Şimdi Ara

Dolandırıldım. Siz de mağdur olmayın. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
20.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    memlekette şerefsiz çok
    polis bile bişey yapmıyorsa kim yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Satıyorum diye Microsoft hesabımı sildim.

• Tekrar ilan ver aynı yerden,farklı kullanıcı adıyla

Oltaya gelirlerse terzi de bir güzel dalarsınız

• Üzerinde takip edilebilecek donanım varsa (bir ihtimal) belki o şekilde bulabilirsin.Ftaturalarını al savcılığa git suç duyurusunda bulun.Donanımın ürünün sana ait olduğu ve dolandırıldığını anlat.Savcılık kararı ile telefon görüşme kayıtları incelenir.Şahit olarak da terzinin ifadesi alınır
  • cok gecmıs olsun....

iyiki musluman ulkeyız ...:)
  • Gözlerim zebani ararken dram buldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla iş yaparken her zaman karşınızdaki insana dolandırıcı gözüyle bakın,kimseye güvenmeyin o zaman zarar görmezsiniz.

Ben senin yerinde olsam adamın söylediği yere gitmezdim neticede sen satıcısın, alıcının ayağına gelmesi lazım ya da ortak bir yerde buluşmanız gerekir.

Adam seni ordan oraya yönlendirmiş karşına bile çıkmamış hiç mi şüphelenmedin. Neyse olanla ölmüşe çare yok. Cana geliceğine mala gelsin boşver.
  • Aynı yöntemle bir arkadaşın 4000 TL değerinde fotoğraf makinesini aldılar. Hikaye tamı tamına aynı. Size önerim satışı yapan sizsiniz. Bırakın onlar size gelsin. 3 kuruş aşağı verin adam ayağınıza gelsin parayı elinize saysın.

• Enayide inecek var

• Sazan.avi olmuş bildiğin

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    ben de sizin gibi büyük konuşuyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erssag

ben de sizin gibi büyük konuşuyordum.

Yapma hojam yaa allah askina

• Hocam gerçekten baya boş bir zamanınıza denk gelmiş yoksa biraz gözünü açmış adam hemen işkillenirdi bu konuşmalardan. Yani adam resmen malı bırak uzaklaş sonra da ben arkandan malı alayım kaçayım demiş. En başından sokarım sana da dövizine de parayı şuraya getir al malı git diyecektiniz, bu kadar basit. Hem diğer kullanıcılar da demiş, gittiğiniz dükkanda adamlar teşkilat çıkıp dövüp kenara atabilirlerdi de yani bu kadar karşı tarafa güvenirseniz bu 7k lık bilgisayar dolandırıcılığının devamı olur. Ki siz daha karşı tarafın daha yüzünü dahi görmeden malı bırakıyorsunuz, insan bi işkillenir der ki ulan bu adam madem alıcı gelir pcye bakar en azından sağlam mı diye diğer türlü kim gözü kapalı malı alsın. Neyse hocam böyle olaylar olunca öğüt veren çok olur ama belki biz de ilerde daha farklı yöntemlerle dolandırılacağız belli olmaz, binbir türlü hal var. Geçmiş olsun, umarım o kansız bulunur nitelikli dolandırıcılıktan hapse girer olmazsa da Allah yedirmesin ona o parayı misliyle çıksın şerefsizden.

• Ülkeye enayi de lazım boşver üzülme

• insanın bazen basireti bağlanıyor takma kafana unut gitsin bu işin ahiretide var
  • Keşke csb felan çıksa, çok üzüldüm gerçekten inşallah bulunur hocam :(

• Çok ucuz ürün bile satsam önce para sonra ürün diyorum. Canım pc para almadan nereye veriyorsun arkadaş anlamak mümkün değil

• Geçmiş olsun, adamları kendin bulmaya çalış. Polis bir işe yaramaz, beş para etmez.
  • Cok Buyuk gecmis olsun , umarim bilgisayariniz ve hirsizlar bulunur.Genelde butur buyuk satislar herzaman bankada yapilmalidir odemede yine bankada alinip direk hesaba yatirilip bu sayede paralarinda sahte olup olmadigi anlasilmis olur.
  • Gecmis olsun bence sen haline sukret bizim 400bin tl ve dairemizi dolandiricilara kaptirdik daha dogrusu babam kanmis ustune ustunde mahkemelik olanda biz olduk,yani anliyacagim bu ulkede dolandiricilara ciddi cezalar yok cunku Adalet yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.