Şimdi Ara

Dolandırıldım. Siz de mağdur olmayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
20.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacak adam kendi gelir alır satarım umuduyla gaza gelip gidip götürmüşsünüz.

Ben bu tür durumlarda her zaman işimi garantiye alırım elden satarım bir de eşim kasiyer, parayı aldığım zaman teker teker eşime de kontrol ettiririm sahte olma ihtimaline karşı.

Konuyu okuyacak arkadaşlara da bir tavsiye olsun satıcıysanız sız ayağınıza getirtin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya geldim sen satıcısın birader milletin peşinde niye koşturursun ararsa ben burdayım tanıdık bir yere gidersin sıkıntı çıkarsa arkanda sağlam olur gelirse mobilden havale alırsın teyit gelince verirsin gelmezsede evine gider bidahada adamla uğraşmazsın.

Öyleydi böyleydi şuraya git şuraya bırak şurdan parayı al babam şuranın sahibi ben polisim gibisinden sözcükle hep aynı yere çıkar adam dolandırıcıyım diye bağırmış hangi akla mantığa parayı almadan makineyi bıraktın çözemedim burda bana giren çıkan yokken sinirlendim geçmiş olsun diyeyim inşallah adamlar ortadan kaybolmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 16 Temmuz 2017; 16:29:37 >
  • Peşini bırakmayın bence. Afedersiniz ama kodumun şerefsizleri çalmaya alışmış pezevenkler. Kim bilir ne zorluklarla almıştır konu sahibi. Hadi diyelim durumu iyi, kim bilir durumunun o hale gelmesi için ne zorluklar çekti.

Ceza yokki insan müsveddeleri emek çalıyor, yakalanıyor hop 3 gün sonra serbest. Böylelerinin kolunu kafasını kesicen, kafasına vura vura öldürecen.

• İnsanın bazen basireti bağlanıyor işte. Geçmiş olsun.
  • Şimdi düşündüm de yerinde ben olsaymışım belki bende kanarmışım, bende saf bi insanım çünkü. Ancak bunu okuduğum iyi oldu, bana antibakteriyel etki yaptı, asla böyle bi hataya düşmem artık.

Bilgisayar sağlammış, senin de acelen varmış ki adama kadar gitmişsin. Yerinde olsam o sokakta ki kameralara kendim bakar o adamı az çok tespit ederdim, o terziden gelip alan adam. %90 o terzi de işin içinde ama kanıtlayamazsın işte.. Polise israr et de içinde altınlarım vardı falan de baktır. Bulurlar o adamı çok rahat.

• Hocam ben telefon sattım bırak öyle yapmayı elime saysa bile şart koşuyorum atm olucak ben parayı atm den hesabıma yatırıcam sahte olmasına karşın böyle önlem aldım büyük konuşmıyımda ben yapmam böyle birşey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi en azından bilgisayarla kalmış olum delimisiniz divanemisiniz elalemın adamının git dediği yere gidilir mi bıçaklasalar tehdit etseler kaçırsalar ne olucak pc gider geri gelirde aman moruk telde görüştüğün her adamın git dediği yerlere gitme millet 50 tl cep telefonu için adam bıçaklıyor bu ülkede herkesi kendiniz gibi iyi niyetli sanmayın şerefsiz dolu polise molise güvenmeyin umrunda bile değilsiniz o adamların
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    beni çok derinden etkiledi daha önce hiç böyle sarsılmamıştım. çok fevri davrandım. olay olduğunda polisi aradım ben 1 saat oldu polis gelmedi. polis bile ifademi almak istemedi sinirden delirdim. tutatk tuttu ifademi aldı gönderdiler. biz yapsak böyle birşeyi (allah göstermesin) kesin hemen bulurlar. ölümlü bir olay olsa hemen burlurlar.
    bir umut öyle bekliyorum düşün düşün mahvoldum.
    sana sonuna kadar hak veriyorum. çok yanlış yaptım ama son pişmanlık çare vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1407F0A6B -- 22 Ağustos 2020; 10:51:48 >
  • Aynı hikaye arkadaşımın başına geldi. Laptopunu satarken ilan vermişti. Bağcılara çağırmışlardı; babam kuyumcu vs. parayı şurada ki esnafa bırak git babamdan parayı al. O şimdi görünce anlamaz bu kadar parayı vermez bu alete. Ben başka bişey söyleyeceğim gibisinden bi şeyler söylemişti.

Arkadaşım parayı almadan laptopu bırakmayacağını, babandan parayı aldıktan sonra laptopu bırakırım vs. diyince küfredip kapatmışlardı.
  • Ne kadar çok malımız var böyle kandırıla kandırıla bitmedi. Mal var derken üründen söz ediyorum yanlış anlaşılmasın. Ben olsam başlarım sanada mehmet terziye de fatih döviz bürosuna da gelecek sen gel gelmeyeceksen baban alsın. 45 yaşında ki adam pc yi görünce parayı vermeyecek te hiç birşey elde avuçta yokken mi görecek. Bire pzvnk madem babandan korkuyorsun alma 45 yaşına gelmişsin diye de düşünebilir insan. Geçmiş olsun giden gitti. Hadi bana eyvallah.

• @erssag yanlış anlayacaksınız ama yinede yazayım. kendi aracınızla kendi bilgisayarınızı adamın ayağına kadar özenle götürüp bırakmışşınız, buna diyecek tek bir söz var..

geçmiş olsun, ürün gitti polis ilgilenmez orada çözüm aramayın. adam da bir nebze salak olabilir.. terzi ve çevresinden sokak boyu bakkal apartman ne varsa kamera kayıtlarını isteyin (terziye adamı doğrulatın). operatörden kişi ismini edinin (bir ihtimal kendi üzerine ise). gerisi sabır ve adamı aramak olacak. bulduğunuzda ömrünün sonuna kadar hafızasından silinmeyecek bir dayak atmanızı varsa 2-3 arkadaş hastanelik etmenizi tavsiye ederim..
  • Tanımadığın insalara güvenmeyeceksin işte.4 sene önce falan ben de facebooktan şikeli maç satın ''aldığımı sanmışım'' ufak bir paraydı gerçi 70-80 tl falan.Ama o ders oldu bana ve bir daha tanımadığım insanlara güvenmemeyi karar aldım açıkçası.Misal yolda yürürken bile birisi bir şey sormak istediğinde işim var deyip geçiştiriyorum,başkasına sorabilir.Ki istanbul'da bir şey sorucam diyip para isteyen o kadar çok insan var ki ne kadar reddedersen o kadar ısrar etmeye başlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erssag

beni çok derinden etkiledi daha önce hiç böyle sarsılmamıştım. çok fevri davrandım. olay olduğunda polisi aradım ben 1 saat oldu polis gelmedi. polis bile ifademi almak istemedi sinirden delirdim. tutatk tuttu ifademi aldı gönderdiler. polislerin de ben burdan ... biz yapsak böyle birşeyi (allah göstermesin) kesin hemen bulurlar. ölümlü bir olay olsa hemen burlurlar şerefsizler.
    bir umut öyle bekliyorum düşün düşün mahvoldum.
    sana sonuna kadar hak veriyorum. çok yanlış yaptım ama son pişmanlık çare vermiyor.

oho giden pc olsun

her hayat dersini keşke 6.5 milyara alabilsekBizim eve hırsız girip benim telefonu çaldırdığımda polisi aramıştım 1 saat sonra geldi hani 5-10 dk muhabbetten sonra dedim kalsın kalsın adamlarda utanmadan çıkıp gitmişlerdi.

ülkede cidden inanılmaz fazla dolandırıcılık hırsızlık olayı oluyor dikkatli olun

• Kasayı bıraktığın yerde kamera yokmuydu?

İşetme sahiplerine rica etmen yeterli 5 dk lık iş illa oraya bakan bir kamera vardır

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Dostum kamera terzi de yok bir kaç dükkanda var. Onlarda 15 Temmuz dolayısı ile kapalı polis pazartesi bakacağım dedi. Pek kamera yok aslında ama polis te pek ilgilenmedi ifademi bile almak istemedi öyle diyim size

• 15 temmuzu fırsata çevirdiler yani o kameralar 7/24 kayıt yapıyor kendi eş dostlarının başına birşey gelse uydu kayıtlarına bile bakarlar

Kamera kayıtlarına adam akıllı bakılırsa ampul gibi bulunurlar yakalamak için niyet etmeleri.gerekiyor oda olmayacağı için işin peşinden senin koşman lazım en azından ifşa ette basınada yansıtabilirsin ama ben yerinde olsam forumda konu bile açamazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 16 Temmuz 2017; 20:24:3 >
  • hocam geçmiş olsun. geçen biri bana avukatın olmadan artık savcılıkta seni iplemez savcı olmadan poliste seni iplemez gibi birşey söyledi. peşini bırakma. iyi alıştı bunlar beleş para almaya işlerini yapsınlar
  • Hocam ya biraz dikkatlı olun ya. Yazık günah içim yandı ulan senin halini düşünemiyorum. İnşallah bulursun.
  • İt oğlu itler.

Ama şunu unutmayalım. Eğer satıcıysan alıcı senin ayağına gelir. Tanımadığın adama bu ne iyi niyet böyle. Gelsin eşşek gibi ayağına.

Sağlık olsun canından önemli değil. Bir süre aklından çıkmayacak ama umarım çabuk unutursun. Arkadaşların da dediği gibi daha başka şeyler yapabilirlerdi. Bende geçen bir araç bakmak için tanımadığım yere tek gittim. 2 kişinin arabasına bindik (abi kardeş) almayı düşündüğümüz arabanın yanına gittik. Aklımdan neler geçti hatta pişman bile oldum böyle bir şeyi nasıl yaptım diye şükür bir şey olmadı ama hata yaptık bir kere.

Piyasa pislik kaynıyor.
  • Microsoft hesabınız üstünden PC çalıştırılmış ise ve internet bağlantısı sağlanmışsa konum öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.