Şimdi Ara

Ali Ece tespitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali Ece bugün bayağı iyi konuştu, oldukça da sinirliydi ama tespitleri gerçekten harikaydı. Fazla izleyemedim de acaba bu öğlen trtspor'daki programını nereden tekrar izleyebilirim?

İzlediğim kadarıyla söyledikleri:

-Hasan Türk'ün oynatılmamasını çok eleştirdi. Mehmet Akgün yerine Hasan'ın oynatılmamasını Samet Hoca'nın sezon başındaki demeçlerine ters bulduğunu vurguladı.

-Mc Gregor'un Rangers'ın şampiyonluklarında ve UEFA finalindeki katkısından bahsetti. Aynı kalecinin bizdeki performansını ise bu ligde ilk 5 sıradaki takımların kapısının önünden bile geçemeyecek isimlerin kaleci antrenörü yapılmasında buldu.

-Scoutların önerdiği oyuncuların Samet Hoca tarafından reddedildiğini söyledi, Samet Hoca'nın "kendi izlemediğim oyuncuları almam" demesine bayağı tepki gösterdi.

-Muhammet'i oyuna almasını ise hafta içi basın mensuplarıyla yapılan bir sohbetteki iddia sonucu olduğunu söyledi, bayağı kızdı.

• Ali ECE diyorsa doğrudur. Benim için tarafsızlığın sınırını çok iyi belirleyen bir gazeteci arada kendi takımı için biraz hararetli yorumlar yapsada çok doğru tespitleri vardır. Çokta bilgilidir kendileri.
  • Çok bilgili, doğruları söyleyen bir insan fakat devletin kanalında yayınlanan bir programa bere, t-shirt, zincir, küpe gibi aksesuarlarla çıkması büyük saygısızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herri Batasuna

Çok bilgili, doğruları söyleyen bir insan fakat devletin kanalında yayınlanan bir programa bere, t-shirt, zincir, küpe gibi aksesuarlarla çıkması büyük saygısızlık.

Takım elbiseyle mi çıkacak adam. Çok saçma konuştun. Spor programı sonuçta, siyaset programı değil.
  • quote:

Çok bilgili, doğruları söyleyen bir insan fakat devletin kanalında yayınlanan bir programa bere, t-shirt, zincir, küpe gibi aksesuarlarla çıkması büyük saygısızlık.

yahu sanane adamın neyle çıktığından? ne kötü insanlarsınız yahu, herkesi bi kısıtlama isteği, bi sınırlar koyma isteği falan. sanane arkadaşım sanane?
  • entry nick uyumsuzluğunda son nokta
  • quote:

Bu kadar geri kafalı olmayın kardeşim ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

La bi git değişik.
  • Bravo guzel ozetlemis

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

entry nick uyumsuzluğunda son nokta

İyi tespit

Ali Ece'nin önceki haftalarda söylediği bir şey beni çok etkilemişti. 2-2 biten Karabük maçından sonra Fernandes'in oyundan çıkmasını eleştirirken, "Fernandes-Oğuzhan sahadayken orta sahada 5 top kaybı yapılırken, Fernandes çıkınca 35 top kaybı yapıldı. İşte ben bunların tek tek notunu tutuyorum, siteleri araştırıp buluyorum Samet Aybaba hiçbir şey yapmıyor" demişti. Sezonun özeti budur yani bence. Ben bu kadar vahim durumda olduğumuzu farketmemiştim ama önce sağlık ekibi ve kondisyenerlerle ilgili haberlerden ve bunun gibi birçok tespitten sonra halimizin allaha emanet olduğunu farkettim.

• quote:

Ali Ece tespitleri
  • quote:

• quote:

Ali Ece tespitleri
  • Bu transfer işlerinde bişeyler oluyor ama anlamadım. Gidip o kadar oyuncu izliyoruz aldığımız adamlara bak.

• bu aadamlar radyolarda harcanıyo, yada skytürk te bilmemnede program yapabiliyolar (şimdi yavaş yavaş trt ye falan geçtiler) ama bisürü furboldan anlamayan bunak en yüksek reytingli programlarda ona buna laf atıp paraları götürüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu aadamlar radyolarda harcanıyo, yada skytürk te bilmemnede program yapabiliyolar (şimdi yavaş yavaş trt ye falan geçtiler) ama bisürü furboldan anlamayan bunak en yüksek reytingli programlarda ona buna laf atıp paraları götürüyo.

Usta dediğin gibi ona buna bağırıyorlar ki rating alsın, malum futbol izleyicisi cahil.
  • quote:

İyi de o adamı zaten bugüne kadar beresiz gören yok. Tarzı o ve saygı göstermek zorundasınız. Bilgin Gökberk'ten o tarza yakındır. Önemli olan dış görünüşü değil ne söylediği. Gökmen Özdenak İtalyan modasından giyiniyor ama ağzından çıkan her kelime boş.
  • quote:

Arkadaş şu forumda ne kadar boş boş konuşan adam var ya.
  • quote:

Başındaki bandı, renkli tişörtleri ve esprili konuşması ile dikkat çeken futbol yorumcusu Ali Ece tarzını eleştirenlere sesleniyor: “Tişörtle, kafada bantla program mı yapılır?’ diyen abilerime soruyorum: Burası ilkokul mu? Siyah önlük mü giyeceğiz?”

http://www.medyatava.com/Haber/69941

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu aadamlar radyolarda harcanıyo, yada skytürk te bilmemnede program yapabiliyolar (şimdi yavaş yavaş trt ye falan geçtiler) ama bisürü furboldan anlamayan bunak en yüksek reytingli programlarda ona buna laf atıp paraları götürüyo.

Usta dediğin gibi ona buna bağırıyorlar ki rating alsın, malum futbol izleyicisi cahil.

valla bende tv yok evde, radyo dinliyorum, lig radyo olsun, radyo spor olsun, ntvspor radyo olsun gayet kaliteli programlar var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.