Şimdi Ara

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
6
Favori
16.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022)


    7 mayıs 2021'de vizyona girecek olan 2. doctor strange filmi, mcu'dan çıkan ilk korku filmi olacak ve filmde elizabeth olsen rol alacak. Wandavision dizisi ile film doğrudan bağlantılı olup, villian'ın da nightmare olacağı söyleniyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Ben beğenmedim hiç, bazı yerlerde sardırarak izledim hatta. Wandanın çocuk aile muhabbeti çok sıktı artık. End gameden beri wanda&vision dahil bildiğin wanda draması izliyoruz. Zaten çoklu evren muhabbetini sevmiyorum ben. Fringe dizisinde paralel evren vardı o güzeldi mesela. Bunun ucu bucağı yok. MCU endgame ile bitmiştir benim için. eski marvel filmleri nerde şimdikiler nerde. MCU'nun ilk filmlerini heyecanla ağzımız açık izlerdik. Phase 4'te yine ne saçmalık izleyeceğiz diye bekliyorum artık.

    Az önce imax'ten çıktım. İmax dışında sinemaya gitmiyorum ve imax'in hakkını verdi diyebilirim 2 saatliğine de olsa başka bir dünyaya yolculuk yapmak keyifli oluyor.


    Bence keyifli bir filmdi, spiderman no way home fiyaskosundan çok daha iyiydi. Keşke kesilmemiş uzun halini izleyebilseydik o biraz üzdü ama fiyasko falan bence abartı bir tepki olmuş.

    Valla iki ayrı yazı yazdım sildim. İnsanların filmi neden beğenmediğini anlayabiliyorum ama bu kadar gömülecek kadar kötü mü bilemedim. Filmi bugün izledim akşamına bir iki canlı yayın izledim feci sallanıyordu ve chatlerinde de keyif alan bir kişi göremedim. Burada beğenenlerin olduğunu görünce biraz sevindim. Yani bilmiyorum MCU'da ne zaman harika hikaye anlatıldı ki. Filmin isminden dolayı ekstra bir beklenti olmuş sanırım insanlarda, ben sakin bekleyişimden dolayı keyif aldım herhalde.
    Film muazzamdı ya. Çok hoşuma gitti. Detaylı sonra yorum yazarım.

    Marvelın son zamanlarda kaliteyi düşürdüğünü düşünmüyorum, aksine daha iyiye gittiler. Belki çok ileri düzey yapım yapmadılar ama ortalama olarak daha iyiye gittiler. Sadece filmler ve diziler bağlantısız olduğu için daha kötü gelmiş olabilir izleyicilere.
    Doctor Strange 2, Shang-Chi, No Way Home vs eskiden bu kadar sıklıkla iyi yapımlar çıkmıyordu sanki. No Way Home en iyi spiderman filmi (fan service de olsa), Shang Chi en iyi solo filmlerden tartışmasız ve Strange 2 de 10/8'lik gayet güzel bir devam filmi. Moon Knight gibi yapımlar da fena değil.

    Rezalet ötesi bir film.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Nerden başlasam bilemiyorum ama bodozlama dalıyorum.Öncelikle filmin ismi multiverse of madness ama doğru düzgün gösterilen evren sayısı sadece 1 (bir) tane...Filmin ismi dr strange ancak film wanda filmine dönüşmüş. Çocuklarım da çocuklarım wandanın bu kadar saçmalaması imkansız, varsayalım ki darkhold yüzünden diyeceksiniz bu filmde herkes at koşturur gibi kafasına göre darkhold u kullanıyor okuyor ama filmde bir tane hayalet sürücü yok ?O kadar çok kırpmışlar ki filmi senaryo bütünlüğü bozulmuş çünkü kırptıkları yerler muhtemelen hikaye seyrini belirleyen önemli yerlerdi.Agents of shield ın hayalet sürücülü sezonunda bile darkhold için ne kadar uğraşmışlardı öyle ki coulson bu sebepten hayalet sürücü ile anlaşma yapıp kree kanını temizletip ölmüştü. Sezonun sonunda hayalet sürücü dr strange in portalı ile aynı bir portal açıp karlı bir yere gidiyordu muhtemelen hayalet sürücü o karlı yerden bağlanacaktı ancak filmde darkhold olduğu halde hayalet sürücü yok.Illuminatiye gelelim dünyanın en zeki insanı olan reed richards wandaya blackboltun gücünü söylüyor ve wanda blackboltu öldürüyor.Wanda, prof. X e tek atıyor böyle saçma sahne olabilir mi ?Filmde demir adam yok aynı şekilde illuminatiyi anlatan film...Amerika Chavez filmde o kadar fazlalık duruyor ki ruhu yok, güçlerini kontrol edemiyor ama filmin sonunda strange iki cümle söyledi diye bir anda güçlerinde ustalaşıyor.Hala vizyonda mı bu film bilmiyorum ama kesinlikle gitmeyin torrentten çekseniz bile zamanınıza yazık.
  • Önlerden.
  • ilk filmi beğenmiştim. ikinci filmi de merakla bekliyoruz.
  • Yerimizi alalım.

    En güçlü avenger Scarlet Witch

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elizabeth Olsen ve Benedict Cumberbatch var ayrıca korku filmi , benim gibi korku filmlerinden haz etmeyen birisini bile şimdiden çektiler . Merakla nasıl bir iş çıkartacaklarını bekliyorum .
  • Phase 4’ün kesin tarihi verilen filmler en ve tek heyecan verici olanı, gerek çoklu evren gerek korku filmi teması olsun ki korku filmi temasından filmin kötüsü Nightmare olacak ve rüya boyutunu da göreceğiz anlaşılan. Ha korku kısmı maalesef Ant-Man’in soygun filmi, Winter Soldier’ın politik gerilim olabildiği kadar korku olur anca ama hadi olmadı demesinler maksat.

    İlk filmi gereğinden fazla hızlı temposu dışında sevmiştim ki çözüm bölümü bile yaratıcılığı ve karakterin zekasını vurgulamasıyla başlı başına takdiri hak ediyordu; Marvel’ın son üç yıldır solo film anlamında ortaya adam akıllı hiçbir şey koymadığını düşünürsek de gelen son iyi şeydi zaten ilk film.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 21 Temmuz 2019; 15:3:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phase 4’te beklediğim tek film. Black Widow’muş, çakma Bruce Lee’miş, saçma sapan dizilermiş önemli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin düşmanı Nightmare olacak
  • Marvelin ilk korku filmi olacakmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerimizi alalım. ölüyü diriltecek bir film. hem mecaz hem gerçek anlamda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film epey hoşuma gitmişti ancak 2. film için korku filmi denmiş. Nasıl korku filmi olacak çok merak ediyorum.
  • en sevdiğim marvel karakteri Dr. strange in 2. filminin gelecek olması beni çok sevindirdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    İlk film epey hoşuma gitmişti ancak 2. film için korku filmi denmiş. Nasıl korku filmi olacak çok merak ediyorum.
    bende. Merakla bekliyoruz bakalım.
  • Evet beklediğim haberleri aldım sonunda.Bir konuda da yazmıştım scott derrickson'un korku temalı bir film çekmek istediğini ama disney izin verir mi bilmem demiştim,izin vermiş gördüğümüz üzere. Scarlet witch'de olabilir demiştim o da olmuş.Zaten beklenilen bir şeydi doctor strange'in yanına olabilecek en iyi partner oydu ve oldu da. Clea'da olsa güzel olur aslında ama sokarlar mı meçhul 3 tane ana karaktere yönelik film yapmak zor olur.

    Nightmare korku temasına uygun bir düşman ama ben 2. bir düşmanın olması gerektiğini düşünüyorum.Tek başına zayıf kaçar. SHUMA-GORATH olur MEPHISTO olur.... biri daha olmak zorunda bence yanına. Şunu da ekleyim arkadaşlar korku filmi olmayacak korku teması bulunan bir film olacak ona göre beklentinizi ayarlayın yoksa film pg-13 hala.

    İsmi değişik çoklu evrenlere giriş yapılacak, belki de x-men'lere giriş bu filmde olacak.Psikolojik savaşların olacağı bir film düşünüyorum. Scarlet witch aklı dengesi çok sağlam bir karakter değil zaten,doctor strange'de bu savaşlara uygun bir karakter. Açıklanan filmler içinde en çok beklediğim bu film bekliyoruz bakalım
  • En sevdiğim Marvel filmi Dr. Strange. Yeni filmde Scarlet Witch'in yer alması çol iyi olmuş. En çok merak ettiğim film bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 21 Temmuz 2019; 21:18:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuksu anlatımdan uzaklaşıp biraz daha yetişkinlere yönelik bir senaryo akışı sergileseler (biraz iron man/ captain america tarzında) 10 numara film olur ama bu haliyle çerezlik oluyor, yine de izletir
  • Korku filmi olacağından ötürü ekstra ilgimi çekti.
  • Fikir ayrılıklarından dolayı yönetmen Scott Derrickson filmden çekildi.

    Kendi görüşüm: Film önce Marvel’ın ilk korku filmi olarak yola çıkmıştı, sonra Feige “Filmde korku sahneleri olacak ama geneli korku olmayacak” dedi şimdi de yönetmen ayrıldı. Çoluk çocuğu eğlendirecek başka bir film daha geliyor anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 10 Ocak 2020; 14:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yönetmen gitti uçtu kaçtı haberlerini genelde DC tarafından duyardık bakınız Flash filmi phase 4 daha başlamadan Marvelda da başladı umarım bu ilk ve son olur çünkü bu tür çalkantılı filmlerin akıbetı iyi olmuyor genelde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.