Şimdi Ara

Forumda danışabileceğim bir avukat var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir konu hakkında soru sormak istiyorum fakat hassas bir konu olduğu için buradan yazmam mümkün değil maalesef, yardımcı olabilecek arkadaşlar özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçerse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özelden kimsenin ulaşıp yardımcı olacağını sanmıyorum hocam ama inşallah şansınız yaver gider. Foruma iki saat önce üye olmuşsunuz, çevrenizden insanlar da sizi kullanıcı adınız olan "uts-15" ile tanımıyorlarsa bence kritik noktaları değiştirerek (mesela Ahmet e Mehmet demek gibi) konunuzu anlatın fikri olanlar yazacaklardır.

• Hocam eli kolu uzundur çevremin bir şekilde bulurlar beni ve yazdıklarımı okuyup direkt benim olduğumu anlarlar sonra gelip canımı sıkarlar o yüzden sosyal medya bile kullanamıyorum.Mecburen özelden sormak durumundayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hassasiyetinizi anlıyorum hocam. Bu sebeple Ahmet e Mehmet demek misali değiştirerek aktarabilirsiniz. Böylece fikri olan herkes beyanda bulunur. Kritik yerleri değiştirebilirsiniz.

• Yardımcı olmazlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumdaki avukat vb bilgili isimler konuya eklersen, konu sahibi @UTS-15 onlara özel mesaj atabilir.

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Ben konuyu açan ilgili forum arkadaşımız ile görüşmüştüm özelden konuyu açtığı sıralarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur. Bölüm müdavimi olarak direk ilgili uzmanlar etiketlenebilirdi. Her forum alanına uzman isimleri için konu açılabilir aslında.

Hocam o tarz bir konu açmayı ben daha evvel düşündüm ama öyle düşünmekle kaldı. Sen açarsan desteklerim, doldururuz konuyu yani.

• https://forum.donanimhaber.com/onemli-konular-onemli-uyeler-onemli-bilgiler--155252903 bizim bölümde yaptık ALLAH a şükür. Aslında her bölüme lazım. Çünkü sırf muhabbet konusu bile olsa etiketlemelik birileri lazım, konu kalitesini arttırır.

• Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Elinize sağlık

• Avukatlar bilgisini satarak para kazanan insanlar. Belki basit hususları açıklamak için birkaç dakikasını ayırırlar ama özelden mesaj atıp da dallı budaklı konularda bedavaya vakit ayırıp izah yapmazlar.

Buradan sor, bildiğimiz varsa söyleriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.