Şimdi Ara

BEKİR AVŞAR PARAF ORTAKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ortak kanal açılacakmış denemeyi bekir avşar çözecekmiş. sınav nasıl olur görecekmişiz. öyle diyor kendileri

bu iş eğitim motivasyondan öte ticarete dönüşüyor artık

edit: baya palmiyeci varmış aramızda bi de bu arada kaçıncı etaptasınız malesleri çözüyonuz mu makim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pichbomber -- 7 Aralık 2019; 21:18:29 >

• Arkadaslar aramizda hala su Bekir Avsarin samimiyetine lnanan, dediklerini uygulayamayip kahrolan varsa koyunun onde gidenisiniz Yani nasil para karsiligi ogrencilerin gelecegiyle boyle oynayabiliyor ya Yazik gunah arkadaslar gozunuzu seveyim artik su herife prim vermeyin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 6 Aralık 2019; 22:1:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu palmiye avşarın konularını bile açmayın artık o kadar gereksiz biri. Ona eş kanallar ders videolarını bitirmesine rağmen yeniliyor,yeni şeyler ekliyor bu adam habire motivasyon adı altında bir şeyler geveliyor. Gerçekten forumda palmiye hakkında konu açmaya bile gerek yok bırakın fosfor tayfasıyla naparsa yapsın salın tam bir balon hoca oldu bitirdi kredisini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuya niye bu kadar takılıyorsunuz ki? Parafla ortak veya değil bize ne bundan açarsın izlersin mantıklı bulduğun tavsiyelerini uygularsın mantıksız geliyorsa uygulamazsın bu kadar basit.

• ya bu bekir hocayla başarılı olan tanıyan vs. videodaki onca öğrenci akılsız ya da bekir hocaya laf atmaya doyamayan forum üyelerimiz, hangisi bilemedim.

• Valla yanlış anlamayın da bu adama veya diğerlerine en çok giydiren forum fakat en çok kullananlar gene forumdan tek Bekir Avşar için değil kaf mesela en basitinden yok Van komandosu yok malum adam yok paragözler prim vermeyin iki gün sonra kaf ile ilgili bir konu hakkında direk kardeşim kullan br den ayrıntılısı yok vs Bekir Avşar'ın yeni ofisinden belli parayı kırdığı ama bu adamlar hakkında böyle konular açarak daha da ilgi toplatıyorsunuz burada Bekir avşara giydiren çoğu kişi adamı köpek gibi takip ediyor burada da yok adam böyle şöyle diyor konu sahibine veya burada yazan herhangi bir arkadaşa yazmadım bunu da ama bunu yapanlar kendinizle çelişmeyin bari Bekir Avşar seninde forumu nasıl takip ettiğini videoların girişinden çook güzel anlıyoruz belki denk gelir de okursun sen biyoloji hocası değil misin pdr hakkında bir eğitim vs mi aldın ne bu tantana aynı şeyleri geveleyip geveleyip sunuyorsun insanların önüne gerçi sen de haklısın bu ülkede bulmuşsun eşşşekleri kullanacaksın zaten bugüne bugün bu ülkenin başına gelenler eşşşeklerin suçu değil mi demek ki çoğunluktalar her alanda :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekir Avşar NETLER
    4 yıl önce açıldı
    BEKİR AVŞAR KAMPI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olay ne anlamadım ben

• dostlar asıl sorun paragöz balon tarzı olmasından ziyade zamanında dediği şeylerle tamamen çelişmesi.

• Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    .d

Bekir avşarı ben de pek sevmem ama bence öyle bir şey yoktur hangi birini getirsin parayla

bro sıra arkadaşım çıktı başarı hikayesine ne diyorsun ve hiç para falan almadı çocuk .d
    onlar asla parayla çıkmaz lütfen (!)
  • konuyla alakasız olabilir ama şunu sorayım yine de, Bekir Hoca geometri matematik kitabı falan öneriyor, güzel kaliteli soruları var diyor, peki bir biyoloji hocasıne anlar geometriden matematikten? nasıl önerebiliyor?

İnsan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir; çünkü insan imkansızın da ötesine ulaşabilir.
    -NİKOLA TESLA
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    Hocam neden bu danıştığı kişiler hep paraf ve palme öneriyor bilgi sarmal endemik önerdi mi bunları bir kere bile fizikte Nihat Bilgin çözün diyebildi mi aydın kimya önerdi mi mesela ben tm alanındanım ama 26 kişilik bir telegram grubumuzdan gördüğüm hatta dışarısı da dahil çoğu kişi bu yayınları kullanıyor neden paraf palme karekök üçlüsünden birini öneriyor sürekli evet boş kitaplar değiller bunları da kullanan bir sürü kişi var ama tarih felsefe ona bile paraf demedi mi bu adam tg geneli deneme oluyor paraf netlerinizi baz alacağız diyor yani sizce bunları da mı danışarak söylüyor neden yapılan özdebir yapılacak olan töder gibi sınavlar hakkında bir yorum yapmıyor geçen senelerde de bakan birisi olarak soruyorum açıp baksaydı sorulara madem bu kadar iyi anlıyor töder şöyle bir sınav olmuş duyduklarıma göre diyebilirdi biyolojisi de böyle böyle diye söyleyebilirdi ha madem bunlar hakkında yorum yapmıyor neden paraf hakkında yorum yapma gereği duyuyor fazla çelişiyor kendisiyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.