Şimdi Ara

Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star'da programı var perşembe akşamları "Dosta Doğru" diye. Tüm her şeyi çok güzel anlatıyor. Merak edilen soruları güzelce yorumlayıp insanları aydınlatıyor. Kendini dinletmesini biliyor. Çok içten... Siz neler düşünüyorsunuz?

Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 1 Şubat 2008; 0:09:08 >

• Dini insanlara en güzel ve en doğru bir şekilde empoze eden insan..İşte böyle insanlar gerekli bu ülkeye.Dinden uzak insanlara bile sevdirebiliyor doğru sözlerle.Allah razı olsun ne denilebilir ki
  • tv'lerde ki güzel programlardan biri.
  • Dinle fazla ilgili değilim fakat Bu adama çok saygı duyuyorum.Din adına ülkemizdeki nasidr insanlardan
  • Bu adamın sesinde birşey var. Çok rahatlatıyor insanı. Programını takip etmiyorum. Rastgelince izliyorum.
  • Allah Razı Olsun Bu Adamdan Adamın Sesi Ve Görünüşü Beni Çok Etkiliyor Rast Geldikçe İzliyorum Şuanda Olduğu Gibi Keşke Herkez Bu Adam Gibi Olsa.
  • Diyanette çalışan bir din görevlisi sonuçta...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Ece tespitleri
    12 yıl önce açıldı
    BEKİR AVŞAR PARAF ORTAKLIĞI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Allah razı olsun çok güzel anlatıyor gerçekten adamın yüzünden nur akıyor yavs Allah böyle güzel insanlarla muhattab eylesin her zaman inşAllah, Amin

Ama çok gec yayınlanıyor daha erken olsada daha çok kişi izleyebilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Diyanette çalışan bir din görevlisi sonuçta...

Zekeriya Beyaz'da din adamı bi derece din görevlisi sonuçta ..
  • ekranda görmekten haz duyduğum nadir insanlardan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Diyanette çalışan bir din görevlisi sonuçta...

Öyle mi değil mi bilmiyorum, ama benim için icraatı önemli.
  • şevki yılmaz,hasan mezarcı,müslüm gündüz,ali kalkancı gibi bu ülkede insanları dininden soğutan şahsiyetlerden sonra bu millete dinini güzelce anlatması son derece güzel
  • dini bilgisi tam, anlatışı gayet güzel kulağa hoş ve dinledikçe dinleyesi geliyor insanın, ne yalan söyliim televizyonda gördüğüm en doğal, samimi ve hoş görülü insan diyebilirim. Allah ondan razı olsun, zaten tüm Türkiye çapında çok seviliyor nereye gitse nerde konferans verse tıkılım tıkış doluyor yerler.
    Özellikle din konusunda milletimizin böyle bilinçli doğru düzgün insanlara ihtiyaçları var , zekeriya beyaz gibi şaklabanlara değil!
  • Kendisini yakından gorme fırsatım oldu hakikaten de yüzünde cok bariz bir nur var gorenleri bu yonuyle de cok şasırtıyor icinin guzelligi yüzüne yansıyor adeta..sohbetini o guzel uslubunu ifade etmeye zaten kelimeler yetmez Allah razı olsun kendisinden sayesinde pek cok insan Allah ve peygamber sevgisini ögrendi..
  • İyidir. Ben fazla dinleyemiyorum kendisini, tarzım değil. Eskiden Ankara'da yerel radyolarda program yapardı. Diyanet'te Din İşleri Yüksek Kurulu'ndaymış kendisi. (kaynak: nihathatipoglu.com) Başarılarının devamını dilerim. :)
  • o dediğini anlamadım neyse daha fazla felsefe yapmayalım niceleri vardır felsefe yapıp batmıstır
  • Konudan sapmayın yakışmıyor.
    Hatırladığım kadarıyla Hatipoğlunun babası müftüydü derin bilgisinin bir kısmıda oradan geliyor sanırsam.Ses tonu rahatlatıcı yüzü saygısı ile çok iyi bir insan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

Konudan sapmayın yakışmıyor.
    Hatırladığım kadarıyla Hatipoğlunun babası müftüydü derin bilgisinin bir kısmıda oradan geliyor sanırsam.Ses tonu rahatlatıcı yüzü saygısı ile çok iyi bir insan.

Evet dostum, babası müftüydü, hatta hacda vefat etti kendisi.
  • Çok hoş konuşan bir insan. Ayrıca önyargılı değil, İslam dininin hoşgörüsünü yansıtan bir din adamı
  • ve hatta cennetül baki'de hz.osman'a yakın bir yerde yatıyor..

Allah ondan da razı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

Konudan sapmayın yakışmıyor.

Evet dostum, babası müftüydü, hatta hacda vefat etti kendisi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.