Bildirim
Dolandırıldım [Sahibinden.com]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kimseye güvenmeyin diye boşa demiyoruz kendinizden başka. Niye parayı gönderiyorsun ki çat diye ? Bu tür çakallar nasıl olsa dolandırdığım miktar düşük kimse polisle falan uğraşmaz diye baya iş yapıyorlar piyasada.
Sahibinden.com a bildirmen ilk olarak kötü olmuş. Adamın aktivitesine devam etmesi polise şikayet sürecinde daha çok işine yarardı ama yinede elinde kanıt var git şikayette bulun karakola, ordan savcılığa yönlendirirler. -
EFT yaparken açıklama kısmına ürünü yazmışsınız, şikayette bulunursanız belki sonuca ulaşırsınız. -
Vee savciliga gec de olsa bulurlar aslinda hemen bulurlarda islemler gec oluyor. Anlasmaya gelme sicili bozuktur zaten degilsede boz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 tl hiç düşünmeden o kadar adamın kıvırmasına rağmen göndermişsen hocam sen savcılıkla bile uğraşmazsın 250 tl ile ne zengin ne fakir olurum diyip vazgeçersin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Havale açıklamasına ürünü yazmışsınız ve elinizde konuşmalar var. Süründürürsünüz hocam, yasal mercilrtr başvurun.
Tavsiye arıyorsan hiç düşünmeden savcılığa şikayette bulun.Yazışmaların çıktısını al bir dilekçeyle işini bitirirsin. -
"kardeş nerdesin"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 lira eft gönderirseniz hesabıma, hemen parayı geri alabilmeniz için işlemleri başlatalım.
:p
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam açık açık söylemiş bir de fotoğraf internetten diye.
Neyse en azından çok büyük bir meblağ değil. Bir bardak soğuk su iç ve gelecek sefere daha dikkatli ol. Geçmiş olsun. -
Valla hocam sahibinden üzerinden alım yapacaksam Get açmasını istiyorum açmıyorsa zaten vardır bir pislik geçmiş olsun
450 500 liralık malı 250 den bulup atlamışsın hemen -
işte bu yüzden uzak duruyorum bu 2. el zırvasından her türlü malı riske gireceğime 300 tl fazla verip sıfır alırım kafam rahat olur hemde tokatlanma ihtimalim olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 21 Nisan 2018; 23:47:23 > -
hocam ben elden ekran kartı aldım ramazan günü oruçlu iftara 1 saat kala.
adam bozuk kartı verdi kayboldu ortadan. 2 ay sonra bana ilginç gelen başka bir ekran kartı ilanı buldum. yazışmalarından aynı adam olduğunu hissettim.
buluşmaya arkadaşımı gönderdim uzaktan adamı tanıyınca enseledim. sokağın ortasında tartışırken millet toplandı adam beni dövecekler kurtarın beni diye ağlamaya başladı. o hengamede polisi aradım ulaşamadım :)) sonra adamı kaçırıp bir yere götürsen adam kaçırma telefonunu falan alsan gasp olacak. kimliğinin fotoğrafını kendisinin fotoğrafını çektim cebinden 50 lira aldım yolladım. -
Alışverişin hatalar üzerine kurulu fakat eleman muhtemelen geçici hesap açmamıştır meblağ küçük, büyük ihtimal ufak ufak götürüp sürümden kazanıyor çoğuda beddua edip peşini bırakıyordur bence yasal işlemlere başvur
Vakit geçirirsen daha kötü, belli bir rakama ulaşınca hesabı kapatıp başka şehre kaçabilir
Bundan böylede getsiz yada elden alışverişi tercih et sahibinden çok temiz ünvana sahip bir yer değil ortam it kopuk dolu bu tarz bir alışveriş yapılmaz
Geçmiş olsun. -
Dostum her şey mevcut, gidip dilekçeni ver, ispat niteliğinde olacak her şeyin bir örneğini ek olarak ekle. Şikayetçi olduğun kişiyi
Sahibinden / xxxxx / telefon numarası şeklinde belirt.
Tutar düşük ama kararlılığını belli edersen sonuç alırsın diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin
Hocam sahibinden sitesinin karşılıklı al sat bölümü belkide dünyanın en gğvenliksiz sistemidir. Yurtdışındaymış Afrikalı dolandırıcılar bile sahibinden sayesinde bu şekilde çok dolandırıcılık yaptılar bu ülkede. Hazır get diye bir sistem varken %10 fazla verip neden kendinizi garantiye almadınız ki.
Agla bu kafaylan hayattan cok darbe alirsin yurruu
Dolandırıcı ben burdayım diye bagırıyor resmen. Birde sahibinden e güvenip nasıl alışveirş yapıyorsunuz hayretler içerisinde okuyorum
En Beğenilen Yanıtlar

150 lira eft gönderirseniz hesabıma, hemen parayı geri alabilmeniz için işlemleri başlatalım.
:p |
Hocam, sahibinden.com'da son zamanlarda şöyle bir dolandırıcılık türedi;
Kaliteli ve pahalı bir laptopu -MSI GT72 oluyor genelde- 2,000 TL'ye koyuyorlar. Ürün açıklaması sürekli aynı. Almanya'dan geldi sıkıntısı yok. GET olmaz, kapıda ödeme olmaz, elden teslim tercihimdir, yazıyorlar. Şehir olarakda nüfus yoğunluğu az olan şehirleri yazıyorlar, Artvin, Sinop gibi yerleri. Eski hesapları bir şekilde ele geçiriyorlar, eski açılmış hesaplar ile yapıyorlar bu işi. Bazıları telefonu gizliyor, bazıları direkt yazıyor. Bunlara sakın kanmayın. Ben bir kaç kere telefonda konuştum. Küfrediyorlar. Sakın kanıpta para kaptırmayın. Arkadaşlar artılayın, üstlere çıksın, herkes okusun. |
Benzer içerikler
- 2 numara saç
- çilek tarlası testi
- soju türkiye'de nerede satılır
- panto 40 mg kullananlar yorumları
- psikiyatriye gitmek ilerde sorun olur mu
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X