Nihat Hoca çok iyi de bazen programında alt yazıyla geçen sorulara cevap vermeyi unutuyor.Geçen hafta ölümle ilgili çok güzel sorular geçildi cevaplanacak diye ama cevaplamadı hoca
çoğu din adamının görüşüde bu şahsiyetin fıkıh bilgisinin yetersiz olduğu yönünde..
İlk başlarda iyiydi. Ama parayı bulunca değişti. Artık sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor, çok yapmacık.
baba adam süper biri
bizim komsu olur kendisi Ankara Etlikde Oturuyo Temiz Yüzlü Birisi Benim Gibi Nasıl olsa Komşum
beyendiğim ve sürekli görmek istediğim biri tvlerde ama kötü tarafı kurtlar vadısıne dekkelıyor
Fırsat buldukça seyrediyorum. Anlatımı çok huzurlu, insana resmen mutluluk veriyor. Allah(c.c) razı olsun.
Eskiden tgrt de Huzura Doğru program vardı.3 bölümden oluşuyordu.Soru-cevap,şiir bölümü (en çok sevdiğim bölümdü),tarih. Ama şimdi çıkmıyor sanırım.bunun yerini Nihat hatiğoğlu dolduruyor yeterince...
Dinin uygulamaları sadece Kuran-ı Kerimle olmaz...Kuran-ı Kerim büyük bir bölümünü oluşturur ancak Peygamberimizin Sünneti ve İslam Alimlerinin yazdığı kitaplar ile tamamlanır...En basitinden Namazın nasıl kılınacağı bize Peygamberimizin sünnetinde gelir...Kuran-ı Kerim'de sadece Namaz kılın diye yazar....Bir çok İslam Aliminin yazdığı kitaplar,Fıkıh Ansiklopedileri elbette boşuna değil
Zevkle izliyor ve dinliyorum süper bi adam Allah(C.c) Razı olsun ondan ...
Özellikle Ramazan günleri gece denk geldikçe izlerdim. Konuşmalarına dikkat ederseniz bilgisi sadece dinle ilgili değil, belli bir kültür düzeyi var. Kültürlü ve iletişimi iyi. İslam sevgi-saygı-hoş görü dini deniyor ya, işte böyle kişilere ihiyacımız var. Vatandaşın dini duygularını sömürüp din adı altında kandıran kişilerden değil. Nihat Hatipoğlu gibi kişilerin çoğalması dileğiyle.
ramazan boyunca iftar ve sahur programlarıyla tekrar ekranlara dönüyor.
büyük bir hevesle bekliyorum...
Din-i içerikli programları izlemeyi seviyorum ufkumu genişletiyor,doçent bey dinimiz İslam'ı çok güzel bir biçimde anlatıyor,insanların kafalarını karıştıran soruları cevaplıyor ve halkı aydınlatıyor bu çok güzel birşey bence şu ruhumuza kirleten hayatta böyle programlar görmek çok güzel AMA ! burda kocaman bir ama diyorum çünkü yayının gerçekleştiği kanalda program bittikten sonra 900'lü hatların reklamı yapılması beni üzüyor açıkcası buda Türk medyasının ne kadar kirlendiğinin bir göstergesidir,para kazanmak için böyle girişimlerde bulunmak çok yanlış bir hareket bence.Buradan STAR TV'yi esrefle kınıyorum...
Yüzünden sanki nur akıyor,oldukça hoşgörülü,bilgili ve bence televizyona çıkan en iyi din adamı..
millet çok seviyor bu adamları . dini değil , duymak istedikleri masalları anlatıyor ondan galiba .
quote:
Orjinalden alıntı: coverdale
millet çok seviyor bu adamları . dini değil , duymak istedikleri masalları anlatıyor ondan galiba .
hiç dinlemeden yorumda bulunmak ne kadar komik bir duruma düşürüyor insanları...
quote:
Orjinalden alıntı: coverdale
Anlattıkları masal değil İslam tarihinde yaşanmış olayları anektodlar halinde seyirciye aktarıyor ki böylece seyircinin bundan birşeyler çıkarmasını bekliyor.
kategoriler farklı ama bu kadar yobazın içinde dini insana en guzel sekilde naatları ile aşılıyan Dursun Ali Erzincanlıyıda unutmayın ...
quote:
Orjinalden alıntı: TriaThlon
büyük bir hevesle bekliyorum...
Sahur programları etkileyici oluyor..
quote:
Orjinalden alıntı: TriaThlon