Şimdi Ara

DOKTOR YAKINI OLAN VAR MI? MAAŞINI SORACAKTIM DA ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
57.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar Doktor yakını olan ya da bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara sorum olacaktı : Acaba "Uzman Doktor"lar ayda ne kadar kazanıyorlar ? Özelde mi devlette mi olduğunu ve kaç yıllık olduklarını ayrıyeten belirtirseniz sevinirim .

• pratisyenin maaş bordosunu gördüm 1400 ytl idi tabi döner sermaye ile katlanırda katlanır :D
  • pratisyen olarak başladığında 1400 arkadaşında dediği gibi sonra döner sermayesi var bunun eğer sözleşmeliye geçerse 2 katı alıyor bu paranın ayrıca gene döneri var. Yeni mezun olan bir insan bu dediğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excelance21

pratisyenin maaş bordosunu gördüm 1400 ytl idi tabi döner sermaye ile katlanırda katlanır :D

Döner sermaye mantığını açar mısınız? Kaça katlanabilir ki en fazla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excelance21

pratisyenin maaş bordosunu gördüm 1400 ytl idi tabi döner sermaye ile katlanırda katlanır :D

Çoğu hasatanede şu anda bin tl civarı pratisyenerin.Yerine göre 3bin tl alanda var.Hatta bi kaç yerde verilmediği de oluyor bazen(hastahaneye bakım yapıldığı, yeni cihazlar alındığı zaman).

Babam Doç.Beyin cerrahı 1/4ü(en yüksek dereceli devlet memuru)+Başhekim max 7bin tl civarı olması lazım. 1800tl maaş+5bin civarı döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 31 Ocak 2010; 21:37:41 >
  • Uzman doktor bildiğim kadarı ile 1.800 Lira devletten alıyor.
    Döner sermaye en fazla 9 katı kadar olabiliyor. Genelde aylık 4.000- 5.000 döner alıyorlar.
    Çalıştığın hastanenin hasta trafiğine göre aldığın döner sermayeden aldığın miktar değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relusion -- 31 Ocak 2010; 21:39:22 >
  • Doğuda uzman doktor özel hastanede min 20.000tl alır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Doğuda uzman doktor özel hastanede min 20.000tl alır..

Batıda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Doğuda uzman doktor özel hastanede min 20.000tl alır..

20bin sadece kadın doğumcular alır O da iyi isim yapmışsa. 10-15k arası alıyor benim bildiğim uzmanlar.Tanınmışlık önemli doğuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 31 Ocak 2010; 21:44:29 >
  • kadın hastalıkları cerrah. 7bin tl
  • Amcam doç.dr Göz doktoru. 1500 lira alıyor, çok ağır bir mesleği var kasım ayında yanına gittim çokmüştü adamcağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Amcam doç.dr Göz doktoru. 1500 lira alıyor, çok ağır bir mesleği var kasım ayında yanına gittim çokmüştü adamcağız.

Hocam ne yaptın sen ya? Yukarıdakiler 20 bin 7 bin felan diyor.. 1.500 de neyin nesi?

edit: imla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guess Who -- 31 Ocak 2010; 22:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss

Burada ne yazarlarsa yazsınlar sen bana inan Annem ve Babam Doktor İkisininde devlet maaşı 1400tl civarında annem pratisyen onunki yaklaşık 2600Tl oluyor babam uzman onunkide 4500tl falan..Çok fazla alıyorlar 10-20milyar falan diyenlere aldanma dediklerim tamamen doğru özel sektörde ise ortalama 5-7 milyar arası..Tabi kendi muayanehanenle parayı kırabilirsin o ayrı

Herkez çok atıp tutuyor bu konuda o yüzden büyük fontla yazdım

Eğer sen tek cocuksan öf..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Amcam doç.dr Göz doktoru. 1500 lira alıyor, çok ağır bir mesleği var kasım ayında yanına gittim çokmüştü adamcağız.

Hocam ne yaptın sen ya? Yukarıdakiler 20 bin 7 bin felan diyor.. 1.500 de neyin nesi?

edit: imla .

Döner alamadıysa normal 1500tl olması benim babamın bordrosu da 1800tl(başhekimlik tazminatı+1/4ü olmasaydı 1580falan).Oldu hasatahane bi ay kar etmese ya da büyük masraflı birşey çıksa 1800tl alacak benim babamda.

20bin tl çooooooook zorDoğuda özel hasatahanede çalışacaksın+kadın doğumcu olup tanınmış olacaksın falan.

@Guess Who

Sorunun cevabı ortalama devlette çalışan bir uzman için 3-7bin arası değişir. Branş,hangi hastahane olduğu memurluk derecesi etki eder bu rakama

• annem dahiliye uzmanı maaşı 1600 lira
    şu ana kadar aldığı maximum döner 4000 lira
    ama bu maximum
    normalde 3000 lira gibi bir rakam alıyordu ama bu aralar hastaneye mobilya cihaz gibi şeyler alıyorlar 3 -4 aydır 2000 gibi alıyor
  • bizim arkadaş mahallenin doktoruna (aile hekimi) maaşını sormuş geçen yıl.(Kendisi diş hekimliği istiyordu bu yıl kazandı)
    Doktor 7000 lira alıyorum demiş ben onun yalancısıyım ki öyle atıp tutan birisi değildir kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 31 Ocak 2010; 22:13:10 >
  • LYS de derece yap
    Önce tıp kazan
    6 yılda bitir
    TUS ta derece yap kazan
    başarılı bir uzman ol
    ondan sonra ne kadar alıyorsunuz diye sor ...
  • Annem uzman doktor,
    dönerle birlikte 4000-6000 arası alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx=1

LYS de derece yap
    Önce tıp kazan
    6 yılda bitir
    TUS ta derece yap kazan
    başarılı bir uzman ol
    ondan sonra ne kadar alıyorsunuz diye sor ...

O zaman ne kadar alıyoruz diye sorarım ki 10 yıl içinde sormamı gerektirecek bir durumla karşı karşıya kalıyorsam eğer ben , yukarıda yazdıklarını başarmış olmamla çelişirim, paradoks yaşarız. Sen önce git dersine çalış , büyü - adam ol , sonra gel benle sidik yarıştır .
  • 2 abim var biri erzurumda mecburi hizmet yapıyor diğeri ankarada yüksek ihtisas yapıyor tam bilmiyorum nekadar aldıklarını ama 5 6 bin civarı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.