Şimdi Ara

Doğalgaz yakma devri bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
4
Favori
52.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlardan sonra doğalgaz faturasına vereceğim parayı termal içliğe verdim. Helali hoş olsun. Alt üst 80 tl. Şu şekilde giyiniyorum: 2 çorap ve kışlık terlik, termal içliğin üzerine kalın bir eşofman altı, üst termal içliğin üstüne orta kalınlıkta uzun kollu penye, onun da üstüne yine kışlık kalın bir eşofman.

Apartmanın yan tarafı açık olduğundan binaya kopmple dıştan yalıtım yaptırmıştık. Ondan önce de bizim içten yalıtımımız vardı. Çift katlı yalıtım var yani. İstanbul kadıköydeyim. Geçen iki gün kuvvetli bir fırtına vardı. O halde bile yaklmadım kombiyi. Sadece ellerim soğuk o da çok değil. Ben bu kışı böyle geçiririm aga. Doğalgazı banyodan banyoya kullanıyorum sadece. Aylık 25 lira civarı ödüyorum doğalgaza. Benden igdaşa daha beş kuruş fazla çalışmaz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğalgaz Yakma Devri Bitti

Doğalgaz kullanımı, çevre kirliliği ve yüksek maliyetler nedeniyle sorgulanmaya başlanmıştır. Bu nedenle, doğalgaz sayacınızı durdurmak veya hile yapmak cazip gelebilir. Ancak bu son derece tehlikeli ve yasa dışıdır.

Doğalgaz Sayacı Durdurma Yöntemleri

• ECA Doğalgaz Sayacı Durdurma: ECA cihazları, doğalgaz sayacının içindeki mekanizmayı bozabilir. Ancak bu yöntem yasa dışı ve tehlikelidir.
    • Mıknatısla Doğalgaz Sayacı Durdurma: Mıknatıslar, sayacın mekanizmasını etkileyerek okumaları düşürebilir. Ancak bu yöntem de yasa dışı ve tehlikelidir.
    • Kalekalıp Doğalgaz Sayacı Durdurma: Kalekalıp cihazları, sayaca mekanik olarak müdahale ederek okumaları düşürebilir. Ancak bu yöntem de yasa dışı ve tehlikelidir.

Doğalgaz Sayacı Hileleri

Doğalgaz sayacı hileleri şunları içerebilir:

• Mıknatıs Doğalgaz Sayacı Hileleri: Mıknatıslar, sayacın mekanizmasını etkileyerek okumaları düşürebilir. Ancak bu yöntem yasa dışı ve tehlikelidir.
    • Kale Kalip G4 Doğalgaz Sayacı: Kale Kalip G4 cihazları, sayaca mekanik olarak müdahale ederek okumaları düşürebilir. Ancak bu yöntem de yasa dışı ve tehlikelidir.

Sonuç

Doğalgaz sayacınızı durdurmak veya hile yapmak son derece tehlikeli ve yasa dışıdır. Bu yöntemler gaz sızıntılarına, yangınlara ve patlamalara neden olabilir. Doğalgaz kullanımınız konusunda endişeleriniz varsa, güvenli ve yasal alternatifleri araştırmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Helal olsun hocam yani ne diyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • odama kettle aldım çay yaparak buharından ısınıyorum. tavsiye ederim...
  • İnsanda akıl olduktan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biz de yurtta kalıyoz soğuktan donuyoz valla. Mantıklı fikir esasında.

• En iyisi bende pek üşümem ama merkezi sistem seve seve ödüyoruz yoksa hayatta yakmam.

• kadıköy zengin semti değil miydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motor suyu ekleme geç ısınma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

kadıköy zengin semti değil miydi
    Araya fakirler karışmış

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğalgaz 0 üşümeyle evde tişörtle geziyorum ayda en fazla 500 lira geliyor ki bana göre çok uygun parasını hak ediyor
  • Ölücüler toplaşın
  • Yazıyı okuyunca gözümde bu canlandı eskimolar geldi aklıma
    Doğalgaz yakma devri bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LET THE LINC BEGIN -- 10 Ocak 2020; 16:14:29 >

• Elektrik faturası girince de konu acarsın

• Saglam bir hasta oldugunda dogalgaz parasini ilaclara vs verirsin artik
  • Termal içlikler sadece hareket ediyorsanız işe yarar eğer oturuyorsanız yün giymek daha çok ısıtır.
  • Tuvalete gidince sifon çekme İSKİyede para yedirmezsin. Hatta Kadıköye yakınsın madem denizden kovayla su çek. Birde dinamo alıp bisiklete bağlayıp elektriği ürettin mi geriye sadece bedava yemek kalıyor.

• IOserI I kullanıcısına yanıt
    çok güzel özetlemişsiniz !!!! Bize bu lazım..
  • 2 yıldır, petekler soğuk vermeyecek şekilde yanar, zaten yün çorap içlik vs bunlarla yaşıyoruz. Faturamda max 70-60 civarı gelir.

• Bizim evde 32 seneden beri soba yanıyor. Hala daha yanmaya devam ediyor. Bunun verdiği sıcağı doğalgaz veremedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.