Şimdi Ara

Dolandırıldım. Siz de mağdur olmayın. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
20.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tıpta tıp aynısı bak aynısı babamın başına geldi sadece mekanlar farklı sen terzi ben kuaför. Polise verdik hiçbişey çıkmadı.
  • Mal satıyorken para hesabıma gecer malı verırım. Dolandırma rıskımın oldugu platformlardan alısverıs yapmam, 50 100 neyse gıder elden faturalı alırım. 50 100 lıraya takılıp dolandırılmaktansa fazladan 50-100 lıra gıtmesı cok daha ıyı.

Insanlar artık ınsan degıl, esıne dostuna bıle guvenmeyeceksın. Para soz konusuysa kendıne bıle guvenmıyceksın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Devlet bu serefsizleri istese cok kolay yakalayip agir ceza verebilir boylece kimse cesaret edemez.

Ben bitanesini yakaladim tekrar baska hesapla yanina giderek. Adami sokagin ortasinda hirpaladim polisi aradim ulasamadim (cidden) adami tutamadim uzun sure. Kolundan cekip karakola goturemiyorum kaldiki gotursem ispatlayamiyacam. Bende cebindeki paralari aldim ciktim gittim araba bulup atsam adam kacirma olacak vs.

Adaletsiz bir ulkedeyiz.

• çok büyük geçmiş olsun, böyle bir olay benim başıma gelse ben de çıldırırdım... keşke adamla yüz yüze görüşmeye çalışsaydın, adamın ayağına kadar gidip kapısında yarım saat de olsa bekleseydin ama geçmiş artık...

bi şekilde bulmaya çalış bulabilirsen...

iPhone 11

BMW E38 740i
  • İnternetten ikinci el şahıstan hiçbirşey almadım 30 yıllık hayatımda.Geri kalan hayatımda da internetten şahıstan 2.el yada 0 ne araba ne telefon ne bilgisayar en ufak birşey almam.Millet çakal namussuz kan emici olmuş.Haberlere çıkıyor yatalak oğlu otizm hastası olan kadının bile parasını çalıyor bu kanı bozuk namussuzlar senimi dolandırmıycak.

Siz siz olun internetten 2.el yada şahıstan hiçbirşey almayın hiçbirşeyy.Eline para bile saysa güvenip alma sahte çıkar.

Respect Please

So,I am me.That's all bro..
  • Parayı almadan ürünü teslim etmez olmasın o?

• Merhaba, aynı numaradan aranıp aynı vakayı dün yaşadım.Son ana kadar olay aynıydı.Fakat ben son virajda uyandım. Şöyleki, terziye gittim,terzi haberim var dedi bırakabilirsiniz dedi.Ben parayı isteyince adam afalladı.Belliki onun da bilgisi yok.Adamı terzi aradı,arkadaş para istiyor diye,bana verdirdi telefonu.Hemen yakındaki döviz büromuza gidin babam sizi bekliyor dedi bana da.Terziye döviz bürosunu sordum.Arabayla 5 dakikada gidersin dedi. Ozaman ürünü alayım yada dükkanı kapat beraber gidelim dedim. Sonra tekrar arayınca bu numarayı kapalı olduğunu farkettik.Ben olayı anladım,ama terzi arkadaş hala anlayamadı. Ona dolandırılacaktık dediğim de, O da şok oldu.
    Arkadaşlar, gerçekten bunu yaşamadan bilemezsiniz. Şaka gibi geliyor ama, öyle profesyonel yaklaşıyorlar ki olaya, kilitleniyorsunuz. Her sahnenin zamanını biliyorlar.Buluşma yerini belirliyorlar.Siz kendisiyle buluşmak için gidiyorsunuz. Yaklaşırken hastane olayı çıkıyor,acil çocuk düşmüş eşim aradı onu götürüyorum diyor.Dükkanda babam var siz onla halledin diyor. Gittiğiniz noktada terzi işi çıkıyor.Babam yaşlı, şimdi buna bu kadar para verdiğimizi görmesin olayı çıkıyor.Yani süper bir algı yönetimi yapıyorlar. Aslında hayatın gerçekleri bunlar. Hepimiz aldığımız pahalı ürünleri ailemizden saklamışızdır veya fiyatını düşük söylemişizdir. Esnafa güvenmişizdir yıllarca.Yani adamlar, zayıf noktalarımızı bulup,bize bizim dilimizden konuşuyorlar.

• Geçmiş olsun
  • aga yalnız adam çok prof calışmış , Bu senaryo dizilerde yok. Allah yardımcın olsun ne diyeyim aslında hukuken hakkın var ama bizim ülkede zor bulurlar bilişim kaplumbağa hızında calışıyor 10 yıl filan sonra bulunur yani. Yazık günah ya.

adam o kadar güzel kurgulamış ki olayın içine terzi ve dövizci biz ne ara girdik la nasıl başardınız demiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 16 Eylül 2017; 14:47:30 >

Orijinalden alıntı: muska07

Merhaba, aynı numaradan aranıp aynı vakayı dün yaşadım.Son ana kadar olay aynıydı.Fakat ben son virajda uyandım. Şöyleki, terziye gittim,terzi haberim var dedi bırakabilirsiniz dedi.Ben parayı isteyince adam afalladı.Belliki onun da bilgisi yok.Adamı terzi aradı,arkadaş para istiyor diye,bana verdirdi telefonu.Hemen yakındaki döviz büromuza gidin babam sizi bekliyor dedi bana da.Terziye döviz bürosunu sordum.Arabayla 5 dakikada gidersin dedi. Ozaman ürünü alayım yada dükkanı kapat beraber gidelim dedim. Sonra tekrar arayınca bu numarayı kapalı olduğunu farkettik.Ben olayı anladım,ama terzi arkadaş hala anlayamadı. Ona dolandırılacaktık dediğim de, O da şok oldu.
    Arkadaşlar, gerçekten bunu yaşamadan bilemezsiniz. Şaka gibi geliyor ama, öyle profesyonel yaklaşıyorlar ki olaya, kilitleniyorsunuz. Her sahnenin zamanını biliyorlar.Buluşma yerini belirliyorlar.Siz kendisiyle buluşmak için gidiyorsunuz. Yaklaşırken hastane olayı çıkıyor,acil çocuk düşmüş eşim aradı onu götürüyorum diyor.Dükkanda babam var siz onla halledin diyor. Gittiğiniz noktada terzi işi çıkıyor.Babam yaşlı, şimdi buna bu kadar para verdiğimizi görmesin olayı çıkıyor.Yani süper bir algı yönetimi yapıyorlar. Aslında hayatın gerçekleri bunlar. Hepimiz aldığımız pahalı ürünleri ailemizden saklamışızdır veya fiyatını düşük söylemişizdir. Esnafa güvenmişizdir yıllarca.Yani adamlar, zayıf noktalarımızı bulup,bize bizim dilimizden konuşuyorlar.

O nasıl oluyo hocam terzi aynı terzimi , aynı ise suç ortağı adam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: villa

İnternetten ikinci el şahıstan hiçbirşey almadım 30 yıllık hayatımda.Geri kalan hayatımda da internetten şahıstan 2.el yada 0 ne araba ne telefon ne bilgisayar en ufak birşey almam.Millet çakal namussuz kan emici olmuş.Haberlere çıkıyor yatalak oğlu otizm hastası olan kadının bile parasını çalıyor bu kanı bozuk namussuzlar senimi dolandırmıycak.

Siz siz olun internetten 2.el yada şahıstan hiçbirşey almayın hiçbirşeyy.Eline para bile saysa güvenip alma sahte çıkar.

Valla ben bi kaç defa alım satım yaptım hocam yanımda arkadaşla gittim ve kişinin kendisinden parayı almadan ürünü teslim etmedim, ama söylediklerinizde haklısınız hayır adam çıkarıp beni ve arkadaşı bıcaklasa ki yaparlar bunu türkiyede her türlü alır elimizden. Bıcaklamayı geçtim 10 kişiyle iner arabadan döver alırdı.

• Benim olay Alanyada yaşandı.Arkadaşınki başka şehir sanırm. Adamlar döviz bürosuna yakın sayılabilecek terzi veya başka bir esnaf seçiyor sanırım.Terzi hatta benim numaramı nasıl bulmuşlar diye bana sordu,camı gösterdim.Kocaman numarası yazıyor.Büyük ihtimalle uzaktan da izliyorlar an ve an

Bu aynı baska ile ürünü ilk kargolayıp parayı sonra almayı ümit etmeye benziyor.

• Bu Sahibinden sitesi neden Gittigidiyor gibi sıfır riskli havuz sistemine geçmiyor?
    Bütün alışverişleri Get sistemi ile yapma zorunluluğu getirsinler.
    Sitenin adı dolandırıcıya çıktı.Sahibinden yöneticileri hiç mi farkında değil bu olayların?
  • son durum ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • '' NAMAZA GİTCEK ''

Adi adam işe dini de katıyor. Bu tür işe din katan adamlardan kaçacaksın. Hatta yapılabiliyorsa adamın adını soyadını alacaksın facebooktan bakacaksın osmanlı tuğrası abdülhamit han vs varsa ya da şuanki iktidardaki partiyle alakalı birşey varsa kesinlikle o adamdan ne mal alırım ne de mal satarım.

Ben zaten sahibinden.com'da asla tel no'mu göstermiyorum. Mesaj atıyorlar mesajda kendilerini belli ediyorlar zaten.

Orijinalden alıntı: Zarangoz

Olay mahalli yakınlardaki kamera kayıtlarını tarattırın. Çevre esnafa durumu bildirin. Adam ne tarafa gidiyorsa takip edip kameradan yerini bulabilme şansınız %35
    Bu kayıtları raporlayıp polise teslim ederseniz suçluyu bulma ihtimaliniz %50 artar. Geçmiş olsun. Dediklerimi yapın ardından bilgi isterim. Kamera kayıtlarından polis suçluyu bulursa kurtarma şansınız artar ve bir an önce yaparsanız yoksa bilgisayarı başka birinine okutturabilirler daha çok uğraşırsın.
    Bu tarz durumlarda soğukkanlı ve sakin olman gerek.
    Durumla ilgili ifade vermişsin ama kuru kuruya ifade bir işe yaramaz.

Çoktan okutmuştur 5000 TL'ye satmıştır havada kapmışlardır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.