Şimdi Ara

Dolandırıldım. Siz de mağdur olmayın. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
20.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ve başarılı bir CSB

7.000 tl değerindeki bilgisayarı,para almadan terziye bırakan bir enayi gösterin,biz de öpek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Benide 70 yaşında şerefsiz biri forumda dolandırdı, adama guvendık 3 yıldır tanıyordum evıne gıdıp gelıyordum o bana gıdıp gelıyordu. En son sistemi teslım alınca hatalı kurulum yaptıgını ve parcama zarar verdıgını gorup kendısıne soyledım. Hatasını kabul etmedı, sonra artan malzemeler vardı onuda vermedı.

Bende bunu savcıya sıkayet ettım ama savcıdakıler dedi ki bu davadan bir şey çıkmaz, cunku kendı elınle teslım etmışsın. Kanıtlayamazsın dedıler. Oyle de oldu aylar sonra kağıt geldı takıpsızlık vermısler. Bende ıtıraz ettım tekrar bakılsın dıye ve tam hatırlamıyorum 60 - 80 sayfa çıktı koymuştum dosyama ona rağmen davaya bakmadılar. Kamu davası acılmasına gerek gormemısler tarzı bır sey yazıyordu.

Yanı ben gordum kı kimseye guvenılmez, ne kadar ıyı olursa olsun bir gün gerçek yuzunu goruyorsun. Allahından bulsun allaha dua edıyorum belasını bulsun acı çekerek hesap versin dıye. En azından bu olay sayesınde akıllandım kımseye guvenmem ve kımseye iş yaptırmam.

Sizde kendı elınızle verdıgınız ıcın kanıtlayamayacaksınız, dava acsanızda takıpsızlık verecekler. Cunku kendı elınızle vermişsiniz adalet sıstemı çok kötü hocam. Tekrar geçmiş olsun.

• Ben bugun uyduyu sattim tertemiz 30 tl cepte

2003 yilinda cikis yapmis cihazi ama hala tas gibi

csb zebani felan değil bende burada masum insanlar bu tuzağa düşmesin diye yazdım yazıyı. zengin fakir cinsiyet eğitim seviyesi ile ilgili değil. saf ve temiz olan her adam bu tuzağa düşebilir. farkında iseniz yazıyı yazdıktan sonra aynı yötemle bir çok kişiyi dolandırmışlar ve forumdan yanlış hatırlamıyorsam 5-6 kişiyi dolandırmışlar. o anlık psikoloji ve o şerefsizin konuşmaları sizi hipnotize ediyor. bende zaten kafa uçtu gitti kafam başka yerlerde kasayı unuttum. jeton düştü ama iş işten geçtikten sonra düştü yetişemedim. hem yetişsem bile kasayı adamın elinde görsem büyük ihtimal ölümlü yaralamalı bir olay çıkacaktı. ve büyük ihtimal o katli vacip olan kişi ben oraya geldiğimde aracımı sorduğu anda beni buldu ve izlemeye başladı..

ayrıca kasanın resimlerini burada bir arkadaşa yardımcı olamak için paylaşmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125931400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1407F0A6B -- 18 Temmuz 2017; 14:48:36 >

• Büyük geçmiş olsun. Adam resmen daha en başından hırsız oldugunu açıkça belli etmiş. Çok boş bulundugunuz bir zamana denk gelmiş anladıgım kadarıyla. 10 yaşında çocuk bile duruma uyanır bu işte başka bir şey var derdi. Değil 7 bin liralık kasayı, 700 liralık laptop bile satacak olsam ya önce parayı alırım öyle kargolarım ya da adamı ayağıma kadar getirtirim elden satarım. Olan olmuş artık o kasa geri gelmez. Bu saatten sonra üzülmeyede değmez. Her ne kadar kötüde olsa size bir ders olmuş. Artık önce para mantıgıyla hareket edersiniz umarım.
  • Bu işe yarayabilir. Denemekte fayda var.

Fluence Bold Edition 1.5dCi EDC

Samsung Galaxy S7 EDGE

Samsung Galaxy M51
  • geçmiş olsun kamera kaydlarına falan bak o mahallede kamera ara yalnız iyi erketeye getirmişler

Bıçaklı saldırmasın tabi ve tek de o yüzden gitmesin dedim. olur saplar çünkü bu kişilerin kaybedeceği hiçbir şey yok. Ama öyle yumrukla daldığın adama bıçak saplıyorsa zaten suçlu yani nefsi müdafa olmaz. ha yumruk yumruğa iken vurdu sen dövdü gidersin darp raporunu alırsın sonra birde dava uğraşırsın. Zaten o yüzden başından dediğim gibi bu işi planlıyorsa tek olmayacak. Başka türlü yolu yok yani oturup sinecek o zaman 7 bin liram gitmiş ah ah vah vah yapacak beddua okuyacak o çalanlarda bu işi meslek edinecek bunların parasını da çatır çatır karı kız esrar koko ne varsa yiyecekler.

2 sahibinden cok kotu biyerdir dolandiricilarin cok oldugu yerdir

3 bukadar yuksek tutarli bir urunun satisinda en az 2kisi olcaksiniz bu gibi durumlarda ise yarar

4 adam seni tezgaha getirmis adamin sesinden baska birsey duymuyorsun ve her dedigine evet dememelisin..

5 yine satcaksann onun dedigi degil senin sectigin kameralarin oldugu esnafin oldugu mumkunse cafe tarzi yerleri secin..

2dk sohbet sansin olur aldigin parayi bile kontrol edin.

6 buyuk gecmis olsun

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Geçen mahkemelik olduğum birisi vardı . Neyse gel zaman git zaman savcı yada her kimse dedi ki : Artık şikayetinizi geri çekin. Tam suçluyu bulamıyoruz dedi. Ohooo sizde bole yaparsanız dedim.

Adam anasını kardesini babasını diri diri yakmıs daha onu bulamıoruz dedi.

Düşünün !

Allah bu insanları kahretsin.

• Güzel bilgisayarmış valla yazık olmuş, öneri yazan arkadaşların dediklerini uygulayabilirsin ancak ama çok ilginç bir güven durumu olmuş. Sen bırak oraya sonra parayı alırsın yani bi sıkıntı varmış belli. Artık kimseye güvenme

• Geçmiş olsun, karakol falan bir şey yapmaz. Savcılığa git suç duyurusunda bulun. Durumu anlatan dilekçe yaz telefon numarası eğer arapsaçı değilse (mahallenin kapkaççısının üzerine falan kayıtlı değilse) her türlü bulurlar onu. Ha paran gelir mi bilmem ama cezasını alır. Belki nitelikli dolandırıcılığa bile girebilir, karşısındakinin algı zayıflığından faydalanmış çünkü.

Ayrıca 2. kez başka isimle ilan açman işe yarayabilir. Ama aynı modeli açma bence bir alt ya da bir üstünü aç.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.