Şimdi Ara

Dolandırıldım. Siz de mağdur olmayın. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
20.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Geçmiş olsun , kimseye kanma böyle konularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ha ama ben başka yollardan işimi görmek istiyorum dersen hikayeyi anlatıyorum. Bundan sonrası sana kalmış, ben sadece yazıyorum.

Şimdi internetten güzelce böyle iyi kasa resimleri buluyorsun. Bu resmini eklediğin kendi cihazın gibi, akabinde gene aynı siteden ama farklı üyelikle ilan veriyorsun. numaraların da isimde farklı olacak seni gene bu çakal arar çünkü yolunu böyle buluyordur. Oltayı yavaşça salacaksın.

Mutlaka o kişi arayana kadar ilanı beklet başkasına cevapta verme, baktın oltaya takıldı. Aynı numara seni arıyor falan ( genelde sık sık numara değiştirirler ) yada aynı tezgah. Arkadaşın konuşursa iyi senin sesinden tanıyabilir. okey abi tamam abi oraya gidiyorum abi şöyle abi böyle abi, gideceksin neresiyse tavsiyem 2 kişi git.

bırak malı ama böyle koli ayarla ki çakmasın çakal o sistem değil diye vs. vs. gene aynı numaraya böyle düşüyormuş gibi bırak malı ama uzaktan da izle orada ki dükkanlara gir yada takıl çevrede arkadan arkadaş izlesin vs. vs. baktın ki koliyi biri alıyor işte oltana düştü. Sonrası Allah kerim artık ne yaparsın o senin iradendir. taktiği verdim kasanı da kurtarabilirsin yada zararını vs. vs. ama dediğim gibi min 2 takribi 3 4 kişi olun ki ama aynı anda çete gibi gezmeyin işte böyle nasıl oltana yemi takarsın denize sabahın 4-5 salarsın ya sessizde avını beklersin ya o hesap bekleyeceksin.

• yalnız böyle diyorsunda;hırsız bıçagı takap kaçsa,yakalansa bile mahkemede "nefsi müdafa yaptım" dese ne olacak?

Orijinalden alıntı: erssag

beni çok derinden etkiledi daha önce hiç böyle sarsılmamıştım. çok fevri davrandım. olay olduğunda polisi aradım ben 1 saat oldu polis gelmedi. polis bile ifademi almak istemedi sinirden delirdim. tutatk tuttu ifademi aldı gönderdiler. polislerin de ben burdan ... biz yapsak böyle birşeyi (allah göstermesin) kesin hemen bulurlar. ölümlü bir olay olsa hemen burlurlar şerefsizler.
    bir umut öyle bekliyorum düşün düşün mahvoldum.
    sana sonuna kadar hak veriyorum. çok yanlış yaptım ama son pişmanlık çare vermiyor.

Geçmiş olsun.. Hata sizde demek boş laf artık olan olmuş, allah beterinden korusun.

Türkiye'de adam öldürmek veya yaralamak seviyesinde bir suç işlemediğiniz müddetçe yada siyasi içerikli ve birilerinin hoşuna gitmeyen bir tweet falan atmadığınız sürece adli makamların ilgisini çekmeniz zor ne yazık ki.. Yaptığım iş nedeniyle o kadar dolandırılan insan görüyorum ki artık dolandırıcılara kızamıyorum da.. Çünkü sistem çürük, resmen tuz kokmuş memlekette.

• oğlum olsan yaş sopayla döverdim seni
    sahibinden.com sitesi dolandırıcı kaynıyor.
    Böyle bir senaryoya nasıl düşersin,Allah akıl fikir versin ne diyim sana
    Sen iyiniyetli olmaktan dolandırılmış değilsin ama paraya ihtiyacın olduğundan biraz saflık yapmışsın,can sağlığı olsun.
    Olay tamamen senin hatandan kaynaklandığı için polisler de ilgilenmemiş.Belki onlar da içinden baya laf saymıştır sana,neyse..

Adam,oğluna alacakmış tamam da doktorla randevusu varmış filan...kaza geldim demiş yani,
    Sonra parayı babam verecek diyor,burda şimşek çakmalıydı kafanda ama anlamamışsın.
    Bi de "babam camiye girecek koş yetiş" derken yalanda final yapmış adam,sen de saflıkta doktora yapmış koşa koşa,camiye girecek baba aramışsın
    Valla yaptığın saflığa sinir oldum da yazdım bunları
    Çok çok geçmiş olsun

• çok üzüldüm valla. birde adi herifler. planlı programlı yapıyor artık bu işi. güven sağlayıp yapıyorlar. din iman namaz serpiştiriyorlar birde araya. biz nasıl müslüman olduk böyle.

bir telefon aldım geçen ay. çocukla buluştuk. bir format atıp öyle vereyim dedi bende sydım verdim parasını, çocuk telefonu çökertti sanırım teleaşla abi işim var 5 dakkikaya format atılı temiz şekilde olur dedi telefonu elime tutuşturup aldı parayı 2 gün aynı ekran kaldı. çökmüş telefon. telefoncu yapamadı baya tezil oldum internetten bozuk olarak zorla sattım yarı parasına.
  • Yaşamış olduğunuz dolandırıcılık esasen tv de devamlı haberlerde gördüğümüz mağdurun bilezik vs yada bankadaki parasını çekip çöp bidonlarına bırakmaları ile aynı size güven telkin etmiş ve sonrasında
    tongaya düşürmüş tv de dolandırıcılık olayın kahramanı polis burada satın almak drdindeki namuslu müşteri extra sizin dava çmanıza gerek olmadan hemn kamu davası açması gerekir normalde savcının bence pek uzun sürmez bulmaları tekrar geçmiş olsun

şerefsiz beni aradı eve gittim ulan satayım mı satmayayım mı ama ihtiyacım var satmam gerek HEM SATMAZSAM ADAMA DA AYIP OLUR PARAYI HAZIRLAMIŞ ALACAK MIŞ bunları bile düşündüm. Doğru söylüyorsun dostum safım salağım. ben hala dolandırcıyı düşünüyorum.
    Artık olacağı varmış olmuş. Lanet olsun.

9600_G_T: terziyi de kandırmış -Ben fatih dövizin sahibiyim eşim sizin müşteriniz bir arkadaş gelecek bilgisayar bırakacak 2 dkya kayınço alacak demiş. terziyi de kandırmış. terzi de benim gibi saf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam.
    Benim arkadaşımın da buna benzer şekilde telefonunu çalmışlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen PS3'ü satarken parayı aldım elden, arkadaşa verdim. Alıcıya ise kusura bakmayın yanlışta anlamayın prosedür gereği arkadaşım sizin bana verdiğiniz paraları bankamatiğe götürüp hesaba yatıracak sonrasında ise teslimatı gerçekleştireceğiz dedim. Para hesaba yatırıldığında arkadaş mesaj attı "tamam" diye bende öyle tamamladım alışverişi. Siz siz olun elden para alırken bile mutlaka tedbiri elden bırakmayın.

PSN:Darkhate90
  • parayı babasından alacaksan bilgisayarıda fatih döviz dediği yani babasına götürüp vereceksin 7000tl'lik pcyi terziye bırakıp 5dk mesafedeki babasından parayı alacak olman hiç aklında bir şimşek çakmadı mı gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• farklı ilanlar verip aynı adamı tuzağa düşürmeye çalış baktın gene terzi muhabbeti baş gösterirseterziye bi koli bırak adam koş camiye dediğinde gidiyomuş gibi yap sonra gel terziyide adamıda döv büyük ihtimal terzide işin içinde uyandırayım adamda o civarda oturduğu kesin heryeri detaylıca tarif ettiğine göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.