Şimdi Ara

Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihat Hatipoğlu'nun bugün yayında olan sahur programını tekrar izlemek istiyorum, henüz bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Nihat hoca televizyon ortamına çıkan en iyi hocalardandır. İzlemem o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 7 Eylül 2009; 16:32:12 >
  • sEVEREK İZLİYORUM.
    aYRICA KANAL7 DE CUMA GÜNLERİ MUSTAFA KARATAŞ VAR ONUDA BEĞENİYORUM
  • Konu Dışı ahalisi izlese yeterli. Hocaya giden bazı sorular bu bölümü aratmıyor. Taharet almayan, gusül almayanlar gibi kategoriler aklıma ilk gelenler.
  • Yobaz olmayan bir din adamı. Sevilmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Yobaz olmayan bir din adamı. Sevilmez mi ?

• Hoca'yı t.v de pek takip etmezdim sadece adını duyardım bir gün kaset'de bir sohbetini dinlemiştim gerçi kim olduğunu bilmiyordum o zaman kerbela'yı anlatıyordu sonra internet'den araştırıp sohbeti bulunca tanıdım kendisini denk geldikçe izliyorum anlatım tarzı pek bana uymasada ama kerbela'yı dehşet anlatıyordu anlayabilene mesela ömer döngeloğlu'da mus'ab bin umeyr'i dehşet anlatıyor onun sayesinde mus'ab bin umeyr hayranı oldum
  • Adnan Hoca da çok iyi, dinleyince huzur buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Adnan Hoca da çok iyi, dinleyince huzur buluyorum

İroni yapıyorsunuz diye umuyorum.
  • Nihat Hatipoğlu sırf masal anlatıyor.Sanki gitmiş görmüş gibi.Yok Allah insanı yaratırken , kumlar dile gelmiş Allahım bizden nefis sahibi bir varlık yaratma vs..Bu tip binlerce hikaye.İnsanlar da buna gözü kapalı inanıyor.Bir de fon müziği koyup melül melül baktın mı insanların gönlünü fethettin zaten..
  • şu ana kadar gördüğüm din adamları içinde en güzel yüzlü anlatımı güzel bir adam programlarını izlerim insana Allah korkusu aşılıyor
  • la bu adama kalsa kimse cennete giremeyecek. Allah'ın merhameti o kadar azmı ya "Şehitler bile sırat'tan geçerken zorlanacaklar" diyo yürü git aç Kur'an oku Allah'ın sevgisini merhametini anla bi de din adamı olacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

la bu adama kalsa kimse cennete giremeyecek. Allah'ın merhameti o kadar azmı ya "Şehitler bile sırat'tan geçerken zorlanacaklar" diyo yürü git aç Kur'an oku Allah'ın sevgisini merhametini anla bi de din adamı olacan

arkadaşım cennete ya da cehenenneme de gidebileceğini düşünerek, korku içerisinde olacak.
    ona kalsa sen her namazını kılanın cennete gireceğini mi düşünüyorsun?
    sadece fiilden değil, akıllardan geçen gizli saklı düşüncelerden de sorumlu tutuluyoruz.
    kaldı ki; yeryüzünde Allah' ın gerçekten salih kulları barınmıyor olsaydı. helak olmamız içten bile değildi.
    o yüzden ne kadar şükretsek azdır. şehitler sırat' dan geçmez.
    gerçekten şehit olanın mekanı, cennettir inşallah.
    son olarak: kendisini kimseye zararı olmayan, zekatını veren, fitresini veren, maddi ve manevi yardımda bulunan, vs vs.. yani iyi olarak gören birinin de mutlaka eksiği vardır. bağışlanma ve af diler, dilemeli de.
    hatta namaz yoksa ki çoğu insan tabiri caizse iyidir ama namazı yok. bu anlatmaya ve insanların anlamasına da kimsenin gücü yetmez. ortada vahim bir durum var.. ayrıca Allah, "eski ümmetin çektiği sıkıntıları çekmeden cennete gireceğinizi mi sandınız" diyor kuran' da.. yani var ya Allah sonumuzu hayırlı kılsın, inşallah. yoksa evden dışarı çıkıyorsun sapıyorsun.. eve girdin mi tekrar düzelmek için faaliyet göstermek lazım. bir de bu internet çıktı.. çok iyi ama kötülükleri de o derece çok iyi. insanın neyi istemesi önemli.. hatipoğlu ile dini bilgileri tartışmamak lazım. o konuda bilgili olduğuna şüphe yok. önemli olan hata yapmamak..

• bu adam hiç uyumuyormu ya
  • Harika bir insan bizleri çok iyi aydınlatıyor Allah ondan razı olsun
  • bizim buraya siyah bmw si ile gelip ses siteminiz cok kötü, yeriniz çok küçük vs. yakınan adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 19 Eylül 2009; 5:01:40 >
  • quote:

la bu adama kalsa kimse cennete giremeyecek. Allah'ın merhameti o kadar azmı ya "Şehitler bile sırat'tan geçerken zorlanacaklar" diyo yürü git aç Kur'an oku Allah'ın sevgisini merhametini anla bi de din adamı olacan

gerçekler malesef acıdır kardeşim , imtihan olmadıkdan sonra yaşamanın amacı ne ?
  • bide düzgün bi kanalda olsa izlerdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Nihat Hatipoğlu sırf masal anlatıyor.Sanki gitmiş görmüş gibi.Yok Allah insanı yaratırken , kumlar dile gelmiş Allahım bizden nefis sahibi bir varlık yaratma vs..Bu tip binlerce hikaye.İnsanlar da buna gözü kapalı inanıyor.Bir de fon müziği koyup melül melül baktın mı insanların gönlünü fethettin zaten..

Ona vaaz deniyor arkadaşım, tabi sen İslam'ı bilmiyorsan bu anlattıkların senin için sıradandır.

quote:

Sen yalnızca bu sabah mı izledin? Önceki programlarında Allah'ın rahmetinden, bağışlayıcılığından, cömertliğinden onlarca belki de yüzlerce kez bahsetti ama son birkaç gündür de "çok rahat olmayalım" diyerek azapları anlatmadı mı? Biraz korkmak iyi değil mi?

@Enspektör, sana hiçbir şey demiyorum.

• Arkadaşlar zaten Star TV'nin nasıl bir kanal olduğu belli. Siz bırakın Star'ı eleştirmeyi, sadece Nihat Hoca'nın konuşmasını dinleyin. Herkes biliyor zaten Nihat Hoca'nın programı dışındaki yayın akışıyla hocanın programının içeriği tamamen farklı.

Biri dünyevi biri uhrevi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.