için AKP'li sandılar seni ondan öyle tepki verdi çoğunluğu. (Birkaç sol liberal hippi dışında) Bir de bizim ülkede 1. Dünya savaşı döneminden beri garip bir Almanya hayranlığı var; Amerika'yı, İngiltere'yi eleştir pek tepki almazsın ama Almanya kırmızı çizgileri tuhaf şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Faturaların duruyorsa git satanı bul sıkıştır. Tabi alıcı gibi git. Senin kasa olduğundan da emin ol tabi. Sonra polise var kimden aldığını öğrensinler. Belki birşeyler koparırsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ee şikayette bulunmadın mı savcılığa vs? bulunduysan hâla nasıl sonuç alınamıyor 3 yıl içinde? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 22 Ağustos 2020; 12:3:58 > |
|
Lanet olsun bu ne pis bir olaydır başıma geldi. Bilgisarım çalındı adaleti sağlayan insanların ciddiyetsiz ve umursamaz tavırlarını siz de görseydiniz çılgına dönerdiniz. Malum olaydan 1 hafta sonra instagram da bir paylaşımın altına "bu ülkede adalet yok! 7k değerinde bilgisayarım çalınıyor polisi aradım 1 saat bekledim gelen giden yok yolda gördüğüm polis ekibine söyledim biz bişey yapamayız yukarıda karakol var git ifadeni oraya ver. Anasını S... Lerim." bir anlık öfke ve çaresizlik içinde bu şekilde yorum yaptım. Ve artık bundan dolayı da savcılıkta dosyam var. Bu ülkede insan öldürmek bedava olmuş.. Kim ne yapsın iki kuruşluk bilgisayarı. Adaletimiz mükemmel kimse laf etmesin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|